Heipparallaa!

Käytiin muutama päivä tossa Space bowlingissa keilaamassa, Atte löi päärynäpalloa ja sitten muutamat pelit ilmakiekkoo. Tekis mieli sanoa että minä voitin, mutta Atte voitti molemmat pelit sekä keilailun ;D Hauskaa oli!

Mitä mulle kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, suunitelmina on tatuoinnin hankkimista tässä lähipäivinä ja sitten koulu tosiaan alkaa huomenna uuden jakson kera! Monet pitää herkkulakkoja sunmuita ja päätin, että voisin itselleni pistää pystyy huomenna alkavan 30 day squad challengen.. Järkevintähän se ois ollu aloittaa kuun alussa, mutta mielummin aloittaa jossain kohti kun ei milloinkaa. Hyvä alkaa kadottaa tota herkuttelua mitä tuli joululomalla tehtyä liikaakin.. hyi ku tekee pahaa miettiä edes kui paljo herkkuja syöny :D

Hyvää tulevaa viikkoa!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Myöhäistä uutta vuotta teillekkin toivottavasti oli suojalasit päässä ja kivaa kaikilla!

Niin ne vuodet hurahtaa ja päätin että näyttäisin teille miten vietin mun uudenvuoden. Päätin että ois enemmän kuvapainoitteinen ja löpinät sikseen! Mitään ihmeellistä ei tehty, olin vain rakkaan kanssa ja hyvän ystäväni. Pahoittelut sillä mistään ilotulitteista ei ole kuvaa en nähnyt oikeastaan ollenkaan raketteja tai en vaan huomannut.. Ääntä oli mutta ei mitään näkyny :D Kuvat ei ihmeellisimmästä päästä ole mutta enjoy !

Muutamia tavotteita tälle vuodelle 2017;

​Saada uusia kavereita 

Viettää aikaa kavereiden kanssa 

Kääntää asiat positiiviseksi ja olla iloinen eli oma itseni kylläkin! :D

Suoritan hyvillä numeroilla ensimmäisen vuoteni koulussa

Kehittyä bloggaajana

Käydä ulkomailla

Parantaa motivaatiota liikunnan suhteen

Olla paljon perheen kanssa 

Kokeilin aivan uutta meikkityyliä, irto glitteriä luomille!

Boolia löyty myös, mutta oli liian pienet kulhot jouduttiin jakamaan ne kahteen :D

Ystäväni Monica <3

Keskustori aivan ihana näky

Minä ja Atte <3

​Sitten meistä otettiin vielä tämmönenki <3

Likes

Comments

Heipparallaa! Joulu on ohi hmh on se niin mukavaa aikaa ainut mitä ikävöi oli lumi, kyllä se on pakko myöntää että lumi kuuluu asiaa mut ei voi mitään. Käytiin syömässä Aten kanssa Manhattanilla nam ja sieltä valuttiin alennusmyynteihin, jotka on alkanut ja päätin näyttää näitä joitain pikku juttuja mitä löysin.

Aivan ihana jouluikkuna pystyssä Stockmannin seinässä jonka huomasin vasta tänään!

Tommonen ruusukultanen glitteri luomille, savinaamio ja silmäluomi primeri en yleensä tommosia käytä, mutta päätin testiin nyt ottaan ja glitterinkin saan laitettua paikalleen sen avulla. Näätte uudenvuoden postauksessa sitten millanen meikki tulee sillä aijon kokeilla jotain erillaista ;)

Harakkana tämmösetki lähti mukaan puoleen hintaan :D

Sitten tämmönen ihana Fashion Army paita ja tän mallista oonki ettiskelly seki oli sit puoleen hintaan eli tottakai messiin piti ottaa!

SITTEN VIHDOIN posti oli tiputtanu kaks settiä klipsipidennyksiä ÄÄ!!.

Ainut miinus on se että just pessy tukan ja niin sähkönen, mutta mun mielestä aivan onnistunut oon niin täpinöissäni tästä ! :D

Kirppareilta äippä oli löytäny mulle muutamia juttuja aivan sika ihana toi neuletakki ja räväkkä pinkki pipo!

Tässä viä muutamia lahjoja mitä sain kaikista tosi kiitollinen ja ihan huippuja, tässä ei ole siis kaikkea mutta lisänä löytyy mm. leffalippuja, tatuointi aika sekä kamera. Mielenkiinnolla kysyn mitä te saitte lahjaks ja miten teillä vietettiin joulu?

Illasta vielä tein blackhead naamion, ja voin tehdä tästä erillistä postausta sain meinaan lahjaksi lisää näitä ja kaks tommosta uutta purnukkaaki mitä ei oo enne tullu kokeiltua.

Se ois ripsihuoltoon perjantaina ja lauantaina poikaystävän sekä kavereiden kanssa uudenvuoden viettoo. Onko kellää uudenvuode perinteitä?


Likes

Comments