februari

Februari var en ganska jobbig månad. Jag har i princip aldrig varit med om att någon i min närhet har dött, förutom min gammelfarmor men hon stod jag ju inte nära för hon bodde ju i Finland plus hon kunde inte svenska och jag kan inte så mycket finska. Har varit med om att vår katt blev påkörd och dog men annars ingen som dött. I februari låg moffas syster inlagd på sjukhuset. Hon hade fått KOL, hon hade haft det ett tag men på senaste tiden hade det blivit kritiskt. Hon varken åt, drack eller rörde sig. Den 3 februari var jag på sjukhuset och har aldrig sett en så sjuk människa och det var en hemsk upplevelse såklart. Några dagar efter jag hade varit där på sjukhuset gick hon bort. Den 21 februari var det begravning och det var min första begravning någonsin. Hela begravning var på finska så förstod ju inte allt men det var ändå så sjukt känsligt. Jag tyckte inte det var en ledsen begravning för prästen prata om bra saker och det var inte sån sorglig musik det är på filmer. Hade det inte varit för att en kista stod där och några grät hade jag nog inte förstått att det var en begravning. Både innan, under och speciellt efter begravning började jag tänka på jobbiga saker. Jag har haft turen att folk i min närhet inte gått bort men tänk när de gör det? Har alltid varit nära den närmsta släkten såsom morbröder, farbror, mommo, moffa, farmor och farfar, tänk när de går bort? Hade i princip aldrig tänkt på döden på det sättet, att behöva gå på en begravning för en person jag älskar. Det fick mig också tänka på mig själv. Tänk om jag hade lyckats med något av mina självmordsförsök och det var jag som låg i kistan när familjen behövde ta farväl. Just då den tiden så hade jag väldigt lite självmordstankar och när tankarna väl kom så försökte jag få bort dem med tanken om att mina föräldrar inte ska behöva ta farväl av sin egna dotter alldeles för tidigt och av fel orsaker.Bild på den fina kistan med blommor omkring

Den 3 februari efter jag hade varit på sjukhuset också jag till en kompis. Hon skulle ha fest. När jag kom dit var redan 2 andra kompisar där för vi alla 4 skulle fixa allt innan och oss själva tillsammans. Kan meddela att det var kö till duschen då alla skulle duscha, raka benen och allt var det va. Innan vi börja fixa oss och allt gick vi och åt, köpte snacks, dricka och sånt. Tillslut kom ju alla och jäklar vilken rolig kväll vi hade. Nån fick för sig att laga mat till alla mitt i all berusning så det gick väl inte toppen, sen bestämde vi ju oss också för att gå och smälla smällare, VARFÖR ENS? Vi var ju inte smartaste packet så att säga och det slutade med att jag brände min tumme ganska svårt haha. Skulle egentligen sova hos denna kompisen också men slutade med att jag gick hem 2 på natten istället från Norrmal till Druvefors, toppen idé när jag var iklädd kjol :) Nej men hade följe hela vägen så det gick bra. Summan av kardemumman är dock att det var en toppen kväll.Jag och Natalie på ena bilden och färgglada och fina drinkar på andra bilden

19 februari, det var en rolig dag kan jag lova. Jag och Felicia möttes på maxi och köpte nocco, inget ovant för att vara oss. Sen traska vi hem till mig och tog på oss dem varmaste kläderna vi hitta, tog med pulkorna och gick ut. Vi åkte pulka och byggde en snögubbe som jag sen fick snilleblixten att åka sönder. Så sätter mig på tefatet och i full fart mot snögubben, kan ju säga som så att jag aldrig gör om det för helvete vad ont det gjorde. Den pulkabacken som jag brukar åka i ligger precis utan för lägenhetshuset men nu har dem tagit bort den för de skulle bygga parkering där som skulle va färdig i somras men dem har fortfarande inte gjort ett skit förutom att gräva och sätta upp ett stort fult staket. Åh blir så irriterad för något av det bästa med vintern är ju att få leka i snön, och man är fan aldrig för stor för att åka pulka, bygga snögubbar och allt vad det innebär.


Har ni någonsin sett en finare snögubbe?!

23 februari var också en suverän dag. I julklapp hade jag fått konsertbiljett till ett band som både jag och pappa ÄLSKAR, nämligen Hollywood Undead. Så den 23 var det dags och var taggad till tusen. Det var på Trädgårn i Göteborg så det var väldigt lite vilket var skönt, det fanns ju bara ståplatser men vi fick faktiskt jättebra platser så jag var nöjd. Längtar tills de kommer till Sverige igen för måste se dem igen. Finns väl egentligen inte så jättemycket mer att säga om denna dagen och vet inte varför men hittar inte någon bild från konserten, varken på datorn eller mobilen vilket är väldigt konstigt och tråkigt för vet att jag både filma och tog kort.

Detta var väl iallafall allt som hände under januari. Imorgon ska jag till tandläkaren och på fredag jobba men det kommer såklart upp ett inlägg på söndag 18:00, denna gången om mars månad. Ha en fortsatt bra vecka.

Kram

Gillar