Har haft en riktigt bra dag idag. Började med att jag vaknade 7 på morgonen, sen kom den förra hyresgästen och hämtade alla hennes prylar. Har ju nyligen fått första hand med tjejen i ett radhus.
Senare på dagen så drog vi in till Malmö för att vi skulle käka middag med familjen o sen kolla på den nya IT filmen. Den var jävligt bra men inte riktigt lika läskig som jag trodde den skulle vara, ända anledningen att den var läskig var för det är en clown film. Är ju ingen höjdare på clowner direkt.
Klydd med bussen när vi skulle hem så vi missade tåget med en minut. Rätt drygt, så vi var tvungen att vänta på tåget, men äkte fram o tillbaka med tågen för att vi var tvungna att pissa o fördröja tid lite grann.
Kom äntligen hem efter lite mer än en timme, visade sig att hunden vi passar (tjejens föräldrars hund) har varit uppe i våran säng. Kanske inte värsta grejen, men den här hunden hårar ner hur mycket som helst. Så var tvungen att ren bädda sängen. Lyckad kväll? Neeej. Men annars har dagen varit grymt härlig. Aja nu ska man sova.

a piece of Jayce’s life

Likes

Comments

Jag har jobbat på mitt jobb nu i 7 månader snart. bemannings anställd. Arena, vill ha mig men tydligen så vill inte jobbet jag är uthyrd till. Den här jävla chefen som är där finner mig lite snackig. Men jag tror det är mycket mer där till. Hon är satan sjölv. Man får inte snacka under arbetstid o skratta är strängt förbjudet. Det värsta av allt är att jag överdriver inte. Men ska iallafall placeras hos en ny kund nu som jag ska hyras ut till. Men vet inte alls vem denna kunden är ännu. Rätt drygt. Gillar ju verkligen stället jag är på nu, arbetskollegorna är helt fantastiska, man kan inte ha tråkigt på jobb när som är där. Alla kommer överens med alla. men jag ska börja söka andra jobb, men jag orkar verkligen inte göra det nu, får se vad som händer jag brukar oftast bara flyta med i vågen så att säga, o det brukar alltid fungera bra så då testar jag det igen.

ska ut och äta med tjejen o en kompis till henne snart, kina mat blir det. Rätt uttjatat men det är rätt gott ändå.
För att vara mitt första inlägg så funkar det väl ändå helt ok? Får se. Tänkte skriva lite när jag känner för, samla tankarna någonstans kan vara rätt skönt ibland.

a piece of Jayce’s life

Likes

Comments