Här var det ju länge sedan jag tittat in nu, och en hel del har faktist hänt sedan jag senast bloggade.
Hem kom ja från Ayia Napa, med lite brunare ben och många minnen!
Något annat som hänt är väll att jag fick studieplats pch börjar på Hanken nu i Augusti, så otroligt glad. Detta betyder ju alltså då att jag och Lilllebror Dylan nu har flyttat till Vasa.
Men det är väll i stortsett det roligaste som har hänt, annat jag gjort är att jag jobbat, vart med Donnis, chillat och sånt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här ser ni lite hur vi har det här i cypern och vad vi riktigt har gjort.
Vi har bra väder, ett härligt gäng och feelisen är alltid på topp.

Likes

Comments

Bara för att vi är i cyper nu å hra det skiit nice

Likes

Comments

Igår kom studentresultaten, äntligen! Och jag kan nu med säkerhet säga att jag är student 2016! Så sjukt nöjd.
I väntan på dessa reslutat har jag hunnit med en hel del. Jag har spenderat ganska mycket tid i Pjelax, men även läst lite på inträdesförhör, jobbat, solat, ätit glass och lite sånt.

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan ja senast bloggade..

Sedan jag senast bloggad har jag hunnit skriva klart studenten, så nu väntar jag bara på att få resultaten. Jag har även hunnit vara en sväng till Sverige, shoppat, umgåtts och ätit gott på Jamie Olivers restaurang. Jag har även hunnit skriva ett av mina 2 inträdesförhör.


Det har ju också vart valborg och första maj, vilket innebar fest. Vi började hemma i närpes men tog sedan buss till Vasa för att åka på bar. Bra kväll, med bra folk!

Så, Maj nudå . Vilken för min del började med preppkurs mellan nio och tre två veckor. Så för det mesta har mina dagar gått ut på att sitta i skolbänken, men eftersom att vädret har visat sig lite från sin bättre sida har jag även hunnit sola lite.

Jag har också hunnit göra klart dansen mina flickor skall uppträda med på gymnastikfesten nu på söndag, tränat själv och umgåtts med vänner.
Nu har jag bara 2 dagar kvar av preppkursen, en dag med lektioner och en med ett låtsas inträdesförhör. Efter det borde jag vara ledig ända tills vi åker till Aiya Napa, skönt!

Likes

Comments

Gårdagen var helt super. Började dagen med att jag steg upp halv 8 för att åka och träna. Efter det chillade jag lite. For till papp och var där, läste bland annat på studenten lite. Duschade mig snabbt och sen runt 7 fick vi gäster. Åt god mat och sen började jag och Selina fixa oss. Senare blev vi skjutsade på fest där vi började, senare for jag med Anna till JP. En helt super kväll och behövlig!

Måste även säga att jag faktist hade smink igår kväll, bruk annars inte ha smink, men Selina tyckte att jag skulle ha det, och trivdes riktigt bra faktist. Sminket Selina gjorde var även rikitgt nice!

Likes

Comments

Lördags kvällen chillade jag bara och eftersom jag var nykter hamnade jag i skjutsen senare på kvällen. Skjutsade hem lite folk och senare for vi också hem och sov.
Söndagen bestod som alltid av träningar, vilket jag även började dagen med. Senare läste jag faktist lite på studenten men jag hann även vara på kaffe till min kära gudmor, väldigt behövligt att få prata av sig med henne. Guldvärt! Och senare på kvällen for jag och myste lite.
Måndagen vaknade vi runt halv 10, chillade lite innan jag åkte hem. Gjorde verkligen inget vettigt den dagen, var till mormor och morfar ett varv och senare for jag och drog träning till Lappfjärd.
Idag har jag också hälsat på mormor och morfar och nu sitter jag och läser på studenten. Ikväll har jag träning, vilket jag är super taggad för!
Detta med att vara ledig är verkligen något jag gillar, även om jag börjar jobba på torsdag!

Likes

Comments

Penkkis var sååå nice likaså var kryssningen även om jag nu inte riktit har någon röst, hehe. Efter vi kom från kryssningen for vi direkt och kraschade vanhafesten. Min skjuts kom efter mig tyjp runt 1 tidin. Vi for hem och sov, jag steg upp redan 8 imorse eftersom jag var tvungen att åka på första hjälp kurs.
Ikväll vet jag ite vad jag ska göra, bara chilla tror jag men vi tar det som det kommer sedan då!

Likes

Comments

Alltså hjälp. Idag hade jag min sista skoldag i gymnasiet och imorgon, torsdag är äntligen dagen vi alla väntat på här, PENKKIS! Såå sjukt taggad.
Från morgonen börjar vi med program för 1:orna och 2:orna och lite sånt sedan på dagen runt 14-tiden tar vi bussen ner ti åbo på kryssning, vi borde vara hemma igen i Närpes runt 23.30 och då åker vi och ser över vanha festen.
Detta kommer bli såå sjukt bra!

Första bilden är Fridas. Andra är när jag testade 'sminka' mig och sista är min egen av Frida och mig.

Likes

Comments

Denna vecka har jag gjort det vanliga, tränat, skolan och läst på studenten. Har även spenderat två dagar i vasa.
Igår, fredag började vi med vårens studentskrivningar. Modersmål stod på schemat, vet inte riktit hur det gick. Men hoppas väll på det bästa. Men igår var jag även till gymmet en stund.
Idag skall jag också gymma lite men även via bollhallen och se på Kraft1 match med Samra, senare ikväll åker jag på jobb, men denna gång som bartender på Arom och inte i köket på Teboil som jag brukar. Ska bli så kul med något nytt! Efter att jag slutar åker jag och myser, hihi.

Likes

Comments