januari

Tänker att jag börjar på nyårsafton 2017, för det är ju ändå här året börjar.

Jag hade absolut inget planerat på nyårsafton. Elina skulle till en kompis och jag skulle bara vara hemma med mamma och pappa. Jag var lite bitter för hade aldrig vart med kompisar på nyår så som vissa andra var, nyårsafton året innan var jag hemma med familjen och min dåvarande pojkvän var med. Vi hade absolut mysigt för vi spela lite spel och sånt men var som sagt ändå ganska bitter. På eftermiddagen blev jag bjuden på fest, blev överlycklig. Så det vart bara att fixa sig och göra sig redo. Hade ju varit på fest innan men inte nyårsfest så det kändes ändå lite speciellt. Festen var i Dannike så pappa skulle köra mig men först skulle vi lämna syrran och hennes kompis på Brämhult. Vi åker mot Dannike och det var ju typ snöstorm så klart som fan hade något hänt på den vägen vi skulle ta dit så fick ta historiens omväg. En resa som egentligen tar cirka 20 minuter tog över 1 timma. Kommer ut till Dannike och folk börjar komma. Vi dansa, körde dryckeslekar och hade as kul!! 12 slaget kom och vi kollade fyrverkerier och skrek ut ''gott nytt år'' som dem kärleksfulla människorna vi är. Jag hade jättekul och var med underbara människor.


Jag och syrran på första bilden innan vi åker och på andra bilden är det jag, Filippa och Nellie

8 januari var det skolstart, 9 januari fyllde jag 17 och 10 januari slog en dröm in, jag fick tatuera mig! Satt i skolan och skrev till en kille som några tjejer i klassen tatuerat sig hos. Fick tid redan samma dag och ringde till mamma och pappa och sa att jag skulle dit i skolan. Hade fått i födelsedagspresent att jag skulle få göra en tatuering som jag velat ha i flera år men det de inte visste var att jag hade sagt till tatueraren att jag skulle göra 2 olika tatueringar, oops. Kommer dit och var så fruktansvärt skakig och mådde illa men det var så värt det, det gjorde inte fruktansvärt ont och det blev 2 väldigt meningsfulla tatueringar som jag beundrar varje dag och troligtvis aldrig kommer ångra.
Semikolonet är en symbol för psykisk ohälsa som sitter på min handled som ni ser. Triangel grejen som många tror är Illuminati är faktiskt en symbol från Harry Potter, Deathly Hallows.

13 januari var det lokalfest, helvete vad kul jag hade. Vi var hos en tjej som heter Maria först innan vi begick oss från Sjöbo till en lokal ovanför Leos lekland där festen var. På väg dit gick det väl inte jättebra dock. Temat var ''white party'' så jag hade på mig vita byxor och när vi var på väg blev jag så jäkla kissenödig så gick ner för ett litet stup för att kissa, tror ni inte att jag när jag ska uppför detta stupet att jag halkar? Jo klart jag gör så ena knät var helt geggigt och äckligt. Kan meddela att jag inte haft vita byxor sen dess. Denna kvällen träffade jag även en person som heter Billy för första gången. Hon fick en speciell plats i mitt hjärta och har haft sen dess, har även umgåtts mycket med henne detta året. Förutom att jag ramla så var detta en toppenkväll!

Jag och Natta innan vi åkte till Maria

Under januari mådde jag ändå relativt bra om man jämför med vissa andra månader. Förlorade kontakten med en väldigt bra vän i januari och det va såklart jobbigt men idag är vi vänner igen. I januari använde jag mig fortfarande av mitt självskadebeteende men det hade ändå förbättrats, jag skadade mig själv absolut inte lika ofta som några månader tidigare. Skolan kändes bra, försökte ta nya tag i skolan men det var väldigt svårt för jag tyckte inte om linjen jag gick, stylist, snart skulle det dock ändras.

Som ni hör så hände inte jättemycket just i januari mer än det jag berättat. Var inga direkta faktorer som påverkade mitt mående så livet var inte mer eller mindre jobbigt än vanligtvis.

På onsdag 18:00 kommer nästa månad, februari där just en sak hände iallafall som påverkade mig starkt. Hoppas ni orkar med att inläggen blir ganska långa men det är ganska svårt att försöka ''förkorta'' en månad för när jag tittar tillbaka hinner ändå en del hända på 1 månad.

Kram

Gillar

Kommentarer