Hej alle.

Som I jo nok kan se, har jeg fået togskinner. Det gør pisse ondt, men værre er det heller ikke. Fik bøjle på i onsdags, og smerten er altså allerede meget bedre
Vi kan godt alle blive enige om, at togskinner ikke er det flotteste, men jeg har valgt at se det som en permanent accessory. I stedet for at gå rundt og være mega nederen over det så omfavner jeg det så godt jeg nu kan. Jeg bruger meget ofte læbestift eller lipgloss, og det skal min bøjle ikke sætte en stopper for.

Det var bare en lille opdatering som nyt medlem af bracefaceklubben.

Vi ses :)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej igen.

Det er blevet koldt, og temperaturen fortsætter stadig med at falde. Derfor slår varme drikke-cravingen oftere ind - som i MEGET oftere. Det er dog ikke altid, at ens pengepung kan klare mosten, når man hver dag køber kaffe til 40-50 kr. Derfor har jeg samlet tre steder, hvor du kan få billig kaffe:

Zaggi's

Zaggi's har et ret fedt koncept, hvor alt det de sælger koster 15kr - også deres kaffe. Deres kaffe er ikke i verdensklasse, men for 15kr kan man ikke klage.


Adr. Frederiksborggade 43, 1371 København K

Irma

Irma ved Nørreport og omegn er begyndt at sælge kaffe og kakao via en kaffemaskine. Normalprisen er 15kr, men har man medlemskort, kan man få en kop for 5. Ret billigt hvis du spørger mig, og så smager det faktisk ganske godt sammenlignet med prisen.

(Ville anbefale dén der ligger ved Panduro Hobby da Irma ved Nørreport tit er i stykker)

Adr. Frederiksborggade 34, 1360 København K

Ricco's

Ricco's kaffebar serverer billig kaffe, der maks kommer til at koste dig 27kr. Det smager udemærket, og det er helt klart ikke kvaliteten, der ligger grund for den billige pris.

Likes

Comments

Hej alle.

Det er virkelig lang tid siden.
Dette indlæg kommer egentlig bare til at være en update af mit liv, og så håber jeg virkelig at jeg kan tage mig sammen til at skrive noget mere.

Siden jeg sidst skrev er der sket lidt af hvert.
Jeg havde fødselsdag i sidste uge og er nu blevet 14 år - wuhu!
Udover dét har jeg fundet ud af, at jeg skal have togskinner. Om ti dage skal jeg for sidste gang nyde, at mine tænder er glatte og ikke er dækket af metal og madrester.

I morgen starter vores avisuge, som jeg glæder mig ret meget til.

Jeg er håbløst forelsket og har været det i snart et år, men det er dog ikke noget nyt.
Det er basically det væsentligste der er at fortælle om.

Vi ses snart igen ❤

Likes

Comments

Hej alle!

Vi er nu i midten af september, og kulden nærmer sig drastisk. Det er begyndt at regne mere, men jeg synes faktisk, det er helt vildt hyggeligt! Forleden dag var jeg lige kommet hjem fra skole, og der stod det ned. Jeg var våd og kold, og besluttede mig for at lave noget the. Jeg satte mig ned for at lave lektier, imens regnen sivede ned udenfor. Det var simpelthen så hyggeligt. Jeg glæder mig helt vildt meget til jul, hvor man skal hive huer, vanter og halstørklæde frem.

Vi ses
xoxo

Likes

Comments

Instagram@jasminthuesen