Header
Vardagen

Hej på er,  har ni också svårt att förstå att det är julafton idag. Själv tycker jag att det känns som det är höst mer än vinter.  Jag gillar inte snö men vill ändå ha en så kallad White Christmas

Om jag fick bestämma skulle det bara vara snö från jul till nyår. perfekt!!!

Vi brukar inte göra så mycket på jul,  min farbror kommer över, kollar på Kalle Anka, äter, öppnar packet.
Hur firar ni er jul?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er, i måndags var jag och min klass i Danmark på Tivoli. Det var så mysigt att gå där bland alla ljus, även om det var riktigt kalt.

När vi kom över till Danmark blev vårt första stop på Vapiano, eftersom de bara har pizza och pasta. Tog jag en Hawaii utan ost. (Inte lika gott som med vegankost på, men det funkade.)

Eftersom det inte tog så lång tid att gå en runda på Tivoli så gick jag och några vänner runt på stan. Måste säga att ditt kommer jag åka många gånger, där var så många butiker. Tyvärr blev det ingen shopping för mig, hitta inget jag fastnade för.:((

(Sorry att inlägget kom nu, skulle lägga ut det i tisdags men hann inte.)

Likes

Comments

Hej på er, igår var jag på Bo Ohlsson och shoppade. Jag tycker inte det blev så mycket men kvittot säger något helt annat.

Dry shampoot kommer från Liance, älskar denna produkten. Vissa dry shampoo gör så att ens hår blir vit, det gör inte denna. Nivea Eye make-up remover är min all time favorite.

Julgrans dekorationerna kommer från Dollarstore.

Likes

Comments

Vardagen

Sorry att det inte händer så mycket på bloggen, det är ganska mycket med praktiken och skolan. I skolan så gör vi något som heter UF, det är att man startar ett företag från grunden och får lära sig på det sättet hur man ska sköta ett företag. Det tar ganska mycket tid av ens fria tid , som denna helgen stod jag och mitt företag på Högestad julmarknad. Så därför kom det inga inlägg.

Men nu på fredag ska hela familjen till Bo Ohlsson och shoppa. Mamma jobbar där, så då har hela familjen 25% rabatt. Man passar på!!!!

Så på lördag kommer det komma en haul och sen ska jag förbereda lite för kommande inlägg.

Något jag tänker kunde vara roligt är om jag skriver ett inlägg om vad jag önskar mig i julklapp--- det får dock bli lite närmare jul.Likes

Comments

Hej på er, eftersom jag gillar att läsa tänkte jag dela med mig av några böcker som jag älskar att läsa. Många av dessa har jag läst med än en gång.

Den första boken jag vill rekommendera är faktiskt en bok serie som heter The mortal instruments..

Böckerna handlar om Clary en tjej som inte är som alla andra, när hon en dag blir indragen i en värld som hon inte viste fanns. Men på något sätt är hon helt rätt för den nya världen, där hon möter Jace. En kille som har levt hela sitt liv med att jaga och döda demoner, skydda den mänskliga världen. Han berättar för Clary vad hon egentligen är, en skuggjägare, att hon är född för att döda demoner. I hennes nya liv möter hon nya människor som är likadana som henne, hon möter också de värsta hoten och alltid vid hennes sida hittar vi Jace.

Kategori: Kärleksroman, Ungdomslitteratur, Urban fantasy.

Författare: Cassandra Clare

Nästa bok är Purgatorium, vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna boken så jag lånar texten som står på baksidan av boken. "Samma dag som Willow fyller tjugo träffar hon Kain på nattklubben Purgatorium. Hon dras till honom, trots att han verkar farlig och redan tycks känna till saker om henne. Kain bor i ett slott, har ögon som tycks se Willows själ och han dyker upp på de mest märkliga ställen. Samtidigt som de träffas allt mer börjar ett par svarta korpar besöka Willows fönster på kvällarna. När sanningen om vem Kain är närmar sig undviker han Willow, samtidigt som den artige men mystiske Aristo börjar uppvakta henne. Hon upptäcker att hon har två farliga män i sitt liv, att de båda vill ha något från henne och att allt inte är som det verkar... "

Kategori: Paranormal romance (när kärleken står i fokus), fantasy

Författare: Mikaela Knutsäter

Detta är också en bokserie, det ska tydligen komma en tvåa...

Boken En vacker mardröm är också riktigt bra. Kunde inte hitta en bra bild, de flesta var suddiga, men man kan hitta den på bokus.se och Adlibris.se.

Handling: "Nittonåriga Elisabeth Dale var en helt vanlig tjej med ett vanligt lugnt och säkert liv. Åtminstone tills den dagen då hon träffar Marcus Alston, en brutal vampyr som vänder upp och ner på hennes liv. Innan hon vet ordet av har en spännande kärlekshistoria tagit form. Men att vara förälskad i en vampyr är jobbigare än vad hon först trodde och snart finner hon sig själv ensam och trött på alla lögner och svek. Elisabeth finner tröst i de konstigaste ställena och i sin ensamhet kan hon inte hjälpa att dras till en annan man. Och plötsligt finner hon sig i mitten av en dödlig kärlekstriangel, ovetande om vem som kommer ta sig ut levande."

Kategori: Fantasy, magisk realism.

Författare: Jessica Svensson Rosberg och Nathalie Rasmusson.

Likes

Comments

Vardagen

Hej på er, så igår var det middag med bekanta för att fira att jag har fyllt 18 år. Det var så mysigt och allt blev perfekt. Dagen började bra men det kommet ett stort hinder halvvägs, efterrätten. Vi skulle äta citronfromage och eftersom jag inte tåler mjölk så fick vi göra en separat till mig, det var den som inte ville. Den blev alldeles för lös, efter två försök bestämde vi oss för att köra på den bästa och se vad som hände. När vi väl skulle äta efterrätten så var min helt okey, det visade sig att den bara behövde mer tid att stelna.

Det blev inte så många bilder, glömde att ta under kvällens gång. Önskar att jag hade fler att visa. Men ni får väl helt enkelt ta mig på mitt ord att allt blev precis som jag ville ...

Klänningen som jag har på mig kommer från H&M och jag är så totalt kär i den. Kommer komma upp en bättre bild i mina presenter #2.

Är så tacksam för att alla kom och firade mig, tack!!!

Vet inte när inlägget med presenter #2 kommer komma ut, eftersom jag praktiserar en hel vecka till och slutar inte från 16:00 och då är det redan för mörk för att få några snygga bilder. Ni får helt enkelt stå ut med en vecka till. :)

Likes

Comments

Vardagen

Hej på er, nu kommer inlägget som jag har längtat att få lägga upp. Mina presenter! Det är inte alla, kommer ett inlägg med resten någon gång nästa vecka. Jag är så tacksam för allt jag fick!

Svart väska med silver detaljer.

Fick pengar från en kompis och från familjen.

Fick två paket med glas.

Likes

Comments

Hej på er, det blir ganska många "sorry" i en rad. Under de kommande veckorna är jag ute på praktik och jag jobbar sent. Eftersom jag går handelsprogrammet så ingår praktik i vår skol gång. Det är anledningen till varför det inte blir så många inlägg/varje dag.

Jag är ganska säker på att det kommer komma ut inlägg imorgon och på söndag. Om det kommer ut inlägg så blir det på vad jag fick i födelsedagspresent och en liten överraskning som anlände vid dörren igår.


Likes

Comments

Vardagen

Hej på er,  det blev en sväng in till Malmö.  Pappa behövde något på Hornbach och varför inte följa med. Om ni är där kolla då in deras julavdelning, där är så mycket fint. Både juldekorationer och julgrans tillbehör. Köpte själv något där.

Nu är vi på väg hem till födelsedagsmiddagen,  det blir oxfile. Mitt favorit kött,  mums...

Likes

Comments

Hej på er, idag kom ett paket från Kicks med min all time favorite Foundation från Mac. I paketet låg också 2 mini prover.

Idag är det den 8 /11 alltså min födelsedag, är så taggad. Vet inte om jag lägger ut vad jag får i present idag eller om det blir imorgon, vi får se.

Foundation heter Studio fix fluid, jag är i färgen NW10. Älskar denna så mycket, den sitter snyggt hela dagen och täcker nästan allt. Jag använder den ihop med en concealer från Mac.

Likes

Comments