Det har ikke været nogen hemmelighed, at det hele har været lidt svært, jeg står alene med det barn, og det er en fantastisk følelse selv om må bestemme hendes navn. De første 17 uger, har været ren opkast.
Efterfølgende kom der babyspark til, og en midtvejs scanning, som så rigtig fin ud!

Derudover blev jeg sygemeldt på deltid, med bækkensmerter, det har taget hårdt på mig. Min krop låser sig fast, og har en speciel følelse af fastlåst når det sker.I lørdags ramte jeg 25+5 det vil altså sige 100 dage til termin!! Hvor er det vildt og tænke på den gennemgang, helt fra start til næsten slut. 100 dage!! HVOR ER DET VILDT

NU ER DER KUN 97 DAGE!!! 


Tak fordi i læste med // JM

Likes

Comments

Hej med jer alle sammen!

Dem der virkelig kender mig, ved at jeg har gået med en drøm om at være mor siden siden jeg var 18. Nu er jeg 22 år og har aldrig været mere klar i mit liv til opgaven end nu.

Allerede inden hele eventyret startet, havde jeg startet med at købe nogen ting, fordi jeg vidste det snart ville ske. Det gik mine veninder også at sagde, der går ikke lang tid, og hun havde ret. Det hele starter egentlig den 21. oktober, da min menstruation var udeblevet i 3 dage, jeg bliver ikke bekymret ligesom alle andre måske gør. Men jeg vidste der var en mulighed for jeg kunne være gravid.
Jeg turde ikke tage en test, fordi jeg var virkelig bange for at blive skuffet.


Jeg havde en veninde i røret samtidig med, jeg turde ikke tro på at der var to streger. Mine første tanke var jeg havde lyst til at råbe det ud til hele verden. Jeg snappede det til mine bedsteveninder at der var altså to. De troede ikke på mig, de troede ikke det var min, lidt sjovt! :-D

Jeg ringede til min mor og sagde "jeg har noget jeg skal fortælle, vi skal lige samles alle sammen". De blev rigtig glade.

Efter jeg havde været derude og viste denne her test valgte jeg og tage til Århus, og fortælle M det. Han var meget chokert, og han troede ikke på det. Han gik i Rema og hentede 2 nye gravidtets tester og dem tog jeg igen med positivt svar, det skal lige siges at klokken var omkring 20, når man så kan tage en der med positiv svar så er man virkelig top gravid.


M og jeg har desværre ikke kontakt den dag i dag pga. personlige årsager. Hvilket jeg har det helt fint med. Men det har selvfølgelig også været rigtig hårdt, da det overhovedet ikke har været en nem gravidtet. 

Jeg er nu allerede gået i uge 17, og ved at det bliver en pige! En lille prinsesse.
Jeg havde min lillesøster, og 2 veninder med til scanning. Det var helt fantastisk! Min søster plejer normalt ikke og lægge facebook statuser på facebook, men det her at hun skulle være moster til en pige, fortjente alligevel en opdatering. 

Efter scanningen bevæget vi os i ønskebørn i Randers, der var massere af gode tilbud, og min lillesøster hev ned fra hylderne. Der var så meget sødt! 


Tak fordi i læste med // JM

Likes

Comments

Det hele startet med at jeg sad fredag morgen og kiggede lidt facebook og pludselig kommer dette billede frem.
Jeg tagger en veninde, og spørger om hvem af dem der var den flotteste. Jeg beslutter mig hurtigt for at gå ind og skrive en mail til Go morgen Danmark, for det kunne da være rigtig sjovt og møde dem her.

Det ender så faktisk med at jeg bliver ringet op af Go morgen Danmark omkring kl. 15, fordi de havde set min besked, og de kunne godt være interesseret i og få mig og min veninde til København. Der trak jeg lidt i land.. Så skulle det jo være på åben tv, og argh...


5-10 minutter senere ringer Puk, og gerne vil snakke med min veninde. Det resulteret i at Puk fik min veninde overtalt til at tage afsted, og jeg måtte sige "Okay, vi tager afsted". Vi pakkede hurtigt en taske.
Her står vi så og venter på toget til KBH.

Vi ankom til København cirka kl. 21. Der var blevet booket et skønt værelse til os. VIRKELIG! Hold da op det var lækkert. Det hedder CapIN og ligger nærmest i centrum af København. 5 minutters gå gang fra hovedebanegården.

Her skulle vi så overnatte, vi skulle allerede være i studiet kl. 7:30. Jeg var så nervøs, og var det hele natten også, at jeg overhovedet ikke fik sovet. Jeg startet med at gøre mig klar meget tidligt om morgenen, for skulle være sikker på at mascaraen kunne sidde rigtigt. HAHAHA

Det her var så det endelig resultat, og man kan jo sagtens se vi ikke fik sovet utrolig meget.

Men det var utroligt hyggeligt. Selve daten blev live streem på facebook, og ligger inde på GO' MORGEN DANMARKS' facebook side. Det som i så ikke så, var at vi fire bagefter faktisk skulle ud og spise brunch på en dejlig cafe midt i København.

Der er kommet rigtig mange blandede kommentar omkring daten. Vi har valgt og ikke og kommentere på dem. Men vi har taget det som en oplevelse, og vi har mødt to herlige fyre fra Ærø!


Tak fordi i læste med //: JM

Likes

Comments