Långledigt i helgen, åh så behövligt de har vart! Med både sovmorgon och långfrukost framför Nyhetsmorgon, extra kopp kaffe och lunch med en bästa vän, lite träning och bara chill hemma, tvätt och storstäd inför veckan, telefontid med mammis.
Imorrn går jag på heldagsutbildning för facket. Hoppas att den är intressant, men först å främst att vi hittar dit! Känns som steg ett.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nästan varje morgon tänker jag att ikväll, ikväll ska jag lägga mig i tid och vakna pigg imorrn. Slutar ungefär alltid som nu, att jag sitter uppe alldeles för länge.
Ledig imorrn iaf. Kommer nån firma å kör igenom avloppet i köket, hoppas dom kommer tidigt och att det går fort.
Sen är planen att jag ska ner på stan en sväng och kolla på lite toppar att ta med till Bali.
Jobbar till fredag och sen har jag ledig helg. Gött mos!

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg hem från en utbildning i livsberättelser uppe i Stockholm tillsammans med min chef. Bott på en mysig central hotellbåt två nätter, egen hytt. Lyx!
Hann träffa syster några timmar igårkväll och ätit middag, Supermysigt!
Ska måla ett sista varv i köket ikväll och hämta ut ett paket från Nelly med kläder till Bali.
Skulle vart ledig imorrn men det saknas folk på jobb så hoppar in ett pass på kvällen och får ledig söndag istället.
Lite lagom seg just nu, funderar en del men annars rätt nöjd med livet.

Likes

Comments

Mamma och pappa har vart nere två veckor, han ha hjälpt mig byta toadörr. Vi hade en solig dag på hönö. Jag har sett Alice Cooper live. Kusinvitamin var här en helg, shoppade och myste. Med ansiktsmask och ice age såklart! Jag och lillebror hade en dag på Liseberg med småkusinerna i början på veckan. Jag ha köpt färg på Bauhaus och till veckan får köksväggen en makeover. Jag försöker med träningen, körde ett grymt pass idag före jobb. Det kändes bra och det var kul. Jag har köpt prottepulver och nya tights. I helgen jobbar jag hur mycket som helst men är ledig nästa. Då ska jag träffa en väldigt bra vän som jag inte träffat på allt för länge.

Likes

Comments

Jag har vart i Prag. Jag har vart hemma i norr. Jag har kollat på balen. Jag har firat två studenter. Jag har jobbat massor. Jag har träffat kompisar. Jag har ätit middag i stugan. Jag har pratat väldigt mycket i telefon. Jag har firat midsommar i Uddevalla. Jag har vaknat upp i Lysekil. Jag har dragit med någon på shopping. Jag har firat hårt kvällen innan. Jag har mått mindre bra dagen efter. Jag har solat på balkongen. Jag har dekorerat fina tårtor. Jag har frusit ihjäl påvägen hem. Jag har myst. Jag har druckit vin. Jag har fikat massor. Jag har hunnit mycket. Jag vill göra mer.

Likes

Comments

Jobbhelg och extrapass, men vad gör det när det är 21 grader och sol. Så skönt att våren äntligen är här. Jag och lillebror firar in den lite extra med att åka till Prag på torsdag. Kom på att jag har långledigt över helgen nästa vecka och frågade om han inte va sugen att dra iväg några dagar. Klart han va!
Hunnit träffa Frida och lilla Meja i veckan också, plockat upp och ska gå igenom sommarkläderna inför resan med. Fett najs! Åker till kusinerna en sväng ikväll, de är också fett najs.

Likes

Comments

Veckan tar kol på mig. Hade sista dagen på utbildningen igår, psykisk ohälsa hos äldre. Önskar så att den va bättre än den va. Whatevah. Och så anhörigträff i onsdags, gjorde några timmar extra och vi gjorde de bra!
Handlade lite efter jobb idag, korkade en flarra vin och gjorde min makalösa fisksoppa med saffran. Win-win! Ha regnat hela dagen så stannat inne å hemma sen jag slutade mitt pass. Ledig helg, Thank god, och nu ger jag upp för idag. Tjing!

Likes

Comments

Ledig måndag efter jobbhelg. En lång sådan, och intensiv. Tänkte precis att det bara är jobb jag hinner med när jag är inne i mina monsterperioder. Men så kom jag på att efter utbildningen i fredags körde vi aw med avtackning för en kollega som ska gå i pension och kom hem alldeles för sent för att börja sju dagen efter. I lördags efter jobb åkte jag och handlade present och firade min bror som fyllt år. Insåg alltså att jag hunnit med en massa mer än bara att jobba, skönt att landa lite i att man faktiskt har de väldigt bra. Och trivs.
Idag gör jag desto mindre, vilket ändå är rätt gött. Tvättar å ska ta tag i lite städning. Kanske dags att beställa hem lite tavlor på riktigt den här gången. Tänker det hela tiden men blir aldrig av haha.

Likes

Comments

Under påskhelgen hälsade jag på min kusin och hennes kille i Norge. Fett skönt att få åka iväg lite, se annat och bara hinna umgås och ta igen en massa tid. Fett oskönt att åka nattåg, men väldigt värt de! Hade årets alla årstider samlade under dom dagarna vädermässigt. Hade en dag på stan med lite shopping, lagade mat, låg i soffan mest hela tiden, promenerade vid havet, frös arslet av oss, åt massa godis och drack kaffe med Salted caramel Baileys.
Ledig idag, tänkte träna och åka ner på stan och hitta en present till lillebror som fyllt år. Bra dag!

Likes

Comments

Intensiv dag på jobb, hoppade av och handlade hos fruktturken när jag slutat, hem å dammsuga å styra upp lite bifftacos. Vuxenlivet är ju rätt gött asså. Sarre ringde och sen försökte jag se klart ett avsnitt Bones. Däckade i soffan, tog en dusch och kröp isäng. Inte så kvällen var tänkt, men kanske behövde ta igen lite sömn. Får gå å träna imorrn kväll istället.
Om en vecka åker jag till kusinvitamin några dagar, My gooodh va skönt de ska bli att då komma iväg några dagar!

Likes

Comments