En god vän ville ha lite hjälp med att göra inbjudningskort inför sitt bröllop.

Jag fick lite inspiration som hon hade satt ihop i ett kollage och jag fångade upp en sockersöt, elegant och chabbychick-aktig-stil.

Som jag visat tidigare så trollade jag ihop en layout av kortets innehåll i Photoshop.

Sen fick hon åka och handla spetsband och sidenband på Panduro för utsmyckning.

Resultatet:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De senaste veckorna har jag varit sjuk en heeeel del. Förkylningar, sömnbrist och utmattning. Och det som jag mått bäst av just då - är att jag har fått vara hemma, ta det lugnt o vara kreativ. Jag har spenderat timmar med att bara ligga i sängen eller sitta i soffan o knåpa ihop beställningar o pyssla.

Min själ har börjat leva igen!
Äntligen!

Noshörningen, tavel-beställning.
30x40cm
Fint Naturfärgad Papper.
Teknik: Blyerts i olika hårdhet/mjukhet och suddgummi.

"Tog mig en evighet innan jag började få till hudtexturen/strukturen. Min första noshörning o den känns hittills helt okej :D
Fick googla som en idiot på noshörningars utseende och anatomi."

Bröllopsinbjudningar, digitalt ritat arbete i Photoshop åt en god vän.

"Efter en ordentlig fördjupning i bröllopsinspiration, bröllopstema, pioner, rosor, pärlor och färglära kring rosa, grått och vitt. Så kom jag äntligen fram till en fin layout med handmålade snirkliga girlanger och kalligrafiska inslag. Vad hade jag gjort utan min iMac och min wacom ritplatta!? <3 "

Projekt Jakttrofé av hjort, eget spontant kreativitetsryck.

Material: ståltråd, onödiga hyllplan ifrån en (carpati) ekmöbel, tuschpennor, gipsbinda på rulle, aluminiumfolie, maskeringstejp och tavel-hängare (de trekantiga byglarna m 2st små spik till).

"Jag började snurra ihop ståltråd till flera olika storlekar på cirklar som jag senare fäste ihop i varandra.

Höll på att skära fingrarna av mig då den jäkla ståltråden är sjukt vass när man snurrar och nyper av den. Fick rikligt med mjölksyra i fingrarna efter tre timmar."

När själva skelettet va klart började jag tejpa ytan till en enda enhet. Under tiden fick jag fylla ut hjorten med knycklat tidningspapper så den inte så mager ut.

Ekplattan sågades till efter utritning och det borrades några hål för att naja fast ståltrådskonstruktionen på baksidan.

Sambon fick agera som stativ, modell och medhjälpare vid gips och tejp räckning/klippning. x'D

Så blev det hittills!

Likes

Comments