Bebis, bebisar, gahhh!

Bilder från förra helgen när vi var ner till badet med barnen, Linda & Tova. Det var en mysig dag med korvgrillning, grillade marshmallows, varm choklad och mockarutor. Snart är det sportlov! Gud vad jag längtar efter att få ha hela gänget hemma. Vi ska sticka en sväng och hälsa på mamma, kanske ta en tur förbi hos Nikula på hemvägen 😊

Alltså just nu ploppar det bebisar överallt! Jag vill bli gravid! Ja jag är galen! Japp det kommer bli en till oavsett vad andra har för åsikter om den saken. Får dock ingen ÄL när jag ammar så kan ju dröja här ett tag tills jag slutar. Tanken är att trappa ner när hon är 6 mån. Om ca 2 mån. Så vi får se sen. Nästa lilla kommer vara sista för oss. Jag har aldrig någonsin tagit dom orden i mun innan men ja nästa är sista. Även fast det svider i hjärtat att tänka att det blir sista så är det på något sätt ändå skönt. För nästan 10 år sedan så blev jag gravid med min första. Sen dess nästan gravid jämt. Mysigt och jobbigt på samma gång. Jag kommer både sakna graviditeterna men också tycka det är skönt att slippa just de jobbiga bitarna när det är klart. Många som undrar varför man vill ha såhär många barn. Alla människor vill olika saker och just vi vill ha många barn.

Jag håller på att plugga på distans nu samtidigt som jag är föräldraledig. Varför är det så mycket roligare att plugga när man är vuxen? Jag tyckte iofs att det var kul på gymnasiet att plugga också. Men typ årskurs 7-9 var bara tråkigt. Jag hade dåliga betyg som tusan men kom ändå in på hotell & restaurangprogrammet. Dock gick jag bara där i kanske 1 mån då min dåvarande kille var med om en olycka som gjorde att det skulle bli svårt att utöva just kockyrket. Så både han och jag bestämde oss för att ta ett år ledigt från skolan och vi började istället att praktisera genom individuella programmet. Jag praktiserade på ett bageri & konditori. Det var verkligen så himla roligt. Det är något som jag kan tänka mig att jobba med i framtiden. Men så långe barnen är små så funkar inte riktigt arbetstiderna för mig. Jag kunde ibland börja kl 01-02 på natten och jobba. Efter praktiken så fortsatte jag att jobba där på helger och lov. Sen så började jag Handelsprogrammet med inriktning hotell och resor. Jag älskade i princip alla ämnen förutom matte 🤣 men jag klarade matten trots allt. Hur halkade jag ens in på att berätta om detta?! Haha, aja nu vet ni det. Jag står och väger mellan att läsa upp min matte som är apsvår. Alltså matte 2a. Men också naturkunskap 2. Meeen just dom intresserar mig verkligen noll. Men för att komma in på sjuksköterskeutbildningen så måste man ha dessa två. I höstas så kom jag in på Förskollärarprogrammet men kunde av förklarliga skäl inte delta. Båda två programmen känns såååå spännande att jobba med. Men kan liksom inte riktigt välja. Vet ju att det kan bli mycket konstiga tider som sjuksköterska också och det är lite det som tar emot. Jag vill inte behöva jobba helger. Vill kunna spendera mer tid med barnen då de är så små ännu. Men vi får se hur det blir. Ännu är jag ju relativt ung och kan fundera ett tag till.

Sorry för novellen 🤣 haha nu ska jag ta tag i tvättberget 🙈

Ha det bäst ????

Gillar

Kommentarer

Madelene
,
Hej läste precis namnen på dina barn och ser att alla barn utom dom 2 sista har l och i i sina namn. Är de nått ni tänkt på eller ha de bara blivit så? Lite coolt i såfall .
Jatalanerna
Jatalanerna,
Att alla har ”i” i sina namn förutom sista är planerat men ”l” har jag inte ens tänkt på 😁 hade velat ha ”i” på sista med men förälskade mig i namnet May-lea så fick vika mig där 🙈
nouw.com/jatalanerna