Header

AW FÖR SINGLAR

Jag skrev tidigare att jag hade gått in i ett projekt tillsammans med Happypancake. De eventen som vi hade tillsammans för singlar blev riktigt bra och det känns så kul att få hjälpa singlar på alla sätt genom mina olika kanaler. Jag & Mia Adam har nu tagit över själva och vi driver aw för singlar en gång i månaden i Stockholm och Malmö, vi kommer på sikt även att köra igång i Göteborg. Kom gärna med tips på bra ställen i Götet. I Stockholm kör vi på Scandic Anglais Bar 101 & i Malmö har vi kört på Casino Cosmopol men har nu gått över till Hipp och därmed tripplar intresset...helt otroligt! Sååå kul! Mia står för musiken, hon är en grym DJ och jag minglar runt och pratar om matchmaking och kärlek, ger tips och råd till de som önskar.  Sedan har vi  bästa Louise som tar hand om speedejtingen. Eventen är lyckade och roliga, jag hoppas att vi kommer att ses där! Det är inte lätt att ta kontakt med någon när man själv är ute i en bar eller i någon annan form av mingel, man vet inte om folk är singlar och man kan känna sig osäker. På dessa eventen är ALLA singlar och alla är där för att lära känna nya människor och kanske hitta kärleken, så det är lika vilkor för alla. Vår speeddejting är otroligt populär, många som testar på.....ett snabbt sätt att känna av kemi och lära känna flera på kort tid:) Vi kommer att vara i Malmö 31/1 och i Stockholm 1/2, bifogar länkarna nedan så ses vi där! Tipsa gärna era singelbästisar & festisar! 

Love Jeanette <3

https://www.facebook.com/events/1912950245399189/

https://www.facebook.com/events/139823390030603/


Jag & Mia innan aw för singlar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att hitta rätt kan vara en utmaning, det kan kännas som att leta efter en nål i en höstack. För en del kan det nästan bli ångestrelaterat och då även destruktivt. Ponera att man sedan hittar någon som har allt man söker, allt känns perfekt. Man delar intressen, attraktionen och passionen är på topp, humorn finns, man har samma världsbild och likartade mål. Då är det lätt att fastna där, oavsett om den personen inte ger av sig själv och inte visar samma intresse tillbaka. Det spelar ingen roll hur perfekt personen är om han/hon inte har någon potential för att kunna gå in i en relation med dig. Ett typscenario är att du hör ifrån honom/henne lite sporadiskt, när de behöver bekräftelse eller är uttråkade. Om du svarar på den kontakten kommer de känna sig mättade och nöjda och fortsätta sin vardag! Jag kallar det även för lätt narcissism. Kapa bandet! Walk away! Det finns inget som är så viktigt som din tid, varför slösa det på någon som inte investerar i dig. Jag läste någonstans att de som är mest framgångsrika till att hitta en partner är de som är bäst på att kapa den typen av relationer. Det finns så många där ute med hög potential som inte vill något annat än att investera i dig, men de kommer du att missa om du inte bryter med den personen som utnyttjar dig för egenbekräftelse. När man fastnar för någon på det sättet och bara går och hoppas på mer vill man oftast inte heller dejta andra vilket är en förutsättning för att träffa rätt.

Jag har själv haft svårt för just detta, har alltid ogillat uppbrott och avsked och har kämpat in i det sista. Men efter det att jag dejtade en man som verkligen visade mig att han ville vara mig, till varje pris, då insåg jag också skillnaden på män och män, och framförallt på mitt egenvärde och hur det skulle kännas. Det kan lätt gå över till en tävling, att man vill se hur långt man kan driva det innan man kan vinna tillbaka en person som inte visar intresse, men kontentan blir att man bara slösar sin tid. Det man ska tänka på är den personen lägger ingen tid på dig medan du lägger massor med tid på honom/henne, i tankarna. Det stjäl fokus från annat och fyller dig med dålig självkänsla, längtan och frustration. Walk away! Det är också viktigt för att behålla självrespekten och sitt värde! Jag tror otroligt mycket på "law of attraction", som innebär att man drar till sig det man tänker. Det innebär då per automatik att man måste släppa dåligt för att få in något nytt som är positivt. Så mitt tips är, rensa bort honom/henne som inte investerar i dig och öppna upp för DEN som faktiskt vill det!

<3

Love Jeanette

Likes

Comments

​Kärlekens matematik, vad är svaret? Det har gjorts oändlig forskning på om oddsen ökar när man väljer någon som är olik en själv kontra någon som är lik en själv, men svaren varierar beroende på vem som har gjort forskningen. Jag tror utan tvekan på likheter, därav både matchar och coachar jag utifrån det. Det är otroligt viktigt att livsvärderingar, livstil och livsmål delas, helst även politiska och religiösa värdegrunder. Man besparar sig så otroligt många scenarion där man måste kompromissa och undsätta sig själv för något man inte delar eller tror på, på sätt sätt sliter man heller inte lika mycket på relationen. Det är även viktigt att se till vardagsrutiner, kost, sömn och tempo. Det är absolut bra om någon med mycket eld kan jordas något av sin partner så att inte båda är eld, men samtidigt får inte kontrasterna bli för stora, då blir den ena parten uttråkad och den andra stressad. Med detta menar jag inte att man måste sitta ihop och inte få utvecklas individuellt. Det kan absolut vara så att en önskar spela golf medan den andra önskar gå på gymmet....den röda tråden blir då att båda tycker om att vara aktiva. För att bibehålla intresse och passion tror jag man måste kunna sparra med varandra, bolla idéer och inspirera varandra........den röda tråden blir där intellektet. Den sexuella delen är också avgörande, en person som lägger väldigt lite vikt gällande närhet och sex kan få det svårt med någon som älskar sex. Dock kan man njuta av olika saker och lära varandra, den röda tråden blir då att båda njuter av sex, and on and on....Jag kan fortsätta med oändliga liknelser men kontentan av detta är enligt mig, välj någon som är lik dig själv men där ni ändå kan lära och utvecklas av varandra! En sak som är väldigt viktig att tänka på är att man kan aldrig förändra någon, man kan utvecklas ihop, men meningen är inte att välja någon som man önskar förändra, det är inte rättvist varken mot sig själv eller partnern och det blir garanterat slitningar och ledsamheter. Älska din partner, förändra inte din partner men utvecklas ihop och njut! Lika barn, leka bäst! 

<3

Love JeanetteLikes

Comments

Ni som har följt mig vet att jag har drivit min hälsofirma i ca 13 år. Jag har haft ett års upphåll men är nu tillbaka, dock inte heltid då jag kombinerar det med min andra firma där jag är dejtingcoach och matchmaker. Älskar att vara tillbaka, att hjälpa andra till en bättre hälsa är det bästa jag vet! Jag gick igenom mycket stress under våren, det hände otroligt mycket i mitt liv. Det ledde till att jag blev väldigt svullen och gick upp några kilon, vilket resulterade i att jag inte mådde så bra. För ca 6 veckor sedan gick jag in i ett nytt stenhårt mindset där jag bestämde mig för att bli mig själv igen. Det jag älskar med att att bryta ett dåligt mönster är att jag visar för mig själv att det är jag som bestämmer, inte mitt sug eller någon annans påverkan. Jag tävlar lite mot mig själv och mitt psyke måste vinna.....det är bara så! ;) Det som hjälper mig är att bara bestämma mig, inte diskutera med mig själv om jag orkar eller inte, jag bara gör det, som en robot...finns inga alternativ. Jag försöker omvandla alla mina tankar till något positivt, se resultat och bara fokusera på mig själv, aldrig tvivla! Det som också hjälper mig är rutiner, jag planerar mina måltider väldigt noga så att jag inte behöver ta till nödlösningar. I nuläget tränar jag 6 dagar i veckan, då kombinerar jag gym, yoga och löpning. Jag har tappat 5 kg och blivit starkare. Där ser man hur mycket det betyder, med rätt inställning och ett leende får man relativt snabba resultat. 

Jag hjälper dig gärna att komma i fas med dina tankar och din kropp om det önskas, det är bara att höra av sig till mig, så löser vi det! :) En ny rutin jag har, som jag måste ge högsta betyget till, det är spirulina (sötvattenalg)! Jag dricker det varje morgon i min rödbetsjuice, blandar även i hampaprotein. Fick snabbt ett riktigt bra resultat....min mage mår outstanding, min hy har fått mer lyster, mitt sötsug har förminskats och jag blir inte lika lätt hungrig! Top Notch helt enkelt!

Måste avsluta med att berätta om ett helt fantastiskt samtal jag hade idag när jag coachade en kund. Det var en kvinna som är 79 år och ville prata av sig angående relationer. Hon har inte svårt att få dejter, dock upplever hon ingen attraktion eller passion och fortsätter därmed inte att träffa dem. Jag tycker det är sorgligt att hon inte hittar rätt men helt fantastiskt att en kvinna som är 79 år inte ger vika för kärleken och passionen. Det gjorde mig varm och glad, för som många vet så är jag en obotlig romantiker, kommer alltid att välja att tro på kärleken!

<3

Love Jeanette


Likes

Comments

Jag har gått in i ett nytt och så roligt projekt tillsammans med HAPPYPANCAKE som är en online dejtingsida, MIA ADAM som är stylist och DJ, SPEEDD8 som står för speeddejtling och KNUT BAR som är stockholms mysigaste bar och går i det norrländska tecknet! :)

Vi tillsammans anordnar SINGELMINGEL och hade premiär 7 augusti och det blev en succé. Det blev en skön aw och 150-200 singlar minglade runt samt testade speeddejting. Så roligt att se så många skapa sig nya vänskaper och kontakter. Jag och Cecilia Salomon från happy pancake hälsade gästerna välkomna samt gav dejtingtips och såg till att de hade det bra, så kul! Matchmakern i mig kom såklart fram och jag försökte föra ihop de jag tyckte matchade, en liten utmaning, spännande och kul!

Vi kommer att ha ett nytt event 4 september, attenda och gör oss sällskap! Gå in på facebook och sök på HAPPYKNUT, där finns all info! Finns såklart även på min fb-sida! Hoppas vi ses där! ❤️

Love Jeanette
Likes

Comments

Jag väljer att skriva om självkänsla igen då jag upplever det som ett av dem största problemen inom dejting. Jag får ofta höra av de jag coachar att de drar till sig fel personer, att de blir behandlade illa och inte med respekt. Saken är dock den, vi kan inte bestämma vem vi attraherar, vi kommer alltid attrahera både de med goda avsikter och de med icke goda. Det är upp till var och en att sätta gränser, en person med bra självkänsla väljer bort det dåliga och ser signalerna medan en person med sämre självkänsla stannar och hellre tar brödsmulorna än inget alls, vilket absolut inte är attraktivt! Vi kan aldrig stoppa någon från att behandla oss dåligt men vi kan välja hur vi ska reagera på det. Varför vi låter någon behandla oss dåligt beror på att man inte tror att man förtjänar bättre, att man inte kan få någon annan och för att man tycker om den personen man är tillsammans med och är rädd för att förlora. Det är här man ännu en gång får bekräftat att kommunikation är avgörande för om en relation ska fungera eller ej. Att kunna kommunicera ut för sin partner vad som får en att må dåligt och vad som gör att man blir ledsen, det ger partnern en chans att förändra sitt beteende, annars går partnern ovetandes och man mår bara sämre och får lägre och lägre självkänsla. Maktbalansen blir fullständigt ojämn vilket aldrig är sunt.

Det är väldigt vanligt om  man har låg självkänsla att man ständigt försvarar ett dåligt agerande och beteende från den man dejtar eller har en relation med, även om man inte blir sedd och bekräftad som man ska och förtjänar.......han/hon kanske har mycket på jobbet, kanske har de tappat sin telefon, kanske har de inte sett mitt meddelande, kanske är de stressade etc. Men magkänslan stämmer nästan alltid. Ingen närvaro och ett mediokert intresse när de passar betyder oftast inget genuint intresse utan snarare att de behöver en boost. De mjölkar sin partner eller den de dejtar på energi och bekräftelse. Ingen ska agera batteri utan att få laddning tillbaka.  Mitt råd är att kommunicera ut känslan man får av ett sådant bemötande och att stänga dörren om det inte blir någon förändring! Att se sitt värde speglar sig utåt och vill man bli älskad och respekterad av andra måste man börja med sig själv. Våga se ditt värde och följ dina instinkter, lär dig lita på dem!

Love Jeanette! <3


Likes

Comments

Efter ett långt upphåll på drygt ett år är jag nu tillbaka! Jag arbetar fortfarande med kärlek/dating & hälsa men jag  har ändrat form på mina företag och har utvecklats otroligt mycket. Jag har också börjat samarbeta med nya företag och personer, otroligt kul! Ni kommer att  få följa mig här som datingcoach & hälsocoach, jag kommer dela med mig av de bästa tipsen inom båda kategorier! Det kommer att bli högt och lågt, allt inom livet men med fokus på dating & kärlek! 

Nu kör vi! Första inlägget kommer imorgon, stay tuned! 

Love Jeanette


Likes

Comments

Att arbeta som matchmaker är det absolut roligaste arbete man kan ha enligt mig. Den glädjen som uppstår när vi matchar ett par och de får uppleva kärlek igen, underbart! Naturligtvis är det inget lätt jobb, det är en process som kan ta lite tid, det kan bli många intervjuer innan vi hittar rätt person som vi vill presentera för kunden, men vi arbetar alltid med kvalité framför kvantitet på J&A Matchmaking. När vi gästade guldkanalen 102.6 igår pratade vi mycket om hur det går till när man som kund vänder sig till oss, hur vi arbetar, samt hur vet vi vad som är rätt? Självklart vill kunder veta vår bakgrund först. Anna är utbildad beteendevetare, hon har arbetat inom socialtjänsten och med våldsutsatta kvinnor. Jag är utbildad terapeut och har arbetat med människor i hela mitt liv, att arbeta som matchmaker är som en förlängning av mina tidigare erfarenheter. När sedan kunden har valt att anlita oss bokar vi en tid för en personlig intervju, allt sker under sekretess. Där gör vi en djupgående analys på vem kunden är samt vad personen har upplevt tidigare. Vi pratar alltid om deras tidigare relationer och varför det har tagit slut. Därefter lutar sig kunden tillbaka och vi startar vår headhunting. Vi gallrar, kunden väljer. Det är i denna fasen det kan ta tid, allt mellan 1 och 8 månader innan man får en dejt presenterad. Vi headhuntar överallt, i vår bank, bland vänner och vänners vänner, i alla möjliga olika nätverk, på olika mingel etc.

Vi har även representanter som arbetar för oss och hjälper oss att hitta rätt matcher. Våra representanter är Charlotte Aldin, Emelie Persson, Linda Fennhagen och Nina von Platen vilket ni kan se mer av på www.jamatchmaking.com. Vi intervjuar de matcher vi föreslår till kunden ingående så att vi verkligen kan ge kunden en så bra bild som möjligt av sin match. Därefter är det kunden som bestämmer om det känns bra, tackar de ja till vårt förslag så styr vi upp en dejt. Det är alltid vi som bokar bord åt dem, vi gör alltid förarbetet inför dejten. Inga kontaktuppgifter lämnas ut, det låter vi kunderna själva göra om de önskar. Sekretessen är en grundbult i J&A Matchmaking. Det är naturligtvis inte alltid vi lyckas matcha så att de blir ett par efter deras första förslag, men väldigt ofta. Kunden kan alltid välja att förlänga vår tjänst om det inte uppstår någon kemi efter första förslaget, då sätter vi bollen i rullning igen och headhuntar vidare. Det är mycket känslor med i vårt arbete. Jag har utvecklats så otroligt mycket sedan jag började arbeta som matchmaker, vi träffar så många olika människor hela tiden, med helt skilda bakgrunder. En sak är säker, man ska aldrig döma en person, det finns oftast en anledning till olika beteenden och egenskaper. De som vänder sig till oss är ibland något blyga, färdiga med kroglivet, vill inte exponera sig på nätet eller har helt enkelt inte tiden att lägga på dejting. Då vi gallrar blir deras dejter kvalitativa och de känner sig trygga. Sedan är det så att vi som matchmakers kan headhunta på ett annat sätt än vad man gör som privatperson, således blir det enklare för oss att hitta en match än för en privatperson.Det bästa som finns är när det uppstår kärlek! Jag är som sagt en obotlig romantiker och kärlek gör mig så glad! Det finns en för oss alla, man måste bara våga satsa! Vi finns i hela Sverige, jag ska upp till Stockholm nästa helg och intervjua eventuella matcher till befintliga kunder samt träffa nya kunder. Det är också en härlig del av arbetet, att man får resa runt, träffa folk från hela Sverige, det finns inga geografiska gränser för kärlek, vi är överallt! <3

Likes

Comments

Jag är 43 år och mamma till två härliga tonåringar, en dotter som snart är 18 år och en son som är 15 år. Jag har drivit två företag i 13 år och jag älskar det! Jag arbetar som matchmaker & dejtingcoach i det ena företaget, J&A Matchmaking och som hälsocoach/ massageterapeut i det andra företag. Min passion är människor, psykologi, olika beteendemönster och relationer. Makten vi har och hur vi kan påverka vårt mindset, tankens kraft & vår energi är något jag brinner för. Jag njuter av vackra ting, god mat & dryck samt träning! Mitt motto är att man ska ta för sig i livet, använda alla sinnen och våga! <3
Likes

Comments

Yes! Vi är tillbaka i Guldkanalen 102.6! Vi har haft sommaruppehåll men är tillbaka imorgon. Vi kör live och ni kan lyssna oss kl 8.00 3/11. Vi kommer att prata om allt möjligt inom kärlek & dejting! Det ska bli så kul att träffa guldgänget igen!är

Likes

Comments