Hej! Idag har jag fixat saker inför skolan. Som att jag har packat nästan klart väskan. Jag har med lås och så. Som man ska ha när man börjar skolan. Jag börjar åttan. Men nu ska jag iväg och fixa lite saker så ha de gött!❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har tagit en paus eftersom att sommarlovet snart är slut och jag vill liksom njuta av det sista tiden av sommarlovet. Men nu så går jag ju tillbaka till mina gamla Skol rutiner och hade tänkt att börja blogga igen. Bloggandet är något jag vill hålla på med och då blir det mycket roligare med. Om man brinner för det liksom. Men det var allt nu. Ha de gött!❤️

Likes

Comments

Hej! Nu har jag kommit hem från semestern eller jag gjorde det i måndags natt. Men jag vill liksom vila ut lite och sen har jag haft lite annat att göra så jag har inte hunnit blogga förens nu. Vi var i Vimmerby och Sävsjö på semester. Vi var även och shoppade lite på Ikea i Kalmar och en massa andra affärer. Men nu vet ni att jag är hemma iallafall så hörs vi mer en annan dag!. Ha de gött!❤️

Bild på en anka som jag såg på Astrid Lindgrens värld. Asså se vad sur den ser ut😂😂. Jag tror det är en anka😂

Likes

Comments

Heej! Idag vaknade jag vid typ nio och åkte med mamma en stund och besiktade bilen och nu så blir det nog film. Just nu kollar jag på Micke och Veronica. Men det var allt jag ville skriva nu ha det gött!

Likes

Comments

​Hej! Igår till idag har jag sovit över med en kompis. Så jag hade inte orken att uppdatera när jag var med kompis. Men vi badade och hade lite fest. 

Sen idag ungefär vid tolv åkte jag hem och chillade lite. Nu skall jag nog kolla Vampire Diaries och bara mysa typ. Så ni får ha de gött!

Likes

Comments

Hej! Kanske lite sent med detta inlägg nu. Men jag vill bara berätta en sak och det är att nästa helg på lördag runt klockan tolv sitter jag på båten till Stockholm. Jag,mamma och hennes kille skall upp på Liseberg och lite andra saker också. Vi skall bo i husvagnen i två veckor . Det skall bli så mysigt. Men det var allt jag ville skriva nu så . Ha de gött!❤️

Likes

Comments

​Hej! idag tänkte jag skriva om ett litet annorlunda ämne. Nämligen om kärleken!. Jag tror folk vet hur det känns när man har så mycket känslor för en kille och man verkligen ger 100 %..´Dessutom när killen visar att  han även har känslor tillbaka och sedan skriver "nej jag är inte redo eller att han inte känner på samma sett. 

Vissa av er har nog också känt att det är en tävling om en av dina kompisar också gillar samma kille . Ibland så har det faktiskt hänt för mig också. Men jag har tänkt bara "Skit i det. Det finns andra killar som du kommer bli tillsammans med och som kommer älska dig för den du är. Men visst det är ju klart att man blir sårad. Kanske ännu mer om ens kompis också är kär i samma kille. 

Men till er som känner så. . Du kommer hitta en annan kille som gillar dig och du gillar honom. Haka inte upp er på samma kille. Känner han inte samma för dig är det bara att släppa han eller om det går att iallafall vara vänner.

Det var allt jag ville skriva just nu. Ha de gött!

Likes

Comments

hej! nu blir det ett till inlägg. Har inte bloggat på några dagar just för att min kompis har sovit över i 3 nätter tror jag. Har riktigt inte koll. Så då blev det inget blogginlägg.

Mamma har fått tillbaka sin data nu. Den har varit på typ "lagning". Så nu bloggar jag här istället. Dels för att det är mycket enklare och sen för att jag tycker om att ha alla bilder på datorn så. Men det blir nog ett till inlägg ikväll. Ha de gött!

PS: Har ni sett att jag bytt header!

detta är en gammal bild.. Guud vad jag saknar mitt gamla hår ! :(

Likes

Comments

hej! Idag har jag städat mitt rum, tvättat och lagat mat till min familj. Så nu tänkte jag släng in ett kort inlägg innan jag går och lägger mig.

Imorgon kanske det skulle bli åska!!!. På morgonen när jag är själv hemma ocks¨å!. Topppen!. Om ni inte redan vet det så är jag den mest åskrädda människan som någonsin kommer finnas på denna planet. Men mamma sa det att blir det åska imorgon bitti så skall mamma komma och hämta mig en stund s får jag vara med på hennes jobb.

Men det var allt för ikväll så bloggar jag mera imorgon bitti. Ha det gött!

Likes

Comments

Heej igen! I helgen alltså från Lördag till Söndag åkte min familj och min bästa kompis och jag ut med husvagnen och campade. Vi campade vid Blå Lagunen. Det var jätte fint där och man fick koppla av lite. Jag tog några bilder.

Blå lagunen. Såå fint ställe. Tipsar alla att åka dit❤️.Det är ett kalkbrott med lite små sten här och var. Det är varmt och man kan även campa där❤️. Verkligen det bästa badatället. Om ni vill kan ni även ta med er badskor om ni inte tycker om att gå på sten💁🏼

Bästeträsk. Det här är ett träsk som jag och min bästis badade i innan vi körde ner till Blå Lagunen. Det ligger mitt i mot vägen som man kör ner till Blå Lagunen. Det var en massa stenar och vi fick även reda på att det fanns massa fiskar och några snokar där. Då var det inte lika populärt för mig och min bästis att bada där. Så det är ingen plats att bada på vad jag rekommenderar. Om ni nu skall bada ta med er badskor!!

Det var min helg. Hoppas ni gillar detta inlägg så hörs vi i nästa . Ha de gött!❤️

Likes

Comments