ensam

Hej goingar!

Stått väldigt tomt här på senaste för jag har i princip inte gjort någonting. Har inte vart i skolan så mycket, inte träffat folk lika mycket som jag brukar, har vart iväg lite dock men inget värt att dokumentera haha.

Rubriken då, där står det ensam, vad menar jag med det då? Jag menar att jag haft mycket och starka ensamhetskänslor senaste tiden. Jag vet inte vart det kommer ifrån om jag ska va ärlig för jag är ju inte ensam, jag har ju massa fina vänner och familj som jag vet älskar mig, jag vet verkligen det men jag känner mig så ensam ändå. Har så svårt att prata om alla dessa djupa och svåra tankar och känslor vilket är skitkonstigt för mig för jag har haft jättelätt för det senaste åren. Det är få som frågar hur det egentligen är, det kanske är därför jag är tyst, jag vågar inte be om deras tid men jag förstår samtidigt att folk inte bryr sig, men det är nog en stor faktor till ensamheten jag känner.

En annan faktor som nog också påverkar är att jag saknar den där. Den där speciella. Jag är bara 17 år så jag är fortfarande ung men jag har ändå känt kärlek. Jag har älskat någon och varit kär som älskade mig och var kär i mig, det måste varit kärlek för annars vet jag inte vad det var. Jag har vänner och familj som jag älskar men på något sätt är det en annan känsla att älska en partner. Det är ett så speciellt band att vara kär och att det är besvarat. Gud det låter som jag varit kär och gift typ haha jag menar verkligen inte så men besvarad kärlek är så fint.

Nu skenar jag iväg, har skrivit det jag ville skriva och borde verkligen sova men har inte fått mina sömnisar så får se hur det går! Godnatt iallafall och tack för tiden ni lagt ner och läst.

Chips

Gillar

Kommentarer