Träning-Helt slut

Hejsan!

Vid ca 4 åkte jag från stallet och var klar med allt. Vi värmde upp 20 över 2 till kvart i 3 då vår ridlärare kom. Vi började med att skritta på fyrkanten och på en mittvolt, vi gjorde även några volt-tillbaka. I traven så var det rätt så lika men på långsidorna så red vi även några meter innanför spåret och när vi kom till E och B så skulle vi flytta skänkelvikning ut till spåret Vi jobbade även i galopp på mitt-volten. Goldie skötte sig riktigt bra, det enda vi behöver jobba mycket med är att ställa igenom i hörnen. Hon är ju sååå töntig och tycker att allt där är läskigt... Annars så är det bara jag som inte ska glömma att ta tillbaka axlarna, de åker gärna fram lite. Fick positiva kommentarer och ridläraren kommenterade även att Goldie såg mer till ro ut idag, fick såklart även sådant vi behöver jobba mer på också. Känns superbra då jag fått bättre koll hur jag ska rida men även vad vi kan öva mera på.

Nu så ska jag sätta mig och läsa Harry Potter, har läst alla böckerna (det var ett tag sedan) och just nu läser jag Harry Potter and the Cursed Child. Yes, jag läser den på Engelska. Jag skulle dock rekommendera att läsa den på svenska om man har lite svårt för engelska då boken är skriven som ett manus med scenbeskrivningar i, det är ju en teater så det är därför. Men nu ska jag som sagt läsa vidare. Ha det bra så hörs vi!

En av mina favoritskådespelerskor. (Hur vacker är hon inte) Helen McCrory spelar Narcissa Malfoy i HP filmerna. Även en av mina absoluta favoritkaraktärer. Om ni missat Harry Potter tycker jag definitivt att ni ska kolla på dem. <3

Gillar

Kommentarer