Dagens fight: Jag vs vår skrivare.
Jag ville skriva ut 21 sidor, skrivaren ville skriva ut 500. Jag svor, skrivaren skrev inte ut dubbelsidigt. Jag skrek, skrivaren skrev ut ännu fler fel sidor. Jag bytte dator, datorn dog. Jag letade efter datorsladden, hittade fel sladd. Jag hittade äntligen rätt sladd, datorn kan inte hitta skrivaren. Jag gick tillbaks till den andra datorn, skrivaren skrev ut ännu fler fel sidor. Jag gick långt in i datorns inställningar, lyckades äntligen avbryta alla 500sidor. Skriver ut sidorna en och en, det lyckas äntligen. Så idag har jag alltså skrivit ut ca 200 sidor och jag kommer använda 21 av dem, rimligt ändå.

Senast jag var såhär arg:
I somras när jag bokat taxi via nätet, fick bekräftelsemejl, taxin inte dök upp och när jag ringde och frågade var de var så fick jag svaret "Ja alltså alla får bekräftelsemejl men det betyder inte att vi har sett bokningen, men vi KANSKE kan skicka en taxi om 45 minuter". :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

S var hemma tidigt från skolan igår, för första gången på typ två veckor. Så då gick vi all in för myskväll med Raclette-grill, vin och lyxchoklad*.

*Lyxchoklad - När kilopriset för chokladen är 300kr och man tvingas leva på bönor och nudlar resten av månaden.

Likes

Comments

ALLTSÅ KAN DET BLI VÅR SNART? Är så trött på snön, och inte alls van vid att det snöar en hel vinter. Är ju ändå från Västkusten liksom, där kallar vi slask för snö och är nöjda om slasken stannar på marken i en vecka.

Likes

Comments

Jag körde strikt LCHF i höstas, och min kropp har nog aldrig mått så bra som då. Sen kom december och julmat och efter det kom jag inte riktigt igång igen. Men nu är det dags, och denna gång lägger jag till ytterligare ett element: vegetariskt! Så när jag idag sökte runt på vegetariska LCHF-recept så fann jag ett som bara verkade sååå gott, kolla bara:

Alltså såå bra recept. Både nytänkande, fräscht och bara så gott liksom?

Likes

Comments

Jag älskar att baka. Alltså verkligen älskar. Bakar när jag är ledsen, glad, arg, stressad eller bara har tråkigt. Det blir liksom som terapi, tänker bort allt annat under några minuter och fokuserar endast på att få ihop goda kakor/muffins/tårtor.

Idag blev det chokladmuffins med havssalt, tänkte egentligen göra kärleksmums men hade inte rätt ingredienser hemma. Muffinsen blev kladdiga men fluffiga och fick en perfekt balans mellan det djupa chokladsmaken och sältan från havssaltet. Så ja, jag är nöjd.

Likes

Comments

HEJ!!!!!!!

Alltså förr så avskydde jag när folk skrev mer än ett utropstecken eller frågetecken, det verkade så påträngande typ. Men nu så har jag fallit dit, och skriver alltså TVÅ utropstecken ibland. Så pinsamt men jag kan ej sluta. Har ännu inte börjat med två frågetecken så vi får la hoppas att jag klarar mig ifrån det.

Varför jag kände för att dela med mig av denna information vet jag inte ens själv, men det känns ju som en mycket viktig allmänkunskap att kunna.

Så ja, HEJDÅ!!!!!

Likes

Comments

Alla hjärtans dag, eller Netflix and chill-dagen som det verkar bli för mig i år. S kommer troligtvis behöva jobba hela kvällen så mina planer är pizza, katter och designated survivor. Hade en liten present-utdelning inatt dock + vi har bestämt att fira dagen om typ två veckor så det är ju iallafall något.

Likes

Comments

Jag är klar, typ. Har bara datorgrejer kvar. Snabbt jobbat ändå?

Slängde ihop en vegangryta med svarta linser, kidneybönor, vita bönor, paprika, majs, krossade tomater och såklart en jävla massa vitlök. Och lite annat som jag fann i skafferiet och kylen. Det ser ju fruktansvärt ut, men vem äter ens med ögonen nuförtiden?

Likes

Comments

Plocka i och ur diskmaskinen. Slå in paket. Laga mat. Plocka undan typ tusen saker. Dammsuga. Dammtorka. Fixa med massa dokumentation på datorn. Kul kväll.

Ska brygga jäkligt starkt kaffe och sätta igång. Äta semla? Nä, inte ens det.

Likes

Comments

Inne på Ica Maxi.
S: Vi måste skynda oss!
J: Men jag vet inte vad jag vill ha för pålägg
S: Köp bara något
J: Men...
S: Vi måste verkligen åka, så ta bara ost typ
J: Okej. *Tar närmsta ost och springer mot kassan*

Hemma.
S: Alltså älskling
J: Ja?
S: Köpte du 2,5kg ost för 200kr förut?
J: .... Jag var stressad ...

Dagens lärdomar.
1. Handla inte ost när du är stressad
2. Arlas hushållsost håller i ca 5 månader
3. Tar man en suddig bild på en ost och märker det först någon timme efteråt är det mycket jobbigt att behöva gå till köket och ta en ny bild

Likes

Comments