Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Grey's Anatomy. Jag har nyss ätit frukost och kollar igenom vad jag ska göra idag. Idag blir det stallet dubbelt då ridskolan börjar idag. :D Har bytt grupp där till 18.40 då det passar mig bättre. :)

Igår så var jag med Julia och det vi gjorde var att vi fotade. Vi hade ett tema som var vampyrer. Jag hade ju dock inte fått hem de linserna jag skulle använt... Men de borde komma när som helst nu, Så då ska vi ha en till dag med att fota ute. Det gick ju inte precis som vi hade tänkt oss då det hann bli mörkt innan, och det var verkligen kolsvart. Så vi fotade inne istället. Såklart att det ska bli så. Men det blev iallafall bra bilder och jag är supernöjd med dem! :D

Några bilder från igår lägger jag nedanför. Ha det bra så hörs vi! :)

Linserna älskar jag!

Julia är asgrym på närbilder! <3

Denna bild tycker jag att jag fick till väldigt bra!

<3 <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Just nu sitter jag i soffan och ska snart titta på film, Pirates Of The Caribbean: Salazar's Revenge. Så taggad på den filmen! Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, utom att varit i stallet och provat min nya kamera. :) Är SÅ himla taggad inför imorgon då jag och Julia ska göra det där superroliga! :D

Planerna för imorgon är såklart att åka till stallet först på förmiddagen och göra i ordning allt och så. Efter det ska vi ner till Johanna och så ska jag och Julia fixa och greja. Men nu ska jag fortsätta att titta på filmen. Hoppas att ni har det super så hörs vi! :D

​Här får ni en liten hint för imorgon ;) Min favoritkaraktär (Carlisle) från Twilight. 

Likes

Comments

Hejsan allihopa. Gott nytt år sådär lite i efterskott.

Just nu sitter jag i soffan och har nyss kommit hem från en fullspäckad dag. Först var vi i Karlskoga, sedan hos morfar och sist men inte minst i stallet... Hoppas att ni alla har haft en bra start på det nya året. Själv har jag tillbringat mycket tid i stallet och gjort saker jag tycker om.

Men även det jobbiga måste tas tag i, som att ex. plugga till körkortet och som vanligt så börjar ju skolan snart igen (på tisdag faktiskt). Idag fick jag hem ett par linser som jag beställt och även lite andra roliga grejer till en liten rolig grej som jag och Julia ska göra. Vi tänkte även filma det så det kommer antagligen upp på kanelen också. Vad vi ska göra kommer ni att få se under måndagen någon gång. En hint är att det har med foto att göra. ;D Ha det super så hörs vi! :)


Dessa linser fick jag hem <3

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt då jag varit ute med Peach ett tag och i förmiddags var jag ute i stallet. Idag så red vi först ut i skogen en sväng och sedan jobbade jag henne på banan en stund. Idag så övade jag mycket på att få henne lugn och samlad och tränade även på att få galoppombytena snyggare. Hon tyckte att det var lite jobbigt, då det var ganska varmt men annars så skötte hon sig väldigt bra. Testade mig några gånger men efter det så gick det super!

Nu har jag tänkt att komma igång med min YT igen då jag skaffat mig en ny videokamera. Den kommer förhoppningsvis på måndag så då börjar jag. Jag ska försöka att lägga upp regelbundet nu när jag få kameran så det ska bli riktigt roligt. Den 21-23 är det sommarmeeting på CRK så då tänkte jag och Emmie åka dit och kolla lite men även vlogga då såklart! Så håll era ögon öppna; JumpingLovers Blogg

Men nu ska jag snart äta lite. Ha det bra så länge så hörs vi! :D

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag och äter frukost och sedan ska jag gå ut med Peach. <3 Sedan bär det av ut till stallet, men innan det måste jag gå ut och försöka starta upp moppen då jag inte använt den på ett tag.

Igår kom jag hem vid halv 10 tiden. Då vi fixade vatten och saltsten och jag lärde mig vart saker och ting finns. Idag så ska jag fixa i ordning boxen, göra hennes kvällskäk och så ska jag packa in det sista. Jag har tänkt att ta en lugn skritt tur idag tror jag. Vart vet jag inte, men det är väl bara att kika runt och leta lite. ;) Jag ska även prova mina freejumps idag vilket jag är väldigt taggad på! :D

Uppdate om hur "utforskandet" gick får ni veta ikväll. Ha det bra så länge så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Just sitter jag i soffan. Jag har nyss ätit och ska snart gå ut med Peach. Lilla goingen! <3 Kom hem för ett tag/ en stund sedan då vi flyttat Goldie idag. Vi åkte ut till stallet runt halv 10 så vi skulle vara där runt tio någon gång. Sedan blev det lite prat och fika, verkligen mysigt. Men innan vi kunde börja packa in och lasta så åkte vi och lämnade tillbaka stigbyglarna. Kommer såklart att sakna det som var innan med alla goa människor, såklart så kommer jag ju att åka dit ibland också. Tror inte att jag kan hålla mig därifrån så länge! ;)

Jag rensade ju ur grejer i söndags, vilket var väldigt bra då det blev mindre att ta med. Goldie var inte supersugen på att gå in i transporten så det tog ett tag. Tillslut fick vi dra longeringslinor bakom och då gick hon på galant! När vi höll på att stänga transporten så kunde hon inte riktigt stå stilla, samma i början när vi åkte, men efter det gick det superbra. När vi kom fram så tog vi ut henne och ställde henne i boxen en stund och hon var väldigt lugn och snäll. Sedan bar det ut i hagen och hon sprang runt lite innan kompisen i hagen bredvid kom ut men sen så såg hon sansad ut.

Vi ska ut en sväng ikväll också och då tänkte jag göra i ordning boxen och ge Goldie hennes kvälls-musli. Men innan det ska vi åka och köpa bl.a. spån och några andra saker som vi behöver.

Ha det bra så hörs vi

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan, tar det lugnt och kollar på Netflix då jag och mamma nyss kommit hem från Karlstad. Vi åkte då (såklart) till hööks då jag var i STORT behov av ett par nya stigbyglar. Jag hade ett par Sprenger som jag lånade, men nu när vi ska flytta Goldie imorgon så ska jag såklart lämna tillbaks dem. Jag köpte då som sagt ett par stigbyglar och ett par stigläder, och jag är SÅ nöjd. Det blev ett par blåa Freejump soft up LITE. Det stod mellan de blåa och de svarta, men svart kändes lite tråkigt så det fick bli de blåa. Jag köpte även en ny (också blå) grimma plus ett grimskaft (samma blåa färg), nya ridstrumpor, vanliga strumpor och en blå reflex. Är verkligen supernöjd över allt. ;)

Imorgon blir det att flytta Goldie. Vi ska ut till stallet vid 11 och sedan packa och lasta in, sedan bär det av! Jag hopaps verkligen att detta ska fungera nu och jag har stor tro till att det gör det! Men uppdatering om hur det gick kommer imorgon. Så ah det bra så hörs vi imorgon! :D

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och gosar med Peach. Snart ska jag åka ut till stallet och rida Goldie. Det blir en skogstur idag. Måste även ringa hovslagaren då hennes hovar växer så sjukt fort.

Idag blir det att rensa ur hästsaker som jag inte behöver, då jag har en del grejer, och efter det så ska vi hem och då har jag tänkt att göra i ordning mitt rum. Som ska vara i Harry Potter tema.

Ska försöka att vlogga också så det kommer ut något nytt på kanalen. Har ju ingen ordentlig kamera. Men ska kolla efter en med överkomligt pris. Så håll utkik på kanalen och här för uppdateringar. Jag hann ju inte uppdatera igår om vad jag köpte men jag köpte ett marinblått schabrak med beiga kanter på, ett par ridhanskar, ett par ridstrumpor, flugmedel och hästmusli.

Men uppdatering kommer om hur allt städande/ rensande går. Ha det bra sålänge så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag hemma hos morfar och pratar lite med honom då vi handlade till honom. Snart ska vi vidare då mamma ska handla lite saker och jag ska in på Granngården och kolla efter några saker till Goldie (då vi ska flytta henne på måndag eller tisdag).

Har några småsaker jag ska köpa till henne så det ska jag kolla efter. Men vad jag köpt och så får ni en uppdatering på senare.
Nu ska vi snart iväg.
Ja det bra sålänge så hörs vi😄

Vädret!!😍😍😍

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har det hänt en massa saker sedan jag skrev sist. Saker som varit både krångliga, jobbiga och roliga. Men nu när det är fixat så ska jag dra igång här igen.

Det som har krånglat är det här med Goldie. Att hon är surig och så... Men nu är det klart, efter mycket om och men så har jag nu min helt egna Ponny😍

Vi ska flytta henne på måndag eller tisdag. Känns bra tycker jag! Kommer vara nära (ca en kvart med moppe) och det är bara 1km till ridhus. Ligger dock nära vägen men det tror jag inte har någon betydelse. Lugnt och skönt med en annan häst. Detta är dock bara ett prov i ca 2 månader och OM det fungerar då så är tanken att fortsätta att ha henne där👌

Men nu ska jag snart lägga mig. Mer uppdate kommer absolut! Ha det bra sålänge så hörs vi!😊

😍😍💫💫

Likes

Comments