Hejsan allihopa! Jag har en viktig sak att berätta, joo...

Det är så att jag helt tappat intresset för att blogga, alltså blogga är så mycket mer än att bara ha några bilder, skriva lite. Blogga är när man skriver om saker man tex rekommenderar, inspo, inlägg, om vad man gjort, med mera. Man får helt enkelt tänka till lite, dessutom tar det väääldigt lång tid att skriva bara ett inlägg.. Så, jag har tänkt, tänkt och beslutat för mig att bara ha en bild - blogg. Alltså där jag lägger upp en massa bilder, skriver något kortare stycke, inte en hel ''rabba''. Visst, någon gång kan det hända att det kommer komma några såkallade riktiga inlägg med lång text. Men det kommer nog förekomma väldigt sällan tyvärr för er som gillat att läsa mina inlägg.

Jag är 110% medveten om att jag kommer ev förlora x antal läsare.

Till er som kommer forsätta följa min blogg,

Så småning om ska ALLA gammla inlägg försvinna, samt en ny design är på ingång. Så länge får ni ha det så bra, men obsevera att endast ''bild- inlägg'' som jag kallar de kommer komma framöver på bloggen.

Kom ihåg! Detta är mitt beslut, ingen kan påverka detta, vänligen respektera detta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Drömmen om en egen klubb kommer alltid leva kvar vid mig, här igenom tiderna på starstable. Det har vart en dröm för mig att äga en klubb sedan jag började här på sso. Jag har gjort allt ifrån att gå på egna ben till att starta samarbeten, men aldrig har det lyckats så bra som jag hade tänkt mig.

Min första klubb som jag ägde här någonsin var Fire Feathers Club sommaren - 2013, där vi noobar som vi var gick på picknicks, lira rönt i Moorland, det var goá tider det!

Jag har därefter försökt mig på att skaffa egna klubbar efter det men det aldrig har riktigt gått vägen som sakt, puh!!

Men nu har starstable utvecklats något fruktansvärt mycket det senaste, så ja numera är det så att man kan ''äga'' en klubb även fast man inte ''äger,äger'' den så, men man helt enkelt samarbetar med orginal ägaren! Detta är något jag vill, alltså verkligen vill men aldrig hittat någon klubb som framförallt söker en klubbledare, men som jag också känner aha, här vill jag verkligen vara klubbledare i. Innan min tid har runnit ut här på starstable är målet att jag någon gång ska få vara klubbledare i någon klubb, det skulle vara en dröm helt enkelt! plz

tror ni jag skulle passa som klubbledare paha?

Likes

Comments

Förr hade jag en liten flik i min blogg, (den finns fortfarande kvar men dock är de flesta inläggen borttagna) där jag skrev lite fakta om alla mina hästar, bla ras, ålder, inritkning, en liten beskrivning - ni vet lite basic sådär!

Nu undrar jag förstås tycker ni jag ska ha kvar min flik om alla min hästar, men då fräscha upp den, lägga in mina nyare hästar, för jag har ju köpt en hel del hästar sedan dess!!! Eller helt enkelt ta bort den om ingen tycker det är intressant, för kommer inte lägga ner någon tid på något ingen uppskattar!

JAG kommer ha en omröstning här nu, där ni kan klicka i vad ni tycker! Marijoriteten avgör, vänlingen respektera detta och rösta bara 1 gång!

Likes

Comments

Wohooo nu ska jag äntligen starta upp min drömblogg igen!

Som rubriken lyder I'm back! Detta trodde nog inte många, att jag, jasmine skulle starta upp igen? Men hur många gånger är det nu inte som jag lagt ner spelandet och stängt portarna för gott, skrivit det dära avskedsbrevet? Men trots det finns det alltid något där, något som gör att detta spelet är så fascinerande och intressant, att man bara dras som en magnet till det, nu har jag konstaterat att detta spelet har det dära lilla extra, ja det är just vad detta spelet har!

Detta är förmodligen allra sista gången jag ska behöva sitta här och förklara mig varför jag börjat igen, vad det var som hände också vidare... JA ni som följt mig igenom åren känner igen det. Ja, det var de och de och de har vart så mycket jajajaja! Denna gången är min meningslösa, försvarslösa ursäkt att jag helt enkelt slutade, 'slutade' och 'slutade', jag tog helt enkelt en paus under 1 års tid ​(också pga en personlig skada). Men jag trodde faktiskt att jag skulle sluta för gott ​(bla orka jag inte spela pga skadan), att detta var the end. Och jag började allt mer och mer glömma av starstable. Så, jag stängde ner min blogg ​för gott, försvann helt och hållet. Jag sa inte till en enda person att jag tänkte sluta ​(eller om min skada)... utan bara försvann en dag och kom aldrig tillbaka... men nu är jag här igen! Här och gör något av det bästa jag vet, nämlingen att blogga!

Denna gången ska jag kämpa, kämpa även om det är svårt ibland och inte alltid går som jag vill, right? Och nååååh hur kan jag då vara så säker på att jag aldrig mer kommer lägga ner min blogg om så inte starstable försvinner förstås, men det får man ju hoppas på att det inte gör, buuh! Denna gången kommer jag ha mera upplägg samt strategi för hur jag vill ha min blogg, såklart vad mina kära läsare önskar att läsa ockå. Samt kommer mycket av mitt irl - (liv) försvinna här på bloggen, och även kommer jag inte skriva så mycket om känslor här på bloggen. Detta är en blogg ALLA kan läsa, jag måste börja bli lite mer försiktigt. Men nu tänker du kanske.. åhh nej nu kommer bloggen bli så tråkigt, duuh! Men nej, duuh. Jag kommer ta fram min glädje, istället för allt negativt på bloggen. Förr skrev jag på bloggen när jag mådde dåligt, jag kan säga att 90% av bloggen bestod av deprimerade inlägg. Dessa inlägg har jag nu tagit bort, så min blogg är clean igen ​(obs! håller fortfarande på med rensning) och nu väntar den bara på fräscha inlägg igen, så vad säger vi? Nu kör vi tycker jag!

Hej och Välkommen till min blogg!!!!!!!

jasmine starnose

Likes

Comments

Namn: Goldfighter ''Gullis'' Ras: Overo Född: 1995 Kön: Valack

Gullis som han kallas är stallets gammle hjälte. En riktigt trotjänare som alla hästar borde lära sig av. Han är verkligen världens snällaste, har vart med mig igenom åren. Gullis var bland mina allra första köp bland hästarna här på Jorvik. Gullis har ett hjärta av guld, såsom hans namn lyder Goldfighter, han är helt klart min hjälte!

Gullis och jag har haft många meriter igenom tiderna, t.ex har vi plockat ÖVER 200 rosetter tillsammans igenom championat, även tagit bästa någonsin på Figroves svåra skogsbana andra hållet..

Gullis är numera pensionerad men står fortfarande i stallet och hänger med sina både gammla, nya kompisar. Gullis är en jätte snäll häst, skulle aldrig göra något mot någon annan häst därför brukar han stå med de flesta hästarna i stallet. Gullis kommer jag aldrig sälja, utan kommer förbli i familjen starnose tills den dagen han dör.

Gullis tävlas någon gång i månaden just nu och han är även med ute på äventyr på events med klubben t.ex de tycker han är jätte roligt trots sin ålder är han riktigt fräsch än idag!

Men jag har själv tagit beslutet om att han inte ska tävlas så mycket mera nu, för han har gett mig så mycket kärlek som jag inte ens kunde ha föreställt mig. 

obsevera att de är gammla bilder,

Likes

Comments

Namn: Opalpearl ''Pärlan'' Ras: Fjording Född: 2011 Kön: Sto

Pärlan är mitt senaste inköp. En renrasig fjording med en mycket fin stamtavla. Pärlan är född 2011 alltså 4 år gammal därav inte riden så mycket. Jag köpte Pärlan som ett projekt och hoppas på att kunna utbilda henne till en riktigt tävlingshäst i framtiden.

Pärlan är en väldigt krävande häst. Framförallt att rida men också i hanteringen. Hon har mycket glädje, väldigt lojal och gillar att bli omhändentagen. Pärlan är otittig på såsom hinder, till saker. Hon är en väldigt pålitlig häst men också lite busig emellanåt. Pärlan är nu meningen att stå i några månader och vänja sig vid de andra hästarna i stallet först, finna sig till rätta i den nya miljön. Sedan har jag tänkt sätta igång henne försiktigt och se vad det kan bli utav henne. Hon kan grunderna såsom skritt,trav,galopp och hoppad enstaka hinder på 50-70cm som hon tycker är super kul!

Eftersom Pärlan är ny här i stallet gillar hon mest att stå för sig själv längst in i stallet där hon kan vaka på alla hästar.

Pärlan är endå utan protest helt klart stallet skönhet.

Likes

Comments

Nope, angående andra planer har jag skrivit på instagram att min blogg har paus till den 8/10... Ja, det stämmer på så sätt för bloggar ju inte direkt flitigt. Hmmmm för det mesta har det gått mycket bra för mig i starstable nu.

Jag har börjat komma ihåg alla championat bra jasmine! Jag joinade sådär lite spontat Crystal Knights och har funnit några nya vänner igenom klubben. Samt tagit kontakt med mina gammla vänner. Japp

sen till det lite negativare..

Jag blev återigen sviken.. huggen i ryggen. Igen kan nog förstå denna feelingen om man själv inte vart med om det. Jag har speciellt svårt att hantera sånt här. Man kan INTE säga något till mig som man aldrig lovar hädanefter. Jag är så fruktansvärt otroligt besviken på några .. jaja får hålla ögonen öppna tills nästa gång..... såklart känns de lite surt så nu. Inte det roligaste precis.

Sen.... har jag sett hur jävla brutalt människor beter sig här på detta spelet detta kallar jag riktigt MOBBNING 110% förstår inte hur 14-16 åringar kan sitta och skriva sådana jävla taskiga saker till flickor på 9-10 års åldern HELT SJUKT. Detta skrevs även i GLOBAL och ingen reagera förutom jag! Jag tyckte INTE det var okej det dom gjorde även om dessa tjejer sade något (inget dummt) som tydligen var förbjudet så hoppade folk ungefär 5 pers på dessa 2 flickor på 9-10 års åldern, ungefär i en kvart satt dem och drev om dem, slänge en massa skit på dem. Och så fort dem ens protestera hånade dem tjejerna. Helt sjukt jag frågade privat hur dem mådde osv jag menar jag själv som så ung skulle ta jätte illa upp. Och själv har jag vart med om sånt som liten därför blir jag så jäääävla sur på människor som gör sådant. Jag kommer skriva ett separat inlägg om kateogrin Mobbning.

Jaaaa, det är väll det som hänt under tiden jag inte bloggat något...

Nu kommer det endast bli sådana här inlägg fram tills 10/8 alltså 2 dagar kvar bara NO SHIT. Jag kommer snacka mer om detta senare... det har vart lite för mycket.. Så jag tänkte faktiskt börja med en sånhära Jasmine skriver .. #1, #2 osv.. Kan vara kul eller inte att ni kan läsa allt ifrån himmel och jord som kommer ifrån min lilla hjärna och veta mer om vem jag är bakom min avatar. Jag tänkte börja ha sådana här ''Jasmine skriver'' stunder en gång i veckan VARJE Söndag. Låter inte det bra? Så ja, som ni kanske listat ut kommer de upp en imorgon vi ses då alla godingar

jas

Likes

Comments

Jag HAR var borta, de blev enkelt så stressigt med allt och dessutom gick min laptop sönder uggghh... så han helt enkelt inte med att göra några färdiga inlägg.

Så efter jag hade vart bortrest åkte jag och akut köpte en laptop. Inte vilken laptop som helst utan en Asus-gaming laptop. Så hittilis är jag jätte nöjd med den även om jag bara haft den 2 ynka dagar. Skulle rekommendera detta som en spel laptop skarpt till alla. Jag kommer givetvis skriva mer om min upplevelse med min Asus laptop och gemförelser mot min andra laptop i ett separat inlägg.

Ja, annars har jag faktiskt haft det hyffast. Fast saknat starstable ganskaaa mycket. Igår så skapade även jag och Anita Darkstar, en myyyycket gammal spelvän till mig som många kanske vet som vart med ett tag här / följt min instagram igenom åren.

Klubben heter, Diamante Bullets. Fast i början döpte vi den till Cristal Woods dock upplöste jag den med en gång då jag tycke namnet lät fult i efterhand. Diamante Bullets vet vi inte om vi kommer ha kvar.. Anita har andra planer och jag med. Detta kan bara vara förtillfället. Vi har dock en ''reserv''-klubb blogg om vi då skulle välja att ha kvar DB eller kanske skapa den senare. Vi får se. Iallafall heter bloggen, www.diamantebulletss.weebly.com

Vi hade tänkt att man skall ansöka igenom bloggen men nu, bjuder vi mest in dem som vill gå med helt spontant på spelet.

Angående andra planer så fick jag igår ett jätte roligt erbjudande igår!! Jag vet inte ens om det kommer gå igenom på så sätt isåfall skulle jag såklart bli besviken, men men. Vi får helt enkelt se vad som händer. Kan inte säga så mycket då jag INTE nämner några namn på något jag inte helt vet säkert. Men hoppas på det bästa har velat detta sedan ett år tillbaka...

Planer individuellt med mitt spel, jag har en ny dator nu alltså mer fördelar med allt. Jag har tänkt, tänkt hur jag ska tillväga med allt. Först och främst är ett av mina stora mål för i år att skaffa en ny blogg alltså om på allt. Har tänkt byta själva portalen också... Sedan har jag ett annant stort mål också nämlingen börja skriva på engelska. Upsiii men det får framtiden avgöra.

Nu är jag äntligen igång igen känner jag!

a old picture, 1 year ago

Likes

Comments

Gullias avslutar dagens sista championat med en seger yaaaay!!

Det blev faktiskt Moorland igen för det fanns bara Fort pinta & Moorland, personligen tycker jag Moorland är mycket roligare championat. Gullis var 100% felfri är väldigt imponerad över mig själv endå 2/5 placeringar i dagens championat med tanke på att jag inte deltagit i ett enda championat sedan förra hösten alltså 1 årsedan!!!

Dock hade jag allmänt otur i ponny championatet förut, d-star är bara i level 10 hehe... så vi har framtiden framför oss.

Nu ska jag göra dem sista levlings-barnorna för idag med Bella endast 2 banor kvar, SKÖNT. Sedan ska jag dra mig utåt till mina riktiga hästar, göra klart allt sedan loggar jag nog in vid klockan 11-12 och spelar lite inatt. Igår spelade jag till klockan 5 med lite vänner får se om de blir samma vänner som mini lanar inatt med ;)

HA EN BRA KVÄLL ALLA

Likes

Comments