mars

Hej finisar!

Hoppas ni haft en bra början på året och att allt rullar på som det ska. Jag har kommit tillbaka till skolan men inte riktigt hittat mitt ''flow'' än då jag mått lite sämre, men det kommer hoppas jag. Idag tänkte jag skriva om mars förra året, låter så sjukt att säga ''förra året'' men så är det.

Mars var en fest månad verkligen, gruppen som jag festade med då valde att vi skulle fira så jävla irrelevanta saker, eller ja saker vi inte har någon som helst koppling till men hela gänget var lite mini alkoholister haha. Denna månaden var faktiskt en bra månad vad gäller mitt mående vad jag minns iallafall, det är ju snart 1 år sen så lite svårt att komma ihåg då jag inte skriver dagbok eller något, kanske borde börja göra det nu när jag tänker på det. Jag var iallafall ute mycket då det fortfarande var snö och jag ÄLSKAR snö så blev många promenader med Smilla och massa bus i snön. Jag vet inte hur många som vet det men jag går ju om 1an på gymnasiet, ska egentligen gå 2an men bytte linje. Gick först stylist och nu går jag samhällsvetenskapsvetenskapsprogrammet beteendevetenskap inriktning kriminologi, långt och komplicerad namn men helvete vad kul det är. I vilket fall tror jag att det var ungefär här i mars då vi la upp en plan på att jag skulle byta linje och fick då anpassat schema där jag bara läste matte, svenska, engelska och idrott så jag slipper läsa det denna gången. Så tror delvis det var detta som fick mig må lite extra bra den månaden.

I vilket fall, månadens första fest var 2 mars redan och detta var i Vegby som ligger en bit utanför Borås. Vi firade 2 kompisar som fyllt 17 och tror alla hade skit kul! De flesta skulle sova där då inga bussar gick därifrån men jag fick skjuts hem och tur var det för 95% hade sovit på hårda stolar den natten. Detta var även kvällen då jag träffade min älskade Emilia första gången. Vad jag hörde så sluta inte hennes kväll jättebra, haha stackaren men det fick vi revansch på! Vi har festat väldigt mycket tillsammans och umgicks väldigt mycket i somras och ångrar inte en sekund av tiden jag fått vara med henne. Vi har skrattat, ätit, gråtit, supit och allt däremellan tillsammans. Denna dagen glömmer jag aldrig delvis för att kvällen var så sjukt rolig och att jag träffade Emilia.

Finaste Emilia på Vegbyfesten! Första bilden någonsin på oss även om jag täckt över mig själv, det var ingen vacker syn så att säga.

Den 17 mars var det nästa fest och denna gången i Saint Patricks ära. Så gröna kläder åkte på, någon där hade även på sig en sån hatt med en fyrklöver och en annan hade en Luigi hatt för den var ju också grön, jag själv hade en vanlig svart hatt men en grön blus! Om jag ska va ärlig minns jag inte om vi gjorde något speciellt denna festen mer än att dansa och sånt vi brukar göra men kul var det iallafall som vanligt! Har nog aldrig haft tråkigt på en fest med detta gänget.

Bild på mig och Nattis Pattis påväg till festen, tyvärr är inte den underbara hatten på :(

20 mars, något av det bästa på hela året. Jag och Emla åker upp till Stockholm för att kolla mitt absoluta favoritband, 5 seconds of summer. Pappa var med men han var på bio medan vi var på konserten. När vi kom dit strosa vi runt lite i Gamla Stan en stund, alltid så mysigt där, innan vi ställde oss och köa i några timmar. Lämnade jackan till pappa innan vi ställde oss i kö så hade bara hoodie på mig och fy i helvete vad kallt det var, när jag kom in kände jag inte mina fötter. Konserten var superbra men såg nog knappt halva för svimmade vilket SÖG. Så jag gick ut och satt i kylan igen tills konserten var färdig och Emla kommit ut, ville ju inte att hon skulle missa det bara för att jag inte klara av det. Som sagt var ju jättetråkigt att jag missade men det jag såg var fantastisk och hörde ju fortfarande allt där utanför. Något annat tråkigt är att jag absolut inte hittar några bilder på mobilen från konserten, finns en möjlighet att de är på min gamla dator men den hittar jag inte heller :( Tror inte jag har så många bilder ändå då jag var lite för fokuserad på att inte dö. Underbart var det iallafall och snart bär det upp till Stockholm igen för en ny konsert, tjoho!

Den 23 mars var det ännu en fest och denna gången firade vi Pakistans nationaldag, vi har absolut ingen koppling till Pakistan överhuvudtaget någon av oss även om det var väldigt mycket olika kulturer och nationaliteter i vår kompis grupp så var ingen från just Pakistan och det var inte meningen att håna det om någon missuppfattar det så! Kvällen var väldigt rolig med mycket dans innan jag och Natta gick hemåt, var inte jättelångt hem till mig från där vi var. Detta var ännu en lyckad kväll men tyvärr inget jag fångade på bild.

Detta var ungefär hur min mars månad såg ut 2018 som var en väldigt bra månad. Jag vet inte när april inlägget kommer ut, beror som vanligt på hur jag mår och hur mycket ork jag har. Ha det så jättebra tills dess.

Kramar

Gillar

Kommentarer

US
,
Jag är från Pakistan. Den här dagen kommer snart igen. Jag skulle vilja fira den här dagen och dela min kultur och hur vi firar den.