Fullspäckat och Morgonmys

Hejsan!

Igår så hann jag inte att göra något inlägg då det var full rulle hela dagen. Vi var och handlade tillsammans med mammas kompis och hans dotter, sedan var det ut med hunden och så var det stallet. Mycket men roligt helt enkelt.

Idag så har jag redan varit i stallet då jag har stallet idag (Utsläpp och kvällsfodring) så jag har redan mockat, fyllt vatten och gjort burkarna. Rida gör jag senare ikväll då jag ändå har fodringen vid halv 9. Tycker verkligen att det är sååå mysigt att umgås med hästarna sådär på morgonen, speciellt om det är fint väder ute också... Tänk er soluppgång över trädtopparna medan hästarna står och äter, det bästa som finns!

Vid fyra idag så ska vi till mammas kompis på middag. Ska bli roligt faktiskt. Vi gör det mest för att det är trevligt och mysigt, men även för att "catch up" lite med vad som hänt när vi inte träffats. Så jag duschade för ett tag sedan och så sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig... Funderar på att ta min ribbstickade svarta klänning. Den är som sagt svart och går typ till vaderna, så har den en slit på vänstersidan, långärmad med turtleneck. En glittrig choker och mina svarta klackskor. Det känns iallafall rätt just nu.


Nu ska jag kolla lite på film och ta det lugnt innan vi ska åka. Uppdatering om ridpasset kommer ikväll. Ha det bra så hörs vi! :)

Jag ÄLSKAR ju Harry Potter och jag är i Slytherin på Pottermore så denna outfiten skulle jag ÄLSKA till mig och Goldie! :D

Gillar

Kommentarer