Idag har jag faktist gjort NADA...alltså INGENTING. Skönt på ett sätt men jag blir rastlös så lätt. Vill tipsa om sjukt god snack med naturligt fruktsocker, MULLBERRIES - OMG så hemskt goda jag kan trycka i mig en hel påse direkt! De finns i de flesta matbutiker, köpte mina från Ica. De smakar som nötter med kola fudge smak. När man är sötsugen och vill vara nyttig samtidigt, då är det Mullberries!

Berätta gärna vad ni tyckte om ni provade :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en lärorikt dag så avslappnar jag med ansiktsmask, så himla skön konsistens på den här mudmasken! Och snart så kommer helgen också, vet inte om jag vill se fram emot det eller inte alls. Men we will just have to wait and see won’t we?

Jag får önska er alla en trevlig helg! Och smaska semlor om ni inte gjort det än för jag ska! :D

Likes

Comments

Ja, alla kärleks dag, då ska man vara extra snäll och det ska vara en speciell dag, andra har sitt sätt att fira denna dagen. Själv har jag haft en förkylning, men det firades med mys i soffan och en bukett med rosor att sniffa på.

Happy Valentines and keep loving those who love you!

Likes

Comments

Heeelt galet! Otroligt vacker dag för en nybörjare på snowboard! Sjukt rolig dag, massor med smällar och Jet Lee moves i backen. Vet inte hur många gånger jag ramlade och voltade men jag kan lätt säga att jag är helt slutkört och känner hur rumpan värker av smärta!

En ny utmaning, seize the moment and make it happen!

Likes

Comments

Första dagen på ett nytt jobb done! Spännande ska det bli! Min kropp och själv har inte accepterat kylan än, men det tackar jag för! Eftersom jag hatar kylan! Fryser konstant! Tänker bara på Thailand och hur jag skulle kunna leva resten av mina dagar där...men man ska väl jobba och slita lite innan man ger sig av eller?

Nytt år betyder nya utmaningar för många, och ja, det kommer att vara för mig också! Självklart ska man sätta upp egna mål och drömmar, men ibland så måste man faktist ta det lugnt och låta vissa perioder flyta och se vart man hamnar!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått vila ut mig ordentligt med semester i Thailand. Denna gången reste jag ensam, så mycket otur med resan också. Dagen jag skulle flyga, var det snökaos för både kollektiva trafiken och flighterna på Arlanda. Mitt flyg blev inställd, men lite tur hade jag! Jag fick hoppa på ett annat flyg med Qatar Airways morgonen efter, så det blev övernattning på Good Morning Arlanda Hotell. Lite roligt faktist att få uppleva kaos när man reser ensam!

Eventuellt kom jag fram, så trött men samtidigt nyfiken på hur min släkt mår så var jag hemma i byn för ca 10 dagar, fortsatte ner till Koh Samet med familjen och träffade kusinen och hennes familj. Firade jul och pappas 50års där med en hel vecka av vit sand, blått hav och värmen som man ÄLSKAR så mycket! Såklart glömmer jag inte mat! Denna resan tog jag verkligen för mig och åt så himla mycket av allt! Jag har längtat efter genuin thai/lao mat för så länge!

Min resa avslutade med nyårs firandet hemma i byn, sjukt rolig nyår! Lite shopping i Bangkok såklart, och mera MAT!

Likes

Comments

Hej!

Tanken om min lilla bebis har blivit starkare och starkare för varje dag jag inte får träffa henne. Min bebis heter Baileys by the way, yes det är mattes favorit drink, därför fick hon heta Baileys. Skaffade henne för ca 6-7 år tillbaka, men på grund av jobb och situationen kunde jag inte ha henne så som tur fick exet ta henne. Nu kommer den här lilla vännen att behöva nytt hem då exet skaffat barn och har inte tid för Baileys. Jag känner mig så besviken att jag inte kan ta tillbaka henne för att killen gillar inte hundar, situationen är komplicerad kan man säga. Just nu gör jag vad som helst för att få tillbaka Baileys.

Good day all!

I have been thinking about my baby Baileys, I gave her the name Baileys cause it was my favourite drink and her beige colour described it best. It breaks my heart everytime I think about her, I miss her. I got Baileys for about 6-7 years ago, and because of work and a complicated situation with the ex, I had to leave her. Now the ex is having second child and don't have time to care for Baileys, so she'll need a new home, and I'm not sure if I like that. I feel so disappointed in myself, since I was the one who wanted to get a dog, and all my life I've been wishing for a dog, finally when I get my own, I can't have it. I can't have her now either. It's a complicated situation and the boyfriend don't like dogs.

Jc Molin

Likes

Comments

God dag!

Jag fick lite sovmorgon idag, så jag bestämde mig att försöka komma iväg tidigt för att hinna med lite frukost för normalt brukar jag vara dålig på att äta frukost. Dagen blir mycket bättre när man har tid. Alla stressar sjukt mycket över små saker, och vardagen blir inte bättre. Ett tips är att man ska inte stressa över något i onödan. Men jag vet själv att det är svårt att låta bli. Hur gör jag då? Jag prioriterar och tar stora problem som jag stressar över först och försöker lösa det jag är stressad över. Eller så går man till gymmet och kör ett pass.

Good day!

I had extra sleep time today, so I decided to wake up early anyways and go for a breakfast run. I usually don't eat breakfast at all, but today, I get to do everything in my own pace. There's so many people stressing about small things that can build up and put a huge weight on your shoulders. I am one of them, but to reduce it and make ut easier for myself, I like to prioritise big problems and try to solve it first. Or just visit the gym!

Jc Molin

Likes

Comments

Himmelskt god matlagning och underbara smaker. Jag har aldrig varit mer nöjd! Jag älskar deras koncept av hur de kombinerar smaker från Asien, främst Japanskt mat med Amerikanskt klassiskt men ändå speciellt. Rekommenderas varmt för er som gillar lite av allt.

This restaurant has been by far the best I've tried. I love the concept of combining Asian, mostly Japanese food with American classics. It makes it special in a way. I highly recommend you to take a visit and enjoy the best of the tastes of Amasian.

Jc Molin

Likes

Comments

Betydelse: Välkommen på Thailändska Definition: Welcome in Thai

Hej!

Jag börjar första inlägget om en resa som är nu bokad och redo att plundras. Yes! Det är semester snart! Denna resan kommer att ge mig mycket att skriva om framöver i väntan på och under resansgång. Så nu ni, har ni något att klicka in på vardagligen för nya uppdateringar och hur jag tar mig dag för dag. Ni alla vet den där känslan när man har planerat en resa i lång tid, men det är fortfarande några månader kvar, men man känner sig sjukt taggad?

Här kommer en VLOG från år 2016 när jag var nere i Thailand på semester och bestämde mig att försöka dokumentera allt under resan.

Hi!

I'll start my first post about a trip that is booked and waiting to be visited. It's time for vacation! This trip is going to be amazing cause it'll help me explore new things which I later, can share with you guys!

So I want to share a VLOG about my trip to Thailand in 2016. This was my first travelling VLOG.

Jc Molin

Likes

Comments