En av sesongens farger er definitivt rødt, og jeg sist jeg var innom Stines agenturer fikk jeg en liten smakebit av SS18 kolleksjonen til det danske merket, Moliin. Denne blusen var et av plaggene jeg forelsket meg i, og kjenner jeg meg selv rett, kommer denne til å brukes mye før vi i det hele tatt kommer oss inn i det nye året !

Bluse -Moliin
Jeans - Monki
Pumps - Shoe the bear

Håper dere liker antrekket og ønsker dere en strålende onsdag ! ♥

xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Denne helgen fikk jeg testet ut nye farger fra CND vinylux serien ! Det er lenge siden jeg har hatt slike metalliske farger, og elsker at det er en trend denne høsten. Jeg endte opp med den mørke lilla fargen før jeg gikk for å møte jentene på lørdag og selv etter helgens festligheter ser neglene mine fortsatt like freshe ut ! Jeg har jo erfaring med dette merket tidligere og synes det er så fantastisk at det faktisk finnes en vanlig neglelakk som holder seg så lenge. Sist holdt de i en hel uke uten at jeg måtte fikse på dem. Klikk dere gjerne inn her om dere vil se utvalget av farger !

Har noen av dere erfaring med neglelakkene fra Vinylux serien ?

xx

Likes

Comments

Bildene fra min forrige shoot med floyd.no er ute på nettsiden deres, så jeg tenkte jeg kunne dele noen av dem her med dere ! Jeg la jo ut et par bilder jeg selv hadde tatt da jeg var der, så hvorfor ikke følge opp med dette innlegget, og hvordan resultatet ble ! Håper dere liker bildene ♥️

Floyd.no

Fotograf: Preben Nesheim
Hår og makeup: Sissel Fylling asst Enora Olsen
Styling: Cecilie Mevatn

xx

Likes

Comments

De siste dagene har virkelig vært et bevis på at høsten er her og at det er på tide å finne frem varmere plagg! Selv har jeg allerede brukt den korte boblejakken jeg kjøpte i fjor oftere enn hva man burde i september, så dere kan jo tippe hvor fornøyd jeg var da jeg fikk denne lange tilsendt i posten. Dere har kanskje sett at jeg har vist plagg fra det danske merket, i dig denim i tidligere innlegg og på Instagram? Da jeg var i Oslo under moteuken hilste jeg på skjønneste Stine som har agentur på merket her i Norge, og jeg falt pladask! Elsker at klærne derfra er så comfy og perfekte til hverdags. Det er jo tross alt de dagene det er flest av!

Både jakken og luen er fra i dig denim ♥️

Klikk dere gjerne inn på hjemmesiden deres her for å se flere av produktene. De har mye fint!

Ønsker dere en super tirsdag!

xx

Likes

Comments

Fotograf: Christian Sennesvik

Jeg vet ikke med dere, men jeg liker egentlig mandager ganske godt ! Det er noe med det å få en ny start, hver uke ! Denne uken har jeg en del som skal skje, og selv om jeg skal prøve å nyte den, er det egentlig uken etter jeg gleder meg til. Jeg har en tendens til å leve litt for mye i fremtiden, og glemme at nåtiden også skal nytes. Haha, er det flere av dere som har det slik ? Jeg har uansett bestemt meg for at målet mitt denne uken skal være å nyte hver dag, samtidig som jeg skal glede meg til neste ! Det er faktisk utrolig mye gøy som skjer. Jeg får den nye mobilen min senere i dag, har bursdag på onsdag (hihi) og skal mest sannsynlig et par dager til Oslo mot slutten av uken. Jeg tror alt handler om hvilken innstilling man har til dagene, og jeg velger å se på mandag som en frisk start !

God mandag fininger ♥️

xx

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg brukt veldig mye tid på hud og hår, men lite tid på sminke og styling. Jeg har hatt, og har nok egentlig fortsatt det fokuset, og slik som huden min har oppført seg den siste tiden har jeg ikke hatt noe valg. Det har viktigste har vært å la huden puste og gi den masse næring. Nå som den begynner å bli bedre gleder jeg meg til helgen som er rett rundt hjørnet og festlighetene som følger med ! Jeg håper jeg kanskje kan få prøvd på disse vippene fra Sweed, og skal selvfølgelig huske å holde dere oppdatert. Jeg kan egentlig ikke huske sist jeg brukte løsvipper, men i og med at extensions ikke er et alternativ med tanke på jobben, er det jo gøy å kunne prøve disse !

Har noen av dere erfaring med disse ?

xx

Likes

Comments

Av en eller annen grunn føles det som om det er fredag i dag ! Den siste tiden har jeg mistet helt oversikten, og surrer som bare det med tid og sted. Jeg er helt i min egen boble, og føler egentlig ikke jeg får med meg noe som helst ! Haha ♥️ På disse bildene har jeg forresten på meg den skjønneste kimonoen fra Moliin. Jeg har brukt den så utrolig mye den siste tiden, og endelig fikk jeg knipset litt bilder av den til dere !

/ Kimono - Moliin ( Stines Agenturer )

Håper dere har en super onsdag !
♥️

xx

Likes

Comments

1. her / 2. her

Jeg er helt dårlig etter nye høstgensere denne sesongen! Jeg burde virkelig ikke klikke meg gjennom diverse nettbutikker når jeg er i et slikt humør, men det er ikke like lett å holde seg heller.. I dag klarte jeg som alltid å forelske meg i alt for mange plagg, og to av dem er disse på bildet over. De er lagt på ønskelisten foreløpig, så gjerne si hvilken som er deres favoritt ! ♥

xx

Likes

Comments

Som mange av dere har fått med dere går jeg fast til Nina om det er noe med hudpleie. Jeg tror det har gått fire eller fem år nå faktisk! Hun har alltid passet på meg, og jeg er alltid i gode hender. Nå som jeg jobber som modell på fulltid har jeg blitt enda mer avhengig av selve hudpleien, og ikke bare bryn og skjønnhetsprodukter. Den siste tiden har jeg hatt litt urenheter, og vi ble enige om at jeg skulle ha en behandling med dyprens. Hun har renset dypt ned i huden med peeling, serum og maske. Jeg mistet egentlig litt kontrollen underveis, da jeg rett og slett bare nøt behandlingen. Det føltes helt fantastisk, og huden føles som en drøm nå etterpå !

Nå i ettertid har jeg produkter som følger opp behandlingen, noe jeg ser frem til å dele med dere i et senere innlegg. Det er så utrolig viktig å ivareta huden. Tenk hvor mye vi jenter utsetter den for i løpet av en dag ! Jeg er alltid veldig nøye med å ta bort sminke etter shoots for å la huden puste. Det samme gjelder før man legger seg etter en lang dag. Det er så alt for for å glemme, men utrolig viktig. Jeg ser frem til gode rutiner nå som vi går høst og vinter i møte ♥️

Hvis noen av dere ønsker en oversikt over behandlingene hun tilbyr, så kan dere klikke dere inn på hjemmesiden hennes her.

Bildet til høyre er tatt etter behandlingen. Huden har fått en helt ny glød og føles fantastisk ! Tusen takk Nina ♥️

/Sponset behandling

xx

Likes

Comments

For en dag det har vært ! Jeg har har hatt det så utrolig gøy og jobbet med så mange flinke og ikke minst skjønne mennesker. Det var for floyd.no, og jeg hadde på meg så utrolig mange fine antrekk. Denne fuskepelsen var jo bare helt rå !

Floyd.no
Fotograf: Preben Nesheim
Hår og makeup: Sissel Fylling asst Enora Olsen
Styling: Cecilie Mevatne

Resten av kvelden blir tilbrakt i armkroken til kjæresten her hjemme, og det passer egentlig perfekt etter en lang dag ♥️

Håper dere også har hatt en fin dag !

xx

Likes

Comments

Instagram @jeanettolsen.no