Nu så hade jag tänkt att börja blogga på nytt! Då hade jag tänkt att blogga iallafall 1 gång i veckan och säkert fler gånger! Men jag hade tänkt att börja ikväll att blogga mer och så!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejsan, ledsen om jag inte lagt ut något än på länge, men iallafall, imorgon är det fredag och då har vi lov, tills på måndag. då har vi 4 dagars skola igen och sen är det skolavslutning på fredag, sen har vi SOMMARLOV!

men iallafall,
måndag: idrott
tisdag : Vatten-skidor/vatten-ring (efter en båt)
onsdag: idrott
torsdag: månsols sen Hemkunskap
fredag: skolavslutning!
och så vidare dar: sommarlov

men vi ses, byyeee!


  • 71 Readers

Likes

Comments

Jag är så glad för att idag åkte vi (mamma, pappa, lillebror å jag) till min syster och det va kul för att där så fick vi se hur de bodde, vi fikade å sen fick vi träffa lilla söta Emelie igen! Jag fick massor av fina kläder av min syster som jag fick välja vilka som jag ville behålla å jag valde en massa! Hehe!

Efter att vi varit hos min syster så åkte vi hemåt, innan vi kom hem så åt vi på Ludvikas McDonalds. Det var ju gott såklart.

Sen när jag kom hem så kollade jag bloggen å så såg jag att på en av minna inlägg hade jag 89 läsare å det är jag glad för:D

Tack för ni vill läsa min blogg å så ses vi i nästa inlägg, hejjdåå!
jag!:DD

  • 79 Readers

Likes

Comments

Aleyna är i Österrike just nu i ungefär 1 vecka till och jag saknar dig Aleyna! Kom tillbaka! Vill ha dig här! Annars vill jag komma till dig! Hoppas du läser detta Aleyna, i miss u so much!!! ❤️❤️❤️<3<3


Aleyna <3

Aleyna<3

Aleyna<3

Aleyna<3

jag

  • 88 Readers

Likes

Comments

Jag hade tänkt att blogga nu igen för att nu så har man ork! Jag tänkte berätta att det har gott bra sen jag sist bloggade och jag har haft så mycket på gång nu så därför har jag inte bloggat på några veckor. Vi hade ett kemi-prov i onsdags och jag tyckte att det gick bra, det var om te.x. Atomer, molekylerna m.m. Så det va detta inlägg så vi hörs, hejdå


vi gjorde hallonpaj på hemkunskapen idag, mm... Vad gott det blev!

  • 81 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Dem 2 sista dagarna och idag, har jag varit sjuk, alltså ont i halsen och stannar hemma från skolan, men nu är deg sportlov i 1 vecka och det är tråkigt om jagö sjuk hela veckan och blir frisk när skolan börjar igen, men jag har tyvärr inget mer att säga så, vi ses


Hejdå  • 90 Readers

Likes

Comments

Hej, jag tänkte berätta om vad som hänt och sånt! I Söndags så var jag, Joakim, mamma och pappa uppe vid Grängesberg och skulle träffa min storesyster, Sonja heter hon, sen skulle vi träffa Simon och lilla Emelie❤️ hon e ju bah så söt! Men senare nu i veckan har det nog inte hänt så mycket mer! Men då hörs vi väl senare i veckan kanske? Men hejdå mina läsare!

  • 106 Readers

Likes

Comments

Hejsan och förlåt att jag inte bloggat på ganska länge så just nu så håller jag på att baka scones som är kul att baka och gott att äta
Receptet till scones är:


8 dl vetemjöl
1 1/2 msk bakpulver
1 tsk salt
100g smör
4 dl mjölk

Men det var detta inlägg så hejdå!

  • 108 Readers

Likes

Comments

Här kommer de sista bilderna på hårnålarna och ritboken

  • 114 Readers

Likes

Comments

Jag måste ju bara säga att jag bara ÄLSKAR JULEN😍😍😍😍

Idag så fick jag en Viktoria's Secret så det var ju kul för att det var min första vs och den luktar starkt så typ bara man öppnar korken så luktar hela rummet fullt av black currant & Vanilla absolute😊Hihi! Fick den vs:n av Mikko å Stina. Älskar er Mikko och stina❤️
sen fick jag en dagbok och en penna med en blomma på, av mamma
❤️ Efter att jag öppnat de så fick jag 3 stycken silver-örhängen av mamma och 3 stycken vanliga örhängen av Mikko så det var kul för att de som är i silver ska jag använda på nyår😃😄 och de vanliga ska jag ha på mig nu
😃 sen så fick jag 4 stycken kinder-ägg .. Mums!
Och lite olika godisar,
sen fick jag ''chili chips''
och till sist så fick jag hårnålar (bild7)😍 jag fick alldeles sist en ritbok där det händer att man ritar blire olika färger! (Bild8)älskar min familj😘😘

Ses och ha en god jul 🎄😃❤️
Det kommer 2 bilder fler i nästa inlägg

  • 120 Readers

Likes

Comments