Header

• Jasmine tipsar!, • Mode & skönhet

Hejhej! Jag hoppas att ni alla får en underbar dag, även ni som inte firar alla hjärtans dag. Blommor, choklad, godis och presenter. Va inte ledsen för att du är singel på alla hjärtans dag, vissa människor har inte ens en mamma eller en pappa på mors eller fars dag! 🙄🕯

Men dessutom så har jag något att säga till er! Jag kommer nu att ibland skriva ut rabattkoder och även försöka hitta tips och hemsidor där det finns både dyrt och billigt på. Nelly är en av mina favoritsidor!

Klicka här för att komma till Nelly.com. På Nelly kan du hitta allt ifrån skönhet, accessoarer, väskor, skor och kläder. Till både man och kvinna. Jag har tagit ut tre favoriter.

jackan här / byxorna här / skorna här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

• Jasmine tipsar!

Betala någon som snabbt hämtar allt ifrån det som ska sorteras och slängas till saker du inte längre vill ha eller behöver.

Du kan sälja sakerna eller skänka bort det. Superenkelt! Ge appen lite tid, det kommer folk snart. Registrera dig idag och få mer plats i ditt hem genom att skänka eller sälja sakerna du inte behöver eller som bara står och dammar.

Likes

Comments

• Kvällsbabbel.

Jag vill bara skriva av mig lite. Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med, om jag ska berätta om händelsen igår vad som hände en ung afghansk kille i Stockholm eller om jag ska berätta om vad som hände i helgen, eller hur jag mår och hur jag känner för allt som händer...

I helgen har jag iallafall varit med mina tjejkompisar i Upplands väsby, det var jätteroligt att få vara med dem! Vi gick till ungdomens hus i Väsby och de bjöd på tårta, var väldigt många killar där dock.. De hade som en liten fest där, eller ja senare under kvällen var de några som rappade, sjöng osv där. Vi åkte också in till Kungsträdgården och det var ju kul, fest och musik där också. Mina vänner betyder verkligen allt för mig. Under den här veckan har jag inte gjort så mycket, åkte till Stockholm igår på Lucia dagen, det var några som åkte skridskor och skridskoåkare visade upp danser på isen i Kungsträdgården ochjag hände med mina kompisar som vanligt. Jag var med min bästa tjejkompis senare under kvällen i Väsby, vi köpte sushi. :'3 yaayy sen åkte jag hem typ tolv-ett på natten. Smart med skola dagen efter.

Jag vill inte berätta så mycket om han som dog, men ni kan ju läsa om det här om ni vill vad som hände. Jag kände inte den här personen, men jag följde honom sedan innan på instagram och såg väl honom som en snäll kille. Varför dödade GM honom? Det kanske inte var med insikt mot det, men ändå. Varför de finaste och snällaste personerna först? Varför kommer alla gärningspersoner som gör dumma saker mot andra människor i samhället att gå fria? Varför?! Inte alla gör det, men de flesta i dagens samhälle. Anyway, han får vila i frid med änglarna uppe i det blå! Tänk på mig, när jag blev knivhuggen i märsta (ni kan läsa om det här ) så har polisen inte hittat spår än! efter sex månader. Men jag har hört saker om den här personen, att folk vet vem det är men de vill inte hjälpa mig eftersom att jag är tydligen över 18, jag är 18 men och so what? Ni är fake, inga ''vänner'' är ni alls.

Hmm, hur jag mår nu? Jag mår helt okej. Asså har ju mått värre, men för tillfället mår jag bara bra. Dock att idag har vi aktivitetsdag i skolan och jag har ingen aning om vad jag ska göra eller säga, för jag e så jävlarns blyg (hatar dig socialfobi !) tyvärr '' ser '' ingen mig heller. trots att man e i samma grupp osv. Tråkigt? nog får jag skriva detta konstiga blogginlägg.Likes

Comments

Hur känns känslomässig smärta? Det känns som att vi långsamt förlorar oss själva. Vi pratar inte samma saker, vi ler inte samma och. Det känns som om vi förlorar vår motivation att göra någonting för att det bara verkar som att det inte finns något att se fram emot. Vi känner oss tomma och förvirrade... Men vi glömmer ofta att smärta är nödvändigt för att vara stark. Gud vill att vi ska vara lyckliga, men han måste skicka oss den enan som skadar oss som en lektion. Inte alla kommer att skada dig. Vi måste komma ihåg att smärtan bara är tillfällig.

Här är några tips för att hantera smärta:

1) Var stark: Det viktiga är att vara stark. Du kan inte ge upp, aldrig. Oavsett hur svårt det är, kan du inte ge upp. Om du vill att smärtan ska skada mindre bör du försöka skriva om dina känslor. Det hjälper verkligen.

2) gråta: Du kan inte hålla starka känslor för dig själv för länge eftersom du kan ha en paus. Om du vill gråta, gråt ut. Det hjälper dig att frigöra lite smärta. Gå till din fav-chilling plats och gråt, gå på gatan klockan 2 för att tänka. Spendera tid med dig själv. Ta ett skönt bad.

3) Skriv eller prata med någon om dina känslor: När jag var i smärta kände jag mig verkligen inte bekväm att prata med någon om mina känslor. Jag brukade skriva och rita om hur jag kände. Båda funkar ganska bra.

4) Påminn dig om att smärta är tillfälligt: ​​Smärta är inte för evigt. Det är bara i ditt huvud. Om du fortsätter att berätta för dig själv, kommer du inte att läka, gissa vad? Du kommer inte att läka. Men om du fortsätter att påminna dig om att du kommer att vara okej, gissa vad? Du kommer att bli okej. De kommer att vara nätter där du kommer att gråta dig själv för att sova, men på morgonen måste du stå upp och aldrig ge upp.

5)Ta inte droger för att frigöra din smärta. Om du tar droger eftersom du tror att smärtan kommer att skada mindre, är det fel. Drogerna varar inte för evigt. För när du inte är hög längre, känner du dig tom igen. Så du försöker ta dem igen för att undvika smärta och minnen. Men det skapar samtidigt ett beroende av droger. Vilket kan leda till att du blir psykos.. Pratar med dig själv med mera.

6) lyssna på låtar som är relaterade till din smärta. Ibland hittar vi orden i låtar som vi är rädda för att säga, och det ger lite smärta.

7) Skär inte dig själv. Du är värd så mycket mer. Skada inte dig själv på nått sätt! Var stark okej?

Kom ihåg, om du känner dig ledsen kan du alltid meddela mig! Instagram: @sshuukatt ❤️

Likes

Comments

Jag skulle vilja skriva om några små förändringar jag gör i mitt liv för att närma sig den idé jag har i mina tankar om en perfekt version av mig själv.

För idag är det några av mina mål, mina globala planer på att uppnå dem och råd skulle jag ge mig själv:

Jag börjar med den viktigaste. I dagens värld tenderar vi alla att bli distraherade av meningslösa saker på grund av sociala medier, Netflix, verklighetshändelser och allt sådant. Jag säger definitivt inte att sociala medier är dåliga, jag håller helt med om att det här är det bästa någonsin, jag menar att titta på allt vi kan göra !! MEN vänta påminn några av dessa punkter för mig:

• Snapchat streaks / dagar är inte viktiga.
• Du kommer inte att sakna något som är avgörande för att du spenderar två timmar eller till och med en dag utan din telefon (du kan verkligen tycka om det, tro min skärmberoende anfall)
• GÅ OCH LÄGG DIG. Jag sätter personligen min telefon på flygplansläge klockan 22:00 när jag har skola nästa dag. för att vara trött = dåligt humör = dålig dag.

Hur jag försöker arbeta på min ande och min själ:

När jag lyckades lägga ord på vad som måste förbättras i mitt liv eller beteende, planerar jag. Gör det hur du gillar det: du kan hålla spårare om du vill försöka göra nya vanor, fråga folk om de har sett förändringar eller upprepa meningar när du vaknar för att komma ihåg dem för dagen.

Tankar att undvika:
Jag är så här, jag måste bara ta itu med det
Nej. Du är så här, för i åratal tog du några vanor och lärde dig några regler. Du kan ändra dem om du vill, det är bara en fråga om tid och motivation.

Någon kommer alltid att bli bättre än jag ändå
Det finns inga "bättre människor". Så länge du är (försöker vara) den bästa versionen av dig själv, kan du vara stolt över dig. Försök inte att ha den bästa själen där ute, det här är inte sunt. Tänk på ditt "rykte" och var snäll mot människor. Alla är lika.

Arbeta hårt!

Vad är det som betyder mest för dig? Är det studier? Sporter? Konst? Vad vill du göra med ditt liv? Jag är inte rätt person för att hjälpa dig att hitta din passion eftersom jag inte vet vad du gillar osv. men här är min enda råd:

• Hitta dina mål
• Ge allt du behöver för att uppnå dem
• Aldrig någonsin våga ge upp
• Var stolt över vad du har gjort
• Kom ihåg att första platsen inte bara är för andra. Det väntar på dig, bara ta det. Det finns inga saker som orealistiska drömmar.Likes

Comments

Kanske är vissa människor inte bara till för att vara i våra liv för alltid. Kanske passerar vissa människor bara igenom. Det är som att vissa människor bara kommer igenom våra liv för att ge oss något: en gåva, en välsignelse, en lektion som vi behöver lära oss. Och det är därför de är här. Har du den gåvan för alltid?

Hallå. Hur mår du? Jag känner att det här är när jag ska berätta för dig hur mycket jag saknar dig, men en del av mig vet att du nog inte bryr dig. Om du gjorde det skulle vi troligen fortfarande vara vänner ... eller hur? Men jag hoppas fortfarande att du tänker på mig ibland och saknar mig också.

Det har varit månader sedan vi senast pratade - vem skulle ha sett det som kommer? Jag vet att jag definitivt inte gjorde det. Så mycket har hänt sedan vi senast pratade, och jag har velat att du ska veta allt. Är det inte så konstigt? Trots att vi knappt ses längre och jag vet att det händer så mycket i ditt liv just nu och jag respekterar det!
Jag önskar att vi kunde vara som förut igen, de två vännerna som alla visste om. Vi sa att vi va systrar till alla idioter vi mötte på stan. Hahah! "vi ska gå till helvetet!" Brukade vi säga till några killar som försökte fråga om våra snaps eller vart vi skulle gå.

Du var och fortfarande ÄR den personen som jag skulle kunna räkna allt för någonting. Du brukade vara ett telefonsamtal bort - men plötsligt slutade du att svara. Du skulle alltid se upp för mig och du frågade alltid hur jag mådde, varje dag. Men inte nu längre. Jag undrar varje dag vad jag har gjort för fel, om det ens var något fel. Vi skulle vara vänner för alltid, det vill jag än!

Ibland kollar jag fortfarande igenom bilder av oss och ler. Jag ser skärmdumpar av gamla konversationer och skrattar. Och när jag ser någonting som påminner mig om dig eller ett inre skämt, skickar jag nästan alltid nästan det till dig. Jag tror inte att det någonsin kommer att bli en dag när du inte kollar minst en gång, men sorg och ont minskar, och jag lär dig att titta på dig som ett minne!

Alla väljer sina vägar i livet, och jag är glad för vilken väg du än väljer, fattig som rik. Kommer du ihåg när vi brukade prata om att det skulle va vi två som skulle sluta med att vi satt på gatan och spelade och sjöng. Men jag hoppas att du är lycklig. För att jag verkligen önskar dig det bästa.

Du ska veta att jag inte hatar dig och att jag alltid kommer att älska dig. Att jag uppskattar de minnen som vi gjort och inte skulle ändra dem för någonting. Jag ska alltid kolla dina snaps och Facebook-inlägg för att se till att du gör det bra, och att du kommer att må bra, för att vissa saker aldrig kommer att förändras. Och jag vet att även om jag inte går upp till dig nästa gång jag ser dig, kommer jag alltid att vara tacksam för att ha ringt dig min bästa vän. ❤️ Moa, du är bäst. Föralltid.


Jag älskar alla mina vänner, men du är en av dem som ställt upp för mig som mest och visat mig vad äkta vänskap är.

Likes

Comments

• Jasmine tipsar!, • Mode & skönhet

1. Grunden

Du har nog redan hört det här, men det är bara för att de är grunden till en frisk hud och kropp.

• DRICK VATTEN! Det hjälper till att eliminera toxinerna från kroppen och det hydrerar huden, så det hjälper till att minska oljigheten.

• RÖR PÅ KROPPEN! Att göra aktiviteter som rör din kropp runt som att träna, dansa, gå med din hund, cykla, gör ditt blodflöde bättre och cellerna från din hud får mer syre.

• ÄT BRA MAT, SKIPPA SÖTSAKER! Ge din kropp med hälsosam mat och du kommer att känna den effekt det har på din hud. Du kan bryta ur rutinen och äta vad du längtar efter ibland, men försök att inte göra det för ofta.


2. Håll dig fräsch

ღ Se till att du rengör huden minst två gånger om dagen för att bli av med hyoljan och låt dina porer andas.

ღ Håll håret rent. Många finnar, speciellt i pannan, orsakas av smuts och olja som håret skapar.

ღ Undvik att röra ditt ansikte. Tänk dig om ditt ansikte rörde varje ställe du slog på händerna. Usch.

ღ Borsta tänderna oftare. Låt bara säga att det finns massor av bakterier i munnen.

3. Några andra saker

➳ Tvätta kudden ofta.

➳ Moistiruse din hud (det förhindrar att din hud producerar överskott av olja)

➳ undvik eller minska mejeriprodukter i din kost.

eller, Gå till dermatologen.

"You are beautiful in every way. Your imperfections are nothing but details of an elaborate piece of art that were propositally made so that you could look and be real."

ᕼEᖇE Iᔕ ᔕOᗰE ᑭᖇOᗪᑌᑕTᔕ I ᑌᔕE

Likes

Comments

Hellååå baeees!

Idag är den första december, så nu är julen kommen! Hmm snart iallafall..

Den här tiden på året är full av glädje, glädje, barn är glada över gåvorna och äldre vill bara vara med familj, vänner, de nära och kära. Gatorna är vackra på grund av de skinande dekorationerna, het choklad luktar i luften, folk sjunger jullåtar tyst, tittar på julfilmer och alla är redo för semestern aka äntligen julfiranden runt om i Sverige och resten av länder.

Vi brukar glömma dessa dagar under resten av året, så det är väldigt bra att se några bilder när du behöver lite push på benen. Okej, låt oss ta några bilder av dessa glada stunder, men var ska du börja?

Låt oss se några bra idéer, det här är antingen saker du borde ta bilder på eller saker du borde göra denna jul:

1. När du sitter bredvid jultomten och hans släde!
2. När du bär en tomteluva!
3. När du dekorerar julgranen.
4. När du tar bilder på julklapparna.
5. Ser en julfilm.
6. När du bakar kakor, lussebullar, pepparkakor..
7. När du har gjort en julig diy.
8. När du står vid någon lampa eller så.
9. Julstrumpor, ett måste att ta bild på med en varm kopp choklad?
10. Om du har en partner - ta bild när ni kysser varandra under en mistel!
11. Ät en julig frukost.
12. Gör en önskelista.

Likes

Comments

Hej allihopa. Jag gillar verkligen att titta på tv-serier och filmer men det här är 10 stycken som jag tittar på just nu och älskar så mycket. Jag kommer inte att skriva vad de handlar om eftersom jag tycker att ganska många har alla hört åtminstone en av dem, så jag hoppas att du njuter av listan och kanske får något tips!

Första bilden: HOPE.
Andra bilden: #realityhigh
Tredje bilden: Dukhtar
Fjärde bilden: RIVERDALE
Femte bilden: Dhanak
Sjätte bilden: Stranger things
Sjunde bilden: A girl like her
Åttonde bilden: De tystade
Nionde bilden: to the bone

Har ni någon favoritfilm eller film som bara e bra?
Helst genre: utländsk, skräck, komedi, drama, verklighetsbaserat. Kommentera gärna!

Likes

Comments