Trött, tröttare, tröttast

Känns verkligen att de har tagit hårt på kroppen de senaste veckorna med väldigt mycket att göra och väldigt lite sömn. Imorse bestämde jag att de inte blev någe mer mässa för mig. Istället tog jag de tre stora barnen med till badhuset. Så himla mysigt var det. Åka vattenrutschbana och träna lite simning. Passade ju utmärkt att vi åkte idag eftersom att simträningen imorgon blev insälld. Imorgon ska Janne ta sig en sväng till simhallen med Melissa och Milton. Sen efter ska dom åka iväg och köpa en grind. Noomi är verkligen överallt nu och trappen är livsfarlig utan grind. Vi har fått hålla oss på bottenplan ett par veckor nu om dagarna. Så imorgon blir de grindköp.

Igår avslutades min mattekurs och på måndag börjar Naturkunskapen. Ska bli spännande att läsa annat än den där jäkla matten. Tror tyvärr att jag inte klarar kursen. Men då kör jag Naturkunskapen nu och hoppar på matten en gång till sen. Just nu kräks jag bara jag hör ordet. Usch jag har aldrig gillat matte och lär inte börja nu. Alla barnen sover och de är alldeles tyst. Tv:n står på i bakgrunden men ingen av oss tittar. Nu ska jag och gubben ta oss en kopp kaffe i lugnet och prata om vad som behöver fixas kommande vecka. Ha en trevlig lördagskväll folket!

Ha det bäst ????

Gillar

Kommentarer

Kul med bad😊
Hoppas du klarar matten men vet hur det är,ussh det tristaste som finns.
Kram Camilla
www.tiobarnsmamman.se
www.tiobarnsmamman.se
Jatalanerna
Jatalanerna,
Tack! ja usch inte kul alls. Men ska jag komma in så får jag köra på bara
nouw.com/jatalanerna
Yasmin
,
Dock so behöver lite matte inom läkemedelsräkning när man studerar till sjuksköterska det är därför man behöver det för utbildningen.
Jatalanerna
Jatalanerna,
Jo förstår att de kommer behövas men suger lika mycket för de 😂
nouw.com/jatalanerna
Jannickes
Jannickes,
Du klarar nog matten ska du se 😊
Mysigt att bada på badhuset 😃
nouw.com/jannickes
theresetranberg
theresetranberg,
Har nominerat dig 😉
nouw.com/theresetranberg