Nytt i garderoben

Hejsan! Hoppas ni har lika underbart onsdagsväder som vi har här i Uppsala. Trots att solen skiner, vi har 23 grader och jag är ledig så har jag dock inte gått utanför dörren. Jag har haft så ont i huvudet hela dagen så har inte orkat göra någonting, har bara kollat på serier exakt hela dagen. Men får vara glad att jag hann njuta av vädret igår, vi hade lika fint väder igår och då var jag ute på en långpromenad på över en timme, så fick njuta lite av det varma vädret igår i alla fall. Får hoppas värmen håller i sig till helgen, så kanske jag kan njuta av det då och då ska väl min huvudvärk vara borta hoppas jag. Nu när våren är här så kommer också pollen och det förstör verkligen mitt huvud. Jag har haft så mycket mer ont i huvudet än vanligt på senaste tiden och jag har haft många fler migränattacker än jag brukar. Jag äter medicin för min allergi men det hjälper inte helt och hållet. Som jag längtar tills det har lugnat ner sig med allt pollen och jag kan börja må bra igen. Hatar att man konstant känner sig sjuk på grund av pollen. Känner ni av pollen?

Men till något roligare, för några veckor sedan så klickade jag hem lite nya plagg från NA-KD. Blev ett par byxor och två toppar och jag blev så nöjd med allt! Vårvädret hade inte riktigt kommit när jag beställde kläderna så blev en stickad tröja som jag har hunnit använda några gånger men nu kanske den får ligga hopvikt tills i höst. Man ju hoppas på det i alla fall, att det inte blir några mer stickade, tjocka tröjor på några månader.


Allt satt så bra, till och med byxorna, och det är ovanligt! Jag har alltid problem med byxor så att beställa byxor online är extremt risky för mig. Men dessa satt så skönt, var mycket mer stretch än vad jag trodde det skulle vara. Blev lite besviken på den stickade tröjan dock, på hemsidan stod det "Stickad tröja med slits" så jag trodde självklart att det var på båda sidor av plagget men nope. När jag fick hem tröjan var det bara slits på ena sidan, vilket inte alls framgick av sidan. Blir så irriterad när dom inte är tydliga med sådant. Jag tyckte det såg lite skumt ut först men tröjan var så otroligt skön på så jag behöll den och nu har jag vant mig vid att det bara är slits på en sida. Satintoppen har jag inte hunnit använda än faktiskt, men blir kanske premiär ikväll, jag och Oskar tänkte gå ut och äta middag ikväll. Oskar är ledig imorgon eftersom det är en röd dag, jag jobbar men det gör mig ingenting, så vi tänkte att vi kunde passa på att ha lite fredagsfeeling redan såhär på en onsdag.

Vad tycker ni om mina köp?

Gillar

Kommentarer