Underbara baby

Vilken kanondag de blev 👌 Klev upp i ottan, eller ja kl 07. Men de är tidigt för mig 😂 Åkte till Spånga där jag parkerade bilen och tog pendeln in den sista biten. Jag kör INTE inne i stockholm med bil 😂 haha bonde som jag är. Nä men tog ju faktiskt körkortet i stockholm så kan ju köra där. Men jag gör det icke frivilligt. Sen är de ju himlans smidigt att parkera i Spånga då jag har hittat ett eget litet ställe där de är gratis. Sen är de ju smidigt att slippa leta parkering inne i stan. Och dyrt brukar de vara.

Måste säga att mässan var mindre än jag väntat mig. Vi gick runt alla montrar på typ en 15 min. Men fyndade en Ergo baby för 499:-. Kanonpris 👌 När vi gått runt till alla montrar och Matilda velat fram och tillbaka på de mesta och jag inte fick någon heliumballong fast jag tjata 😉 Så gick vi ut från mässan och ner till Kungsträdgården och TGI Fridays. Åt en så himla god burgare.

När jag kom hem så var Janne snabb med att prova selen. Jätteskön höll han med om 👌

Nu är de fredagsmysa för hela slanten. Melissas kompis Ewe sover här och vi har lyxat till de med godis som dom sällan annars får. Ha en trevlig kväll hörni! ❤

Ha det bäst ????

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Å vad kul, önskar jag åkt upp mef 💕
nouw.com/lexochlogan