Well, hello! Det var väldigt länge sedan jag bloggade, men tyvärr så har jag haft fullt upp med skolan och den tid som jag får över spenderar jag med vänner och familj. Just nu har jag sportlov, vilket jag haft hela den här veckan, men om ni känner mig så vet ni att jag alltid lyckas bli sjuk på lov (vilket jag är nu). Idag händer det inget speciellt, vi ska åka in till the city och möta upp mamma senare från jobbet och där efter vet jag inte vad som händer. Jag ska försöka hitta ett par svarta slacks vilket jag velat ha så sjuk länge! Imorgon ska jag på lillebrosans fotbollscup på eftermiddagen och en vän som jag inte träffat på ett tag kommer också dit vilket ska bli sjukt kul, men vi hörs senare!

Btw, bilderna ovan är tagna för någon vecka sedan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nytt år, betyder nya stövlar, bara för att jag verkligen behöver nya. Detta år har jag dilemma, vilka stövlar ska jag köpa!? Dessa tre är de jag har funderat på, men är ej säker på vilken av de. Vilken tycker ni skulle passa bäst till höst/vintern? Om ni har tips på andra stövlar så är det bara att lämna en länk till de i kommentarsfältet, skulle bli jätte tacksam :)

Likes

Comments

Det här är 3 utav mina favorit hudvårds produkter! Dessa produkter har fungerat väldigt bra för mig och jag rekommenderar de starkt och alla dessa tre kan köpas på kicks.

Clinique hudkräm: Den här krämen är dyrast av dessa tre produkter, men är den är grymt bra om du har torrhud! Den återfuktar utmärkt och känns inte tung på huden. Den kostar 420 kronor på kicks (ett tips är att bli medlemm på kicks då får du rabatter, då blir ditt köp billigare). Själv gillar jag den på vinter/våren eftersom min hud är riktigt torr vid de tiderna på året.

Formula 10.0.6 rengöring: Den här rengöringen är billigas av dessa tre produkter och fungerar helt underbart! Den rengör verkligen huden och man känner sig sjukt fräsch efter att ha tvättat ansiktet med den. Denna produkt rekommenderar jag jätte jätte mycket! Den kostar bara 99 kr på kicks!

Nuxe rengöring: Denna rengöring kommer från Nuxe, ett märke som är ganska svårt att hitta och finns inte i alla kicks affärer, men den finns online på kicks vilket är bra. Denna produkt är jätte bra och rengör huden. Den har ingen lukt och är bra för oljig hud. Något som är negativt är att man verkligen behöver gnugga in den ett tag, men annars så är den riktigt bra. Produkten kostar ca 240 kronor på kicks.


Alla bilder är från kicks.se, inlägget är ej sponsrat, kommentera om du vill läsa om något speciellt.

Likes

Comments