Ønsker du sterkere og tykkere hår? Les her

Beauty

Reklame for HAIRCARE

Jeg elsker å dele produkter jeg er fornøyd med, og et produkt som virkelig fortjener litt oppmerksomhet er disse hårvitaminene fra HAIRCARE. HAIRCARE er et kosttilskudd som består av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber, som behandler håret innenifra. Jeg begynte med disse rett før jeg tok ut extensionet, og jeg er virkelig imponert over effekten de har gitt håret. Håret mitt har tidligere alltid vært ganske tykt, men det endret seg etter dårlige perioder som resulterte i at mye av håret falt ut og ble ekstremt tynt og svakt. HAIRCARE har bidratt, og bidrar til å få håret mitt tilbake i sin rette tilstand, og så langt har det fungert overraskende bra! Håret er så mye tykkere og fyldigere nå. Om du har opplevd det samme så er dette en løsningen som virkelig fungerer.

FØR OG ETTER HAIRCARE:

For en liten tid tilbake viste jeg hvor mye håret hadde forbedret seg på bare 8-9 uker. Da merket jeg at håret føltes tykkere, og håret rundt ansiktet begynte å bli fyldigere med masse nye hår. Nå har jeg brukt vitaminene i 3 måneder, og i tillegg til at håret har blitt sunnere og tykkere, så har håret fått så mye mer glans! Det både føles og ser sunnere ut. Håret legger seg spesielt pent når jeg har det oppsatt, nesten ingen flere knekte, svake hår som står rett opp. En annen måte jeg merker at håret er sterkere på er at jeg røyter mye mindre generelt og når jeg grer meg.

HAIRCARE fungerer å det nye håret som vokser ut, så man må være litt tålmodig. To daglige tabletter er alt som skal til for å gi næring til hårveksten med virkning innenfra! Jeg tar mine til frokost. Et lite bonus: man vil også oppleve bedre neglvekst av HAIRCARE! Mine negler vokser fortere enn aldri før og har blitt kjempe sterke.

Det er ikke lenge siden jeg klippet meg kort, og jeg kan ikke tro at håret mitt har vokst så langt allerede! Jeg gleder meg allerede til hvor bra og sterkt håret kommer til å være etter enda lenger tid med HAIRCARE. Jeg anbefaler HAIRCARE til alle som ønsker sunnere, sterkere og mer glansfult hår. Og til de som ønsker at håret skal leve opp til sitt beste potensiale! Det er virkelig verdt et forsøk.

(Det lønner seg å bestille før tilbudet går ut)

J.E.H.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg har nå bestilt en pakke og håper den vil fungere hos meg og. Mistet så mye hår di siste mnd pga stress på jobb, så vil gjerne få tilbake håret og glansen jeg hadde🙂nouw.com/frulea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229