frågor om lilla mig

Hej!

Nu tänkte jag att jag skulle svara på frågor om mig själv som jag hittat på nätet tyckte att det kunde vara lite intressant för både mig och er :) Har inte kommit på alla frågor själv för så kreativ är jag inte riktigt, har hittat frågorna från en del olika hemsidor och bloggar så det är väldigt möjligt att ni som läser mycket bloggar känner igen frågorna. Well, here we go.

1: Mitt fullständiga namn? Jasmine Angelina Pölkkö Pelivanovic

2: Tre rädslor jag har? Sprutor, att spy, att aldrig bli frisk

3: Min sexuella läggning? Pansexuell

4: Hur känner jag mig just nu? Trött och lite ångest, annars helt okej

5: Har jag några tatueringar/piercingar? Isåfall vad/vart? Har två hål i varje öra samt hål i näsvingen så där sitter en ring. Sen har jag också tre tatueringar, en på min handled vilket är ett semikolon, har Deathly Hallows på min fotled/vrist och en sista under armvecket med pappa, mammas och syrrans födelsedatum.

6: Om jag var full, vem skulle ta hand om mig? Natta eller Felicia tror jag haha

7: Vart är jag just nu? Hemma i min säng som vanligt haha

8: Längtar jag till något? Vad? Italien i sommar

9: Finns det någon jag litar på men inte borde? Just nu så finns det nog faktiskt inte det

10: Tror jag på spöken? Spöken tror jag nog inte riktigt på men andar har jag börjat tro på efter jag börjat kolla skräckfilmer...

11: Tror jag på magi? Nej

12: Hur kan man vinna mitt hjärta? Ärlighet, let me say it one more time for the people in the back, ÄRLIGHET. Sanningen kan göra ont, ja men jag värderar det jäkligt högt. Lojalitet är också extremt viktigt, samt omtanke och humor. Fint leende går alltid hem också.

13: Har jag haft ett jobb? Vad? Har faktiskt jobbat på Gina Tricots utförsäljningar några gånger, sommarjobbade även på ett kollo för utvecklingsstörda i somras och så hade jag ett tredje jobb på Cross Nordics lager.

14: Sover jag med gosedjur? Always have, always will tror jag

15: Vem ringer jag när jag är arg eller ledsen? Ringer inte folk när jag mår dåligt men skriver ofta och då blir det för det mesta Molly, Natta eller Felicia.

16: Vilken är min bästa egenskap? Är fruktansvärt ärlig vilket både kan vara positivt och negativt. Är också väldigt snäll bakom min fasad som jag ofta sätter upp.

17: Vilken är min sämsta egenskap? Att jag är nojig, kan man säga så? Är nojig i sociala situationer såsom ''tänk om jag blir sårad'', ''tänk om den ljuger'', ''tänk om jag får en panikattack'' osv. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men tänker alldeles för mycket. Att jag har kort stubin är inte direkt en jättebra egenskap det heller.

18. Beskriv drömutseendet på min partner? Tatueringar, oh my Lord, tatueringar är så jävla snyggt rent ut sagt, ett fint leende som jag nämnde innan är också 10/10, lång får personen gärna vara också och ha fina ögon. Alltså utseende är inte direkt det som tilltalar mig mest men det fångar absolut mitt intresse.

19: Tre saker jag vill göra i år? Börja övningsköra, gå klart min behandling och göra mina utredningar

20: Har jag bra självförtroende? Nej det skulle jag inte vilja påstå men det blir bättre skulle jag nog säga

Det här var lite saker om mig, inte jätteintressant men en kul grej I guess. Ha det jättebra!

Chips

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Vad roligt att få veta mer om dig❤️
nouw.com/johannna
jasminepp
jasminepp,
Tack så mycket <3
nouw.com/jasminepp