Rutinkontroll för prematur

Idag har jag och Noomi varit på Ackis för en rutinkontroll. För 10 veckor sen vägde hon 2210 g och 46 cm. Idag vägde hon 4355 g och 54 cm. Så nästan fördubblat vikten och 8 cm på längden ❤️ min lilla tjej växer

Idag fick vi veta att Milton har fått en plats på fsk redan den 22 denna månad. Var tänkt att han skulle börja i april egentligen. Men pratade med min läkare idag och han sa att det nog var bättre om han började lite tidigare då risken för sjukskrivning annars fanns för mig. Ska in imorgon och diskutera mina mediciner. Måste försöka ta det lite lugnare nu då blodtrycket sticker iväg hela tiden så fort jag anstränger mig. Inte så lätt att ta det lugnt när man är van med fart och håll igång hela tiden.

Ha det bäst ????

Gillar

Kommentarer

joannaofamiljen
joannaofamiljen,
Men lillfian då,vad Stoor hon blivit!! 😍
nouw.com/joannaofamiljen
Jatalanerna
Jatalanerna,
Ja hon växer och växer
nouw.com/jatalanerna
Men ååhh så underbara bilder 😍
www.minstorafamilj.se
Jatalanerna
Jatalanerna,
Tack 😊❤️
nouw.com/jatalanerna
ika
,
Kan du inte skriva ett inlägg runt hur du känner inför ditt blodtryck, havandeskapdförgiftning och att skaffa fler barn? Har själv 4 och vill gärna ha fler så menar inget negativt med detta. Undrar bara... har läkarna sagt något om ifall du bör hålla dig från fler graviditeter eller är det bara att köra på och hoppas allt går bra?☺ är du aldrig rädd för din egen och barnets hälsa?vad tycker din man? vad är detför skada som gör att du ha högt blodtryck?
Många frågor men skulle vara ett intressant inlägg att läsa
Jatalanerna
Jatalanerna,
Vill ha fler barn. Läkaren har okejat. Är inte graviditeterna som gör att jag får högt blodtryck. Mitt höga blodtryck har jag sedan innan. Har en skada på ena njuren sen jag var liten. Ska se om jag kan knåpa ihop ett inlägg om det någon dag. Mina hf har aldrig varit särskilt allvarliga. Läkarna har inte avrått.
nouw.com/jatalanerna
Tina
Tina,
Vilken vecka är hon född? Har också en prematur född i v 30+4
nouw.com/tina
Jatalanerna
Jatalanerna,
Den här lilla fisrumpan är född 34+0
nouw.com/jatalanerna
Tina
Tina,
Okej, jätte fina barn! Hur mycket vägde hon och längd?
nouw.com/tina
Jatalanerna
Jatalanerna,
Tack! Hon vägde 2210 g och var 45 cm
nouw.com/jatalanerna