Hellow!

Nu ville jag ändå vara uppdaterade trotts all sommarjobb och så. Men försöker gott! I söndag var jag hemma hos Michelle tillsammans med Emma , Denise och Cecilia. Vi hade brunch ihop vilket var suveränt både spänningen och vädret. Maten också hehe! Vi tog vår tid som gamla tanter och pratade ihop i timmar. Vi kom även på att åka Danmarks båten över dagen. Ska bli skoj! Idag ska jag träffa Hani och Zeinab vi ska nog bara ta det för vädret ska bli hur härligt som helst. Så vi hittar säkert på något. Än sålänge ligger jag jämte Nancy vi hade vår lilla brunch igår kväll vid 00.15 och nu sitter vi och pratar med min älskade madre om olika saker. Slänger in ett inlägg before going out.

Adioooooos / Jasmine


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Zuuup!

Sitter nu utanför svenska salen och väntar in mina klasskamrater. 8.30 är det dags för nationella, har just nu ingen panik men när jag då väl sitter inne på provet snacka om rejäl rövsvett haha! Ska repetera lite innan så skriver senare.
See ya'allLikes

Comments

Laaak sho

Påväg hemåt nuråå!! Svin hungrig ba käkat en jävligt massa godis , nyttigt va! Sista lektionen vilket var franska blev inställt sooooo HAPPY nu är det ba gå hem o leta mat !
Ducees'Likes

Comments

Hemma nuuuråå!

Sitter i köket och ska hitta något och glo på en stund sen plugga lite smått sedan hoppa i sängs. Nationella gick faktiskt bra , resultatet är nog det man tänker mest på. Får hoppas på det goda. Imorgon är det tisdag inte lika jobbig dag men fortfarande skola, efteråt ska jag antingen träffa pappa sedan gå runt i stan och se vad jag hittar eller så är jag med Victoria och Jonna. Men det tar vi imon!
Godnatt readers'


Likes

Comments

Shululu!!

Sitter nu på vagnen mot skolan äntligen är väg arbete gjort. Så vagnen tar mig hela vägen, snacka om att komma för tidigt till skolan men bättre så än sent. Har lite ångest om nationella provet idag men det är nog bara att slappna av så löser det sig. Skriver mer efter 12.
Duceees'Alovera är sjukt gott kan jag tipsa om , nu på morgonen är den bara mer god eftersom de innehåller mätande saker fast nyttigt! TESTA!

Likes

Comments