min dag & sammanfattning av året

Hej finisar!

Hoppas ni har haft en härlig lördag än så länge. Själv befinner jag mig i Skåne under en filt i farmors soffa. Vi åkte ner igår efter skolan för att åka direkt till Emporia då det var Black Friday. Hittade verkligen inte ett SKIT. Dels gick det ju inte att kolla ordentligt då det var så mycket folk plus man pallar ju typ inte stå i kö om man hittar en grej. Sen blir jag alltid så jäkla snål när det är rea, om typ en tröja kostar 200 kr på rea tycker jag det är dyrt men kan köpa en tröja för 200 kr om det är ordinarie pris, skit konstigt jag vet. När vi kom till farmor så åt vi och sen tog vi det bara lugnt på kvällen. Såg en film som hette ''Cam'' på netflix, den var bra men lite läskig. Inte läskig som en skräckfilm men typ krypande läskig, fick en obehagskänsla.

Idag så åkte vi till en butik i Tomelilla som jag ÄLSKAR. Den liknar Gekås typ fast mindre. Köpte nån julklapp och världens sötaste gosedjurs elefant. Ni som känner mig vet hur jag är med gosedjur haha, sover med jättemånga och de är ju inte små heller, utan har några som är liksom 1 meter. Sover aldrig någonstans utan gosedjur och är snart 18. Blir även lite jobbigt när folk ska sova över hos mig och jag bestämt ska ha alla gosedjur i sängen plus min hund. Sen har jag letat jättelänge efter sådana ansiktsmasker som börjar bubbla och gör att man ser ut som ett moln Har i princip inte hittat någonstans men där jag har hittat har de varit svindyra och vill inte beställa från t.ex Wish för har så känslig hy. Men idag hitta jag äntligen. Den var ju väldigt billig så förväntar mig inte att den är bäst i test men hoppas iallafall att jag kommer se ut som ett moln. Köpte även en ögonskuggspalett från Revolution eller Makeup Revolution, inte riktigt koll på vad det heter för märket bytte ju namn. Har en annan ögonskuggspalett därifrån som jag älskar och använder varje dag. Inte testat deras andra smink men ögonskuggspaletterna rekommenderar jag STARKT och dem är till riktigt bra pris. Kan lägga in länk till paletterna här nere och bild på elefanten, för hallå vem vill inte se en söt elefant som jag döpt till Dumbo?!

Som sagt sitter jag iallafall här i farmors soffa och har gjort sen vi kom hem från Tomelilla vid 14 tiden. Farmor, pappa och syrran gick precis ut till restaurangen för att äta, obviously, men jag valde att stanna hemma. Har ingen matlust på grund av en ny medicin jag börjat äta som jag kommer berätta lite mer om i ett annat inlägg. Så nu sitter jag här med vovven och lyssnar på julmusik. Nej, det är inte för tidigt för julmusik, sen har jag jättesvårt att lyssna på julmusik vid just jul. Vet inte varför men då är det så uttjatat, kan dock lyssna på julmusik mitt på sommaren, innan och efter jul men absolut inte vid just jul, jag kan omöjligtvis vara den enda som gör det?

Vad menar jag förresten med rubriken? Sammanfattning av året, vadå sammanfattning? Året är ju snart slut och jag tycker detta är året som påverkat mig allra mest när det gäller i princip allt. Så jag frågade mina hårda kritiker(inte alls familjen och kompisar) om det hade varit en bra idé att skriva ett inlägg för varje månad i år, deras svar var ja. När jag frågat vad folk vill läsa om är min psykiska ohälsa och hur det är att leva med det oftast svaret. Älskar att skriva om det men kan ju bli lite tjatig att skriva om bara det. Så tänker att jag som sagt gör ett separat inlägg för varje månad och hur den sett ut. Vad jag haft för mig, hur jag mått och hur det förbättras eller försämrats och kanske slänga in lite bilder så det inte blir så tråkigt. Tänker att det kommer 2 månader i veckan, varje söndag och onsdag klockan 18:00. Sen får vi se om det kommer några andra inlägg emellan om annat men troligtvis inte då det är ganska fullt upp och stressigt i december. Hoppas det kan vara intressant att läsa men det blir nog även nyttigt för mig att blicka tillbaka över året, det är ju inte jätteofta man sätter sig ner för att reflektera allt som hänt, iallafall inte dem bra sakerna. Det är väldigt lätt att reflektera och älta alla negativa saker som hänt och glömma allt det positiva, iallafall för min del. Samt att nu har jag nog ett annat perspektiv på allt som hänt än vad jag hade tidigare i år och åren innan det, kan se på allt med ett annat ljus.

Detta var ett långt inlägg och uppskattar att ni orkat läsa allt och att jag inte tråka ut er halvvägs. Ha en fortsatt underbar lördag och helg så kommer mitt januari inlägg upp imorgon 18:00.

Kram

Länk till paletten jag haft sen innan & den jag köpte idag: Revolution HD Palette Innovation & Revolution Ultra Flawless Matte

Bild på Dumbo

Gillar

Kommentarer