Plugg,mammabarnträff och kryssning

Sorry för riktigt dålig update. Just nu pluggar vi båda för fulla muggar. Jag behöver komplettera min matte samtidigt som jag kör full fart på Naturkunskap. Vilket betyder vääääldigt mycket plugg just nu. Samtidigt så hjälper jag min kära att räta ut frågetecken i hans Svenska som är lite klurig imellanåt. Förutom de så ska vi hinna med att umgås med våra barn. Vi pluggar på när barnen är på skola och förskola. Sen när dom kommer hem så hittar vi på nått tillsammans. När barnen sen lagt sig för natten så fortsätter plugget. Eftersom vi har Noomi hemma så turas vi om lite att plugga på förmiddagen.

Som igår så åkte jag iväg hela dagen med Noomi till kära vänner från min föräldragrupp. Vi käkade lunch och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla kul att träffas när man följt varandras resa i graviditeten. Sen nu träffas tillsammans med alla barnen. Så himla roligt!

Idag är det Janne som åkt iväg med Noomi för att inhandla lite mys till barnen och sen lite mat till helgen. Imorgon så sticker jag, Janne och Noomi iväg på kryssning. Gud så mysigt de ska bli. Vi ska äta, bada, leka och bara ha de så jäkla fantastiskt.  Sen på söndag kommer vi längta ihjäl oss efter att komma hem och pussa och krama på de andra barnen. Men ibland behöver man en lite paus i vardagen. Är inte så ofta vi kräver en dock. Men nu efter allt med plugg och stress så kände vi att de kunde behövas en liten paus. Ha en fantastisk fredag och helg mina vänner!

Ha det bäst ????

Gillar

Kommentarer