Dom kommer döda mig

TJUGOTVÅ-

Jag vaknade med ett ryck. Hade somnat i duschen. Bilder blixtrade fram i huvudet från vad som hänt för någon timme sen. De knackade på dörren. Jag snodde en handduk om mig och reste mig för att gå och öppna. De gjorde ont i varenda liten centimeter på kroppen. Sneglade in i spegeln i förbifarten till dörren. Stora blåmärken på låren, blå under ena ögat, sprucken läpp, hårtussar hade slitits ifrån mitt huvud. Jag såg hemsk ut.

Personen bakom dörren var nu otålig och bankade hårt med knytnäven lät de som. Jag tittade i dörrögat. Martin? Min syn var suddig.

- Snälla öppna!

Jag funderade i någon sekund på hur jag skulle göra. Men bestämde till slut hur mycket värre kunde allt bli nu? Jag hakade av av haspen och han knappt öppna förens han trängde sig förbi mig och slet igen dörren fort. Då såg jag att han blödde i benet.

- Vad har du gjort?
- Dom sköt mig, dom träffade bara benet. Men snuddade här också.

Han tar av sig sin keps och visar märket efter kulan. Känslorna i kroppen vet inte riktigt vad dom ska tycka. Det mest är ett enda kaos.

- Snälla du måste hjälpa mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dom kommer döda mig. Och vad har hänt med dig föresten?!
- Ja dina "vänner" var här tidigare och hämtade pengar, men de räckte tydligen inte så dom tog lite av mig också som du ser.
- Förlåt mig hjärtat, jag vet inte vad jag ska säga. Allt är bara kaos.
- Ja det kan man väl lugnt påstå. Jag tycker att du ska kontakta polisen och ta hjälp därifrån. Du fattar att dom som skjutit dig snart är här och letar va?
- Jag kan inte gå till polisen och de vet både du och jag.
- Men om du är oskyldig så är de väl bättre att du går dit och pratar med dom.
- De går inte att prata med dom.

Han reste sig upp och gick mot balkongen.

- Vad ska du göra?

Mer han jag inte säga förens han hade hoppat. Han landade på grannens bord som gick i bitar. Sen haltade han iväg.

Fortsättning följer....

Ha det bäst ????

Gillar

Kommentarer

basiil
basiil,
Kommer det fler delar snart? 😍
nouw.com/basiil
Jatalanerna
Jatalanerna,
Jadå måste bara komma på vad först 😂
nouw.com/jatalanerna