Hej på er allihopa det var ett tag sedan nu. I detta inlägget ska jag ta upp en väldigt vanlig fråga som ställts fram och tillbaka under hela min uppväxt som kvinna. Om du föds som en kvinna så kommer du någon gång under din tonår få menstruation vilket kommer innebära smärtor, sötsug, och köp av mycket trosskydd m.m och jag förstår helt ärligt inte varför vi som kvinnor kan få sådana saker gratis.

Vi slösar så mycket pengar på menstruations partiklar så det är helt sjukt. Vi lever i 2017 SNART 2018 och än idag betalar vi pengar för något som vi lider med 1 gång i månaden fram tills klimakteriet.

Jag tycker vi borde komma på en lösning till detta snart som att vi kvinnor en gång i månader får ett ”recept” vi får hämta ut med trosskydd, menskopp och tamponger, sen få specialpris på choklad och ha tillstånd att köpa alvedon och Ipren under 18 år liksom tänk om vi får värsta menskrampen och måste vänta tills mamma eller pappa köpt alvedon för vi inte får göra det. Man får oftast mens under 18 år varför är det inte okej för oss att köpa alvedon då?!?!

Vi kvinnor måste få fram en lösning åt detta.


Men så länge stay strong och kämpa på :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er hoppas att allt är bra med er! Med mig är det super bra finns massor som har hänt sen sist jag skrev och det finns bra anledningar till det som jag inte vill gå ut med på bloggen då jag tycker det är lite för privat och känsligt fortfarande men jag hoppas att ni har förståelse för det. Det finns så mycket både positivt och negativt jag vill berätta för er men det skulle ta 14 dagar att skriva allting här på bloggen och jag vet att jag skrivit det innan men jag skriver det igen. Jag ska verkligen skapa en youtube kanal men behöver hjälp med att göra kanalen snygg osv och behöver utrustningen för att få så bra kvalité som möjligt så det dröjer lite till. Men som sagt hoppas att allt är bra med er och ni haft ett superbra sommarlov hittills, själv har jag mest tagit det lugnt, jobbat och varit med min kille och familj. Och för er som inte följer mig på snapchat eller instagram vet då inte att jag har kille eftersom jag inte skrivit speciellt mycket om det men vi har varit tillsammans ett halv år nu och för att följa min vardag kan ni följa mina sociala medier.

Snapchat : jasmineastacio
Instagram : jasminelucillapineda
Mail : jasminebohlman14@live.se


Så får ni ha det så bra sålänge så höra vi snart igen!!

Bamsekramar jääzzz ❣️❣️

Likes

Comments

Hej på er!! För och främst vill jag börja med att be om ursäkt för att jag inte varit aktiv här på bloggen men det är kallt och man blir trött så har inte känt någon motivation till att blogga eftersom att jag inte gjort något speciellt ändå och hade nog blivit ganska tråkigt att höra vad jag gjort om jag ändå gör samma sak alla andra dagar. Men nu börjar allt ändra på sig med vädret så vi hoppas på att jag kommer bli mer aktiv här på bloggen och ha mer att berätta för er.

Det senaste har inte varit så speciellt men vill tacka er så otroligt mycket för 1k + läsare är otroligt tacksam för det och med det tänkte jag fira genom att kicka igång min youtube-kanal hyfsat snart. Ska bara fixa det sista med objektiv och en fin profil och eftersom att jag är ganska dålig på att göra fina headers osv så skulle det va super skönt att få hjälp med det. Så om någon är frivillig att hjälpa så kan ni nå mig på min mail.

- www.jasminebohlman14@live.se

Puss O kram sålänge

Likes

Comments

Hej på er mina sötnosar jag vill börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering men julstressen tar extra hårt på mig och har varit helt utslagen sen efter nyår och endast legat och sovit till klockan 17:00 på eftermiddagarna och varit trött ändå. Men nu ska det bli bättre nu när skolan snart börjar. Jag vill bara slappa lite till sen ska jag få allt på bättre spår. Ska även tjata på Ida angående youtube kanalen som vi måste få igång nu. Men håll ut mina björnar så hörs vi inom kort.

Varma vinter Kramar från mig.

Likes

Comments

Hej på er och hoppas att allt är bra med er, själv är jag helt utmattad och har varit det i 3 dagar nu antar att de är vinterdeppretionen som kommit igång, så som
De verkar nu så känns det som att den har slagit in på rätt så många. Just nu har jag rätt så mycket i skolan innan vinterlovet får lov att komma så därför blir det rätt så dålig uppdatering men jag tänkte blogga mer ang. GP tidningen och händelsen som ni fick läsa om i det förra inlägget så fort den artikeln kommer ut. Så tills dess får ni ha det bra i vintermörkret och tända extra mycket ljus nu när det är såhär kallt och mörkt.

Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er! Jag ska i detta inlägget berätta om en incident som hände i onsdag mellan kl 11:03-11:20. Jag och min vän Ida möttes upp utanför skolan för att ta sällskap till våra frånskilda lektion då när 3 killar mellan 20-25 års åldern tafsar på Idas bröst och min rumpa går förbi, jag och Ida går snabbt in för att meddela detta till en av våran skolvärd som jag väljer att låta han vara anonym. Jag berättar för honom att vi blivit sexuellt ofredade av 3 killar mellan ålder 20-25 när han då snabbt kontaktar skolorna i närheten för att informera dom om vad som har hänt när han då får reda på att 3 killar varit på de 2 skolorna bredvid min skola och gjort samma sak där och även snott saker. Detta har varit en 3 dagars process för mig och Ida då vi kontaktat GP och även fått kontakt med polisen för att anmäla händelsen. Detta är inte acceptabelt på någon nivå, ingen individ ska känna sig otrygg på någon plats i denna världen men speciellt inte sin skola, vi är här för att plugga och träffa vänner som vi eventuellt kommer att ha några kvar av hela livet. Jag tycker detta är patetiskt att 3 killar tror att dom kan ta sig friheten att röra en annan människas kropp utan att få tillåtelse till det så jag vill varna alla där ute, både tjejer och killar ni ska inte vara rädda för att säga ifrån eller anmäla sånt här för eran kropp är ert tempel och ni ska säga ifrån. Dessa killar var på burgårdens utbildningscentrum, katrinelundsgymnasiumet och öven Munkebäck/Bernadottesgymnasiumet. Min skola har varit så hjälpsamma och stöttat mig och Ida pch även hjälpt oss polisanmäla detta så är otroligt tacksam för detta. 

Ta hand om er så långe och glöm aldrig att ni är guldvärda. Kram på er

Likes

Comments

Hej på er mina små björnar! Hoppas allt har varit bra sen jag skrev sist och jag ber om ursäkt för för min otroligt dåliga uppdatering men har haft så sjukt mycket med skola och planering inför Stockholmhelgen som jag hade med Ida. På bilderna ovanför ser ni en bild som är på mig, Ida och arias som är tagen inne på Åhléns i shoppingrushen. Detta var verkligen den bästa helgen i hela mitt liv, jag hade så roligt det blev mestadels shopping och mat men vi hoppas på en ny tur till stockholm inom kort. Ny uppdatering ikväll med mer bilder på allt jag köpte 😽


Puss på er!!!

Likes

Comments

Hej på er mina små sötnosar, hoppas att allt är bra med er, förlåt för jag har varit så dålig på att uppdatera men jag har haft så sjukt mycket plugg och varit allmänt trött det senaste jag tror verkligen att min decemberdepression har slagit till mig som en örfil.
I helgen var jag hemma hos Ida och vi var ensamma med hennes två hundar eftersom att hennes föräldrar var i London fredag-söndag och om 11 dagar är det min och Idas tur att åka för vi ska nämligen till STOCKHOLM. Där ska vi shoppa ev. Träffa några vänner, jag kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt nu men mina björnar.

Ovanför ser ni en bild på mitt färgade hår som jag fixade idag. Jag blev jätte nöjd!!

Vi hörs imonrgon! Puss på er!!

Likes

Comments

Hej på er sötnosar, detta blir inget lång inlägg för jag är super trött och anledningen är för att jag tror jag spyr på detta vädret men helt ärligt så är de ju svensk sommar egentligen asså, idag har jag varit i skolan och efter skolan åkte jag till salong och körde en helkroppsvaxning vilken gjorde något som in i h*lv*te ont kan jag säga. Men de va värt det absolut.
Jag är så trött så jag tror jag kommer somna medans jag skriver detta inlägget för jag själv tycker jag är så tråkig.

Nej men nu ska jag sova puss på er mina små björnar

XOXO

Likes

Comments

Hej på er mina allihopa hoppas ni alla haft en bra dag! Idag är det måndag och ni som löste mitt förra inlägg vet redan att jag skulle ha prov idag på silvialäggning och ni som inte vet vad Silvialäggning kan spana in mitt förra inlägg för en lite mer detaljerad beskrivning på hur man gör. Jag fick godkänt på mitt prov och är nöjd med tanke på att jag kom försent till skolan pågrund av att bussen stod stilla i trafiken 2 gången i 7 minuter... så hade inte lika lång tid på mig som alla andra.
Jag är super trött men ska bara ligga och kolla på min favorit serie "NARCOS" alla måste bara se den!

Kvällens outfit :
Mjukistights/dansbyxor
Min dans hoodie

Bilder på allt får ni hör nedanför så får ni ha en fortsatt underbar kväll och för er som haft en dålig dag glöm inte att allt blir bättre och att alltid vara stark!!!
KÄRLEK TILL ER ALLA!!


Likes

Comments