• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

(Godmorgon) inte direkt men min dag börjar nu. Dagens planer är: plugga och gymma! Vill få klart så mycket som möjligt så jag inte har så mycket i skolan nu under vårterminen. Jul lovet är nu också över :( det har varit så skönt med lov, det kom verkligen lägligt! Det har varit så stressigt i skolan med GA (gymnasiearbetet) och andra inlämningsuppgifter, men idag ska jag se till så att jag ligger i fas och sen gymma lite.

Ser dock faktiskt fram emot min sista termin i skolan dock, det är mycket som kommer att hända och nya utmaningar och möjligheter, så jag är rätt så taggad faktiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och varmt varmt välkomna till min blogg!!! Jag heter Binta Jawara, 18 år och bor i en liten ''stad'' utanför Norrköping. Jag går nu min sista termin på gymnasiet och studenten väntar i sommar (!!!). Men varmt välkommen till min blogg iallafall. Det är nu jag ska försöka mig på en liten kort introduktion om vad bloggen kommer att innehålla och vad ni kommer att få se utav mig.

Ni kommer få följa med på det intressanta och ointressanta som händer i min vardag samt tävlingar, Q&A, tips, smink, åsikter/ tankar, dans, videos m.m. Jag tänker att det kommer vara lite av allt möjligt och ni får börja med att ha lite tålamod i början då jag ska försöka hitta min plats här och göra allt så bra som möjligt. Dock har jag bloggat till och från sedan 2012 buuut let's ignore that.

På fritiden så spelade jag fotboll och det har jag gjort sedan jag var 6 år gammal. Nu dansar jag och gymmar för det mesta, går i skolan, umgås med familj och vänner det ''vanliga'' i guess. Tänker att ni kommer lära känna mig mer under bloggandets gång så jag drar ingen livshistoria ATM, we skip that part, okay? good.

Jag nås på min mail som är: binta99@hotmail.com eller i kommentarsfältet! Ha det så bra så! Kramis!

Likes

Comments