VÅR FAVORITER !!!!!

Hej här är några av mina vårfavoriter.

1. Denna hoodien kommer från Cubus. Jag älskar den, den är så skön och fin. Jag har en rosa och en marinblå och använder de nästan varje dag. Den kostar cirka 200 kr.

2. Nike air max !!! dessa skor ÄLSKAR jag. Jag har ett par som jag haft i 1 år. Dem har blivit ganska smutsiga nu..... funderar på att köpa ett par till nu till sommarn. De jag har, har jag haft nästa på mig hela året. Dem kostar cirka 1200 kr.

3. Bath and body works body mist !!! Denna body misten älskar jag. Jag har den varje dag på mig. Den luktar väldigt gott och inte så mycket, därför är den bra att ha i skolan. Den kostar cirka 150 kr

4. Unicorn tofflor !!! Jag fick dessa av mina föräldrar i julas och har haft på mig de 27 7. Älskar dem de är så sköna men jag rekomenderar att ha ett par strumpor i dem.... då blir det skönare. Dem kostar cirka 250 kr.

5. Hoola bronser från benefit. Denna tycker jag om för att den ger en bra färg och inte för mycket. Har använt denna mycket nu på senaste när man vart så himla blek. Den kostar cirka 300 kr.

6. En kappa från Lindex. Jag köpte denna kappa för ungefär 1,5 månader sedan och den har redan blivit en stor favorit. Den är inte så tjock men den värmer ganska bra. Nu på senaste har jag bara haft en flis under och det har vart perfekt. Den kostar cirka 500 kr.

Gillar

Kommentarer