Lite fler bilder från Dubai

Dubai är ju minst sagt lite speciellt att resa till. Väldigt mycket regler. Man får inte klä sig som man vill. Visst finns det dem som utmanar ödet och struntar i reglerna. Men jag vill ändå visa respekt för deras religion och deras sätt att leva så jag läste på mycket innan vi åkte. En annan sak som jag var lite rädd för att det skulle vara svårt att hålla var detta med att visa kärlek på allmän plats. Både jag och Janne är ju så att vi gärna kramas och håller om varandra lite nu och då och en puss hit eller dit. Här fick man verkligen tänka efter och hålla sig i skinnet 😅 Men vi blev inte arresterade så måste ju säga att vi klarade även den punkten 🤣

Jag jagar ju mina mil fortfarande och dom är ju verkligen inte svåra att fånga i Dubai. Vi gick gick och gick. Blev ca 2 mil varje dag. En dag var vi till Mall of Emirates. Så himla stort tyckte vi. Tills vi dagen efter åkte till Dubai mall. Alltså wow. Wow, wow, wow! Så mycket att titta på. Så himla mycket affärer. Det var så stort att man kunde boka en taxi inne i shoppingcentret. Med en chaufför som kör dig från affär till affär och väntar utanför medans du shoppar. Vi gick vilse flera ggr därinne. Så stort! Det fanns en food market där. Såg ut som typ Ullared men med bara en massa mat 🤣 man blev helt chockad över så mycket hela tiden så man visste inte riktigt åt vilket håll man skulle kolla 😅 det var vi i många många timmar och bara gick runt och tittade. Och fotade 🤣 som typiska turister.

Sen fanns det här ”lilla” akvariet därinne också. Sjukt stort! Maya var helt fascinerad av alla fina fiskar med alla fina färger. Man saknar sitt saltvattensakvarium.

Ha det bäst ????
  • Nära Abbotvägen , Skokloster

Gillar

Kommentarer