provade precis att ladda ner appen på telefonen för att se om de bli lättare att blogga då,vilket i sin tur leder till att jag faktiskt bloggar mer också! 

eftersom att jag nu ha en ny telefon och jag inte har importera alla bilder än så bjuder jag på två favoriter på den bästa med våra nyfödda barn!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var en bra dag! Tog en promenad när vi skulle hämta hem Walter och då lillan sällan ligger i vagnen båda vägarna fick hon vara i selen på vägen dit, jag klädde Walter och stoppa ner han i vagnen och när vi skulle gå så la jag även ner Wilhelmina och då sov hon hela vägen hem plus att hon fortsatte sova 1h till när vi kom hem, duktig tjej!


Nu sitter jag i soffan med snuttar på mig och ska snart väcka henne så hon får äta, sen ska vi klä oss och börja bege oss med vagnen upp till fsk för att hämta hem skrutt! Hoppas på samma lycka idag! Dock är de lite kallare idag men solen lyser så de blir nog en härlig promenad.


Kommer nog aldrig tröttna på när barnen vill sova nära/på en ♡♡

Likes

Comments

såå, hur gick dagens planer? Helt ok måste jag säga. Skrutt fick bada när han vakna och ville typ aldrig stiga upp! Dock så han vi inte städa så mycket men de hade jag väl kanske inte väntat mig heller. Jag däcka i soffan med lillan vid 21.30 så jag var tillräckligt slut ändå. Skrutt va inte på förskolan förra veckan då de gick magsjuka så han fick gott vara hemma med mig och lillan! Så idag va första dagen på länge som han var där och oj så kul han verkar ha haft! Jätte glad när jag kom och hämta han. Dock nå jag aldrig ha reflektera över förr men ljudnivån han haft idag efter fsk ha varit så otroligt hög, helt galet! Så de bidrog säkert också till att jah däcka!

Nu ligger jag vaken för att lillan just ätit men är klar nu så jag ska tanig somna om jag med! Imorgon tänkte jag ta och presentera hela familjen.


​De var allt för ikväll/natt, god natt!

Likes

Comments

önskar så att jah tog mig tiden att skriva då de känns kul att ha kvar främst för barnens skull att kunna gå tillbaka och läsa då man bevisligen glömmer väldigt fort!


Så i denna stund ligger jag i soffan och ammar lillan medan skrutt ligger ute i vagnen och sover. Ska snart ut och väcka han så då blir de full rulle här inne så lillan kan behöva din powernap! Men när han vaknat tänkte jag att han skulle få bada och att vi ska försöka hinna städa uppe lite plus göra och äta mat såklart innan pappan kommer hem strax efter 18 då han numer åker buss till jobbet!


Ja de va allt för denna gång nu ska jag ta tag i allt och se hur mycket jag hinner! Återkommer förhoppningsvis ikväll annars imorgon!

Likes

Comments