Fresh silver Hair

Beauty

Reklame

Annette har gjort det igjen! Men denne gangen bedre enn noen gang. Hun klarer alltid å ordne håret mitt akkurat slik jeg vil ha det, selvom jeg ber om litt forskjellig hver gang! Jeg elsker kaldt blondt hår, helst helt grått. Eller, sølv er det vel jeg mener. Denne gangen ble det en mye lysere sølvfarge enn vanlig, og jeg DIGGER det. Fargen krever mye vedlikehold, men jeg føler jeg har funnet produkter som gjør jobben (kan skrive om dette i et eget innlegg senere).

Sist anbefalte hun å klippe mer enn jeg egentlig hadde lyst til, og jeg er så glad jeg gjorde det. Fy som håret har vokst bare på 3 måneder! Da jeg så hvor sunt håret mitt hadde vokst ut trigget det meg til å ville klippe luggen også. Jeg vil ha den samme sunne effekten på den slitne "luggen" som aldri vokser ut ordentlig, Prosjekt sunn lugg er i gang.

Det er så betryggende at jeg stoler såpass på Annette at hun får gjøre som hun vil med håret mitt. Det er alltid veldig terapautisk for meg å være i stolen hennes. Hun holder til på Eco Cult i Oslo, en salong jeg anbefaler å dra for ditt neste frisørbesøk, der er man i trygge hender.

Btw; om du liker litt mer spennende hårfarger så er det Annette du burde dra til. Hun er helt rå! Bare sjekk ut noe av det hun har gjort tidligere:

sjekk hun ut på Instagram hennes her: Annette.Ecocult

J.E.H

Liker

Kommentarer