NA-KD HAUL

FashionContains affiliate links

Annonse I NA-KD

I samarbeid med NA-KD har jeg klikket hjem nye klær til garderoben, og jeg må bare begynne med å si at jeg ble fornøyd med alt(!!). Siden jeg vanligvis foretrekker å prøve klær på forhånd, ble jeg faktisk ganske overrasket over hvor fornøyd jeg ble. Kvaliteten på stoffene er helt super, og de tykke genserne er noe av de mykeste plaggene jeg har brukt. Jeg har omtrent bodd i de siden jeg fikk de, haha.. Koden "Jeanettex20" gir deg 20% rabatt hos NA-KD.com 🖤

Black Oversized Shirt HER / Black Suit Pants HER

Jeg elsker denne oversized skjorta. Den har en ganske maskulin i stil, og er stiv i stoffet, noe jeg digger! I´ts so ME!

Black Cardigan HER / Beige Sweater Polo Neck HER

Jeg elsker lange cardigans og jakker, det får mine 160cm til å se litt lenger ut. De jeg har fra før er av blazer/bluse-stoff, så denne strikkede versjon er helt perfekt for en mer casual look.

Black V-Neck Sweater HER

Gray Checkered Pants HER / White Knit HER

Denne grå buksa er nok mitt favorittplagg fra mengden. Den er stilig og samtidig ganske chill. Og den hvite genseren? WOW SÅ MYK! i tillegg til de kuleste vide ermene! Jeg er forelsket i dette komfortable antrekket.

white/cream Suit Pants HER

Alt passet i forhold til min normale størrelse (jeg bestilte den hvite genseren i Small og alt annet i EU34/XS). Skulle du være i tvil har de en en størrelse-guide HER som er til stor hjelp (det var det for meg hvertfall). #NA-KD.com @nakdfashion #nouwoutfit #nouwoutfits #bestofnouw

Bruk koden "Jeanettex20" for 20% rabatt hos NA-KD.com 🖤

J.E.H

Liker

Kommentarer

CarmelaAmbrogio
CarmelaAmbrogio,
Så fine bilder!😍
nouw.com/carmelaambrogio
Jealise
Jealise,
Marlene
,
Så mye fint 😍😍
Jealise
Jealise,