Att skogen kan vara så lugnande. Har haft lite ångest idag, så jag tog en promenad i skogen med bra musik o känner mig nu väldigt mycket lugnare. Och så himla skönt o bara känna frisk luft och lyssna på en bra låt!😇 väldigt avkopplande!

Hoppas alla får en fortsatt bra dag! För de ska jag ha med en kopp soppa, och en bra podd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

Får ofta frågan om de inte är tråkigt o leva själv? Om inte jag oxå skulle skaffa en partner o leva med?

Jo absolut de skulle jag så klart vilja göra, men jag älskar o leva ensam. Jag är van vid o klara mig själv, de är de ända jah känner mig riktigt bra på! Men visst vissa dagar när ångesten kommer o jag drömmer konstigt o känner mig allmänt skit, så såklart så skulle de vara skönt o ha någon som stöttade o tröstade en när de kändes som värst, eller då skötte hushålls grejer som jag inte orkar under ångestperioderna. Men som sagt så älskar jag att klara mig själv o är så van vid de.

Och jag är inte den som kommer släppa in vem som helst i mitt liv. Jag har väldigt höga murar Till mitt liv, jag litar inte på någon, finns få personer jag berättar saker för. Jag har blivit så sårad o trampad på i tidigare relationer att jag är väldigt reserverad när de kommer till killar. O skulle jag mot för modan träffa någon som är bra o så, så måste han samtidigt vara lika självständig som jag är. Jag kan inte ha en kille som är mig hack i häl hela tiden. De skulle aldrig funka för mig.

Jag som person är väldigt självständig, jag gör gärna saker själv, fixar o donar. O den jag träffar måste då vara lite som jah, självständig o vill göra sina saker precis som jag gör mina. Låter de konstigt? Är de därför jah inte hittar någon? Är de därför killar tar avstånd efter dom lär känna mig? För jag är så stark i mig själv? Vill dom ha offer tjejer? Som gör precis som killen vill o är dom hack i häl vad de än gäller? O går med på allt? Är de var killar vill ha? Jag har ingen aning. De skulle dock inte jag vilja.

Där kommer svaret många vill ha på varför jah inte träffat någon eller varför jag inte lever med någon.

  • 29 Readers

Likes

Comments

Jag blir så trött rent ut sagt.
Var inne på ungdomsmottagningen hemsida och läste om p-plåster då jag funderar på de istället för mina p-piller. När jag scrollat ner en bit så läser jag att väger man över 90 kg så ska man inte använda de?! Ursäkta mig men nu blir jag förbannad, för mig är de samma sak som o säga att bara för att jag e överviktig så ska inte jag få skydda mig från o bli gravid?! Seriöst?! Är de så här de funkar? O jag har haft så många diskussioner med just ungdomsmottagningen om detta, dom vill inte skriva ut varken p-piller eller något annat till mig fören jag går ner i vikt?! Så inte nog med att jag ska behöva läsa om de dagligen hur farligt de är att vara överviktig så ska jag inte ens få skydda mig från att bli gravid bara för att ja råkar väga för mycket?! Och alla influensers klagar på varandra om fatashaming! Ungdomsmottagningen håller på med samma hets kring vikt! O jag är så trött på att behöva försvara mig och min vikt hela tiden! Så skärpning ungdomsmottagningen! Skärpning!

Och de står att jag ska välja ett annat typ av skydd! De roliga i detta är att dom vägrar ju o skriva ut något annat till mig?! O ja jag vet att man kan använda kondom, men om man ändå vill ha något annat oxå? Ska jag inte få ha de för att jag väger för mycket?! Sjuk jävla värd vi lever i.

  • 44 Readers

Likes

Comments

är det någon här som har ångest? svårt med o kontrollera din illska? ett humör som svänger? ja välkommen till min värld. men hur förklarar man hur de känns i kroppen för någon som inte har de så? hur förklarar man att de ibland känns som om hjärtat ska gå sönder? att magen vänder sig ut o in. eller att man ibland inte orkar stiga upp? och att man inte har kontroll på sina känslor, att ibland man helt enkelt bara känner sig ledsen o värdelös. hur ska man förklara de? och så att någon förstår? jag skulle vilja ha någon som lyssnar och förstår. är de för mycket begärt? bara någon som förstår mig och tar mig för den jag är? och ta mina fel o brister och även mina posetiva sidor. så hur ska man förklara för någon som inte förstår?

Likes

Comments

Är de bara jag som älskar att skriva upp saker? De känns för mig som att jag kommer ihåg de bättre då. O jag bara älskar min egen designade almanacka från personlig almanacka.se du får bestämma helt själv hur den ska se ut och hur stor eller liten den ska vara. Ja jag bara älskar min! Skriver in de mesta i min!❤️ dagens tips!

Hoppas alla får en underbar helg!

Likes

Comments

Det har inlägget kommer lite sent men vill ändå få de ur mig. 2017 har varit ett år med mycket känslor. Väldigt mycket känslor. Livet har tagit vägar jag inte alltid varit beredd på. 2017 har varit en karusell som aldrig skulle ta slut. Men jag har haft mycket lycka oxå. Inte bara motgångar. Jag tog körkort, jag tog studenten, jag tjänade mina egna pengar, jag fick nya vänner. Jag blev kär, jag blev hjärtekrossad. Jag blev utnyttjad, jag kände mig aldrig värdig, jag har känt mig liten, jag har känt mig som att jag ej passar in, jag har velat ge upp. Men nu står jah här i 2018 o känner att de mesta kommer nog lösa sig. Jag har inga förväntningar på dehär året, jag tänker ta de som de kommer och se vad som händer. Jag har dock lovat mig själv att utmana min socialfobi och ångest. Man måste våga lite här i livet. Jag måste våga släppa in någon, jag måste våga nån komma innanför min fasad. De kommer inte bli lätt men ingen har sagt att livet ska vara de häller. Men jag hoppas att vi alla får ett underbart 2018 och vi blickar framåt!

  • 76 Readers

Likes

Comments

de här med kärlek har jag aldrig förstått. Har i för sig aldrig varit riktigt kär eller haft ett förhållande för den delen. Jag har oxå alltid haft väldigt svårt att öppna upp mig och verkligen visa hela mig. Stänger gärna in mig o de finns inte många jag släpper in på livet. Kanske för att jag blivit sårad många gånger, kanske för att jag har svårt att lita på personer i allmänhet. Jag vet faktiskt inte. Tycker de är jobbigt, att inte våga lita på någon till 100% utan alltid ha i baktanken att den här personen kommer såra mig. De känns oxå sjukt att tänka att en personen kan förstöra så mycket för en annan. Jag har träffat killar, inte många men några, den första var äldre än jag och var bara ute efter sex. Vilket jag ung o dum aldrig riktigt förstod, de jobbiga med de var ju att han än idag skriver o vill träffas. Vilket ja absolut inte vill. För han spelar på dom känslor jag alltid kommer ha för honom. O de känns så jobbigt att just han spelade på mina känslor och gör att jag idag inte litar på killar framför allt. Jag vill träffa någon. Jag vill hitta den där killen som har tålamod och vill att jag ska lita på honom. Jag vill hitta den som jag vågar öppna upp mig för och berätta saker för. Men de känns nu med min ångest som ett hopplöst fall!

Likes

Comments

en vanlig dag i mitt liv? ja du den är annorlunda från dag till dag. som dessa två dagar har jag bara sovit ätit sen sovit lite till, ganska jobbigt. men så är ju livet med ångest ibland. man vill bara sova bort känslan av att vara värdelös. men jag har ett alarm ställt varje morgon 8:20. oftast går jag upp då o kissar o klär på mig för o gå ut o röka en cigg. vissa dagar äter jag sedan frukost och sätter igång kaffe andra dagar så lägger jag mig igen. som denna veckan är en sån vecka. stiger upp, röker sen lägger jag mig igen för o kolla mobilen. har ingen ork i kroppen överhuvudtaget till någonting. o självkänslan är inte på topp denna veckan. vissa veckor kan den vara ganska bra o jag känner mig bekväm i mig själv, men just nu känns de förjävligt att heta Julia. De känns som att jag är inte tillräckligt bra för nånting. de är väldigt jobbigt och påfrestande att leva med denna känlsan inom mig varje dag.


och till alla som säger till oss med ångest att de löser sig eller du är bara lat. du vet inte vad jag går igenom eller hur jag känner mig varje dag.

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för ett sent inlägg, men har inte haft ork till nånting idag!:(

Men tänkte prata lite om vad som hänt i helgen.
I fredags så hämtade jag och pappa min syster hos mamma, åt pizza o tittade på film. Hur mys som helst. I lördags så rensade jag o syrran bland våra gamla saker som vara ligger o skräpar, 16 sopsäckar blev de plus lite till. Helt otroligt vad skräp man samlar på sig genom åren. På kvällen åkte vi till farmor o fikade. Min faster och kusin var även dom där så riktigt mysigt var de. Sen på kvällen så blev de hamburgare o pommes till Så mycket bättre. Och i söndags så var jag o syrran hos mamma o hjälpte henne lite. Att de kan hända så mycket på en helg! Hoppas ni oxå haft en bra helg!

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imon!❤️

Likes

Comments

1: jag tycker inte om små kryp.

2: jag bor själv i ett litet hus på landet.

3: jag älskar choklad!

4: nocco caribian är min absoluta favorit drink just nu.

5: jag dricker inte alkohol.

6: mitt körkort är de bästa som hänt mig.

7: min gaderob består tillstörsta delen av svarta kläder.

8: min mobil är som en drog, klarar mig ej utan den.

9: jag röker nästan ett paket ciggaretter om dan.

10: jag kan inte sova utan min tv.


här är tio saker många kanske inte visste. ha en bra helg alla! :)

Likes

Comments