Träffade på mamma en kort stund och hade lite mys, våran relation har varit lite upp och ned så det behövdes. <3

efteråt blev det långpromenad med toddan.

​Den vackraste kvinnan i mitt liv. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla godingar! Sitter och dricker morgonkaffe för tillfället, tänkte berätta lite om morgondagen där jag blev totalt sönderprankad.

Igår morse när jag vart nyvaken var min lillebrors kompis här och dem hade självklart hittat kopiatormaskinen och testade sig framåt. Min lillasyster skulle precis iväg till stallet så vi var dem enda i huset, då blev jag deras offer haha. Jag hade slarvat med städningen så Mia bad mig städa om vilket jag gjorde. När jag vart klar kom min lillebror och visade ett sms där Mia hade sagt att han ska be mig städa badrummet, toan. Jag blev så sur och skickade ett hatsms till henne och hon förstod nada. Då hade dem självklart drivit med mig och jag blev blåst. Sedan skulle jag gå ut för att röka då dem passade på att låsa ut mig. Tillslut kom jag in och gick upp till mitt rum för att kolla ph då dem bestämmer sig för att låsa in mig i mitt egna rum haha. Jag fick då tillslut upp dörren. en 15 min senare hörde jag ett ljust pip, dom hade laddat ner någon app och mördade mina öron. Så jag skulle öppna min dörr och se vad dem höll på med, då stog min lillebror redo med en vattensprayflaska och sprutade ner mig.

Men tro inte att det tar slut här, efter jag hade gjort frukost och gått upp för att kolla klart ph så kom han in och sprutade ner mig igen medans jag åt haha! då kom hans kompis kort efter med en hårfön och skulle torka mig samtidigt som dem lindade plastfolie runt mitt ben och dörrhandtaget.

Haha tillslut blev jag lämnad ifred när Mia kom hem och dem var änglar. sketongar!

Likes

Comments

Nu är det lite mer än en månad sedan som jag vart iväg och gaddade mig.. Planen med klockan är att när jag får mitt första barn så fyller jag i tidvisare på vilken tid mitt barn föddes. Jag själv är super nöjd med min tatuering, lägger in lite bilder nedanför. (:

Likes

Comments

​Hej alla godingar! För 2 månader så startade jag upp denna blogg och var super peppad på att köra fullt ut, det blev ju uppenbarligen inte riktigt så.. Jag har helt enkelt inte haft någon tid och lägga fokus på skolan osv. Men jag tänkte att jag kör på igen och ska försöka skärpa till mig! 

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu vart vi hemma igen från Tidaholm, gårdagen blev ett otroligt kort inlägg tiden räckte inte till för att blogga något mer. Vi åkte till Tidaholm för att fira mormor Berits 80års kallas som var super mysigt med massor av folk.

Efter kalaset vart slut begav vi oss till Kopparhult för att umgås och tjöta. Våran hund Todd är ju född i kopparhult så när vi kom fram så fick Toddan träffa sin syster. Sedan när kvällen började närma sig sitt slut åkte vi hem till Berit och sov. Morgonen därpå begav vi oss hem efter att ha ätit Berits super goda köttbulle mackor.


I bilen på g till Tidaholm, försökte få Todds uppmärksamhet, gick ju sådär..

Lillebrodern Tjalve skulle testa nya kameran, blev super fina bilder!

Självaste huvudpersonen mormor Berit.

Todd och hans fina syster. <3

Till frukost fick Toddan köttbullemackor han med.

Likes

Comments

Hej allihop, detta blir ett super kort inlägg då jag ska resa till Tidaholm inom 15 min.

Skriver mer när jag kommit hem ha en super bra helg!


Likes

Comments

​Hej allihopa. Nu har jag startat upp denna bloggen för första gången i mitt liv, kan hålla med om att själva designen är lite ringrostig och stel men det ska jag jobba på. Det är väldigt mycket nytt men det känns riktigt spännande och kul att få dela med mig av min vardag med vänner och familj samt framgång med min utbildning och det är vad jag har som fokus att dela med mig av till er.

Min blogg kommer inte vara någon slags modeblogg kan jag bara säga rakt av här men självklart så kan någon slags accessoar eller något smink märke ​ta och komma upp.

Jag är ju helt ny inom bloggvärlden så jag tänkte göra ett till inlägg där jag svarar på olika frågor om mig själv lite basic bara så ni kan få en liten inblick i vem jag är osv.Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw