MORNING ☕

God morgon kära ni, hoppas ni sovit gott och mår bra?!

Jag har sovit helt okej, fick lite sovmorgon då lillprinsen ville sova hos sin pappa en extra natt. Tomt utan han här, men väldigt skönt att inte behöva gå upp tidigt faktiskt. Jag har varit så otroligt trött sista dagarna, somnar tidigt men ändå inte redo att gå upp när klockan ringer. Tur det finns kaffe och att man piggnar till efter att man varit vaken en stund iaf.

Det händer inte allt för mycket idag, jobb står på schemat i eftermiddag/kväll. Ska försöka hinna med att plocka undan lite här hemma innan, men först bort en runda till elitsol och sola några minuter. Jag är så blek och behöver bygga upp lite färg på kroppen, tycker faktiskt man ser fräschare ut då och känner sig lite piggare. Solar ni något? Jag är lite av en periodare tror jag, var dock längesen jag solade regelbundet vilket jag egentligen hade behövt för att inte se så trött ut.

Tänkte avrunda detta inlägget nu och starta dagen men först måste jag bara be er gå in och läsa inlägget @misslindhe skrev igår, alltså jag blev så rörd och tacksam. Fina kvinna alltså! ❤️

Gillar

Kommentarer

ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
Älskar solen!
nouw.com/asidesimple
Liv
Liv,
Skönt med lite sovmorgon!
ambivertaliv.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229