Sommarformen 2019

För 5 veckor sen började min resa mot ett hälsosammare liv. Jag hoppade på sommarformen 2019. Och det kan vara ett av de bästa besluten jag fattat i mitt liv. Vid starten vägde jag 85,2 kg till mina korta 159 cm. 7 barn inom 8,5 år har gjort sitt med kroppen. Första veckan rasade vikten direkt med 7,2 kg. Alla vätska som jag hade lämnade tack vare att jag skippade saltet. Johanna var med i nyårslöftet och kom tvåa så hon har verkligen taggat mig i detta. Hon är även med denna gång på sommarlöftet och vi startade en egen liten utmaning. 70 mil på 70 dagar. Igår hade det gått 35 dagar och jag hade gjort 61 mil. Tror att det blir svårt att inte klara resten 😅 jag, Johanna och Carro har börjat gå helt galna sträckor ca 1-2 ggr i veckan. Dessa ggr går vi mellan 4-5,5 mil på en dag. Det är så kul att upptäcka nya leder och stigar. Se naturen och bara gå och prata om allt mellan himmel och jord. Nu är det mindre än 7 veckor kvar till Fotrallyt. Detta år är vi många fler som går som känner varandra. Det är jag och Carro, Peter, Janne, Joni, Sanne och Alexandra. Ska bli såååå kul!

Igår vägde jag in på 74,5 kg och har därmed droppat 10,7 kg på 5 veckor. Runt magen har 14 cm försvunnit. Alltså man kan inte fatta det utan bilder.

Här är resultat efter mindre än 2 veckor in i tävlingen. Jag blev så sjukt impad av hur mycket som hänt på den korta tiden. Bortse från min fula frippa 🤣🤣🤣

Ska försöka hinna ta lite nya bilder ikväll och jämföra igen. Man blir så peppad när man på bild ser skillnaden som blivit.

Ha det bäst ????
  • Träning

Gillar

Kommentarer