Vad hände!?

Hejsan!

Nu har jag som sagt fått internet igen, så nu bör allt vara som vanligt igen. Igår så red jag på sjöbanan och vi red ca 40 minuter skulle jag gissa på. Började med att skritta ca 10 minuter där jag gjorde mycket volter och svängar för att mjuka upp henne. I traven så jobbade jag mycket med formen och jag gjorde även där många volt tillbaka för att även ställa och byta från ena sidan till andra. I galoppen var det lite mer intressant. I början gick hon superbra (fick driva mycket dock) och vi galopperade i både vänster och höger... När jag gick in på en volt på kortsidan så fick hon typ fnatt och började tvär galoppera iväg, tror att hon blev rädd för en person som gick från en hage, så jag fick då galoppera henne på en mindre volt. Tillslut så tog jag ner henne till trav och travade av, men hjälp vad hon va på i traven. Förutom det då var jag ändå nöjd, hon var väldigt mjuk och hon gick förövrigt super!

Idag så ska jag och min kompis ha träning vid halv 2. Ska åka till stallet här vid halv ca halv 12 då jag tänkte mocka innan jag plockar in Goldie. Vi ska vara uppe i ridhuset ca 10 över 1 och skritta fram (kanske lite trav också) innan vi börjar vid halv 2. Jag tycker att det ska bli superkul att se vad hon säger jämfört med första gången vi tränade, känns även som att man lätt fastnar i det vanliga och då är det skönt att få tips på övningar man kan tänka på att göra.

Nu ska jag iallafall äta lite och så innan jag åker, uppdatering på hur det gick får ni när jag kommer hem. Ha det bra så hörs vi :)

Detta var ett par år sedan, sjukt vad tiden går! <3

Gillar

Kommentarer