Herregud! Det var jättelänge sen jag skrev något här! (Inte för att någon läser min blogg men ändå) :p
Jag och alex har pausat behandlingen av Pergotime då vi vill njuta av sommaren till fullo! Om 10 dagar åker vi till Alanya (Yeey). Härligt härligt! Jag kommer uppdatera lite mer när jag är där nere eller när vi kommer hem (beroende på hur internet är!

Kärlek & respekt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så otroligt trött på att aldrig få sova ut. Har vaknat 7 varje morgon sedan 1 vecka innan mormor gick bort! En dag vakna jag 4:20 men då somnade jag om å sov till 9 men alltså, jag vill kunna få såva en dag i ca 10 timmar!!?? Vad är problemet liksom. Jaja, nu blir det te, serie å plugga körkortet!

Likes

Comments

Idag bokade jag teoriprov och uppkörning! Kommer gå galant (tro jag) Plugga kan jag, Köra e jag grym på så de ska nog inte vara någon större fara:) De jag känner mig pressad för är 60 minuter:o känns ju som jag kommer stressa sönder!
Kärlek och Respekt!
-J

Likes

Comments

Ja då har man sökt jobb, nu är det bara att vänta. Imorgon blire å ringa sjukhuset :) Idag blir det massa mys :)

Kärlek & Respekt

- J

Likes

Comments

Ja då sitter man här igen då! Har inte skrivit på ett tag då de hänt lite grejer runt omkring.

Less på folk som tror sig veta bättre, folk som vill prata om sina roblem som faktiskt kan göra något åt saken men väljer att låta bli. Folk som faktisk bara sväljer och går vidare!!

Nog med negativt. Tog blodprov i Söndags och idag för att kolla om ägglossningen fungerar som det ska så nu är det bara och vänta tills dom hör av sig med besked.

Jag har nu bestämmt mig att när jag väl får reda på att jag är gravid att jag inte kommer berätta för de jag trodde att jag skulle berätta för. Alex, mamma och någon till. De räcker gott och väl :)

Nu ska jag vara lite social med min kusin som är här på besök och vi har haft super trevligt ca 2 veckor och kontakten MÅSTE bara fortsätta:) Så glad att vi tagit upp kontakten, vi är så lika men ändå så olika. Ellinoré <3

Kvällsfika, tabletter, Trolljägarna, Stalkers och tillslut sova :)

Kärlek & Respekt

- J

Likes

Comments

Asså jisses vad glad och posetiv jag varit idag:) Nu har jag avslutat myskvällen med älsklingarna och har även fått prata med underbara Linnea och Amme<3 Nu ligg jag i sängen, kollar på tv och bara lyssnar på älsklingens tunga andetag, detta är kärlek! Min lycka<3 jaja, nu ska jag sova!
Puss på er alla söta blåbär:)
K&a
mp;R

- J

Likes

Comments

underbara liv!
Tayson ligg i sängen bredvid mig å gubben kolla serier! Fy vad jag älskar mina två<3 Är så tacksam att jag har dom vid min sida! Två killar som står berdvid mig i bra och dåliga tider. Alex är den rätta och är så super duper glad att han är trogen och visar att han älskar mig
<3

Likes

Comments

Är så konstig i magen, som om magen inte kan bestämma sig om den ska vara hård, mjuk eller lös! Jättejobbigt, haft mensvärk flera dagar och tycker att den kan ta å komma nu:)
Köpte blåbärssoppa för att kolla om magen vill stabilisera sig så vi får se idag om det blir nå bättre. Idag skall jag inte göra så mycket, tvätta, diska och kolla någon serie och film. Imorgon skall jag till Arbetsförmedlingen och söka ny praktik tror jag, allt barnpratande, praktisering med barn får mig bara att må dåligt. Funderar på att ta som önskemål Willys, Ica eller Coop så får jag se vart det leder till:)

Kärlek & Respekt

- J

Likes

Comments

Hej alla söta lingon, Har sovit riktigt dåligt inatt. De har varit så varmt i sovrummet och när det inte ha varit för varmt så har jag vaknat av att jag haft ont i huvudet eller att Alex tar upp hela sängen. Nu ligger jag och kollar på gilmore girls. Nä kanske ska försöka äta något? Hoppas ni alla får en bra dag!

Kärlek & Respekt

- J

Likes

Comments

Funderar på att sova snart, ligger och väntar på att Maria Vern ska börja igen, få se om jag orkar kolla klart på den. Dagen har varit jättebra, spelat och myst mest hela dagen. Imorgon väntas massage och mys:)

Kärlek & Respekt

- J

Likes

Comments