Bloggmiddag / Bloggevents

Min första bloggmiddag men förhoppningsvis inte sista. Jag var sÄ nervös men ocksÄ förvÀntansfull!

Mötte upp Tosse, Sandra, Matilda och Christel nere i stan pÄ knutpunkten för att ta nÄgot att dricka pÄ stinsen innan middagen, bestÀllde en sÄÄÄ god cider.

Vi gick sedan upp till Pinchos tillsammans dÀr bloggmiddagen var och mötte upp Sofia som hade ordnat denna fantastiska kvÀll samt resterande av bloggarna som var Angelica, Cassandra och Anna.

Pinchos Àr Sveriges första och enda app-restaurang. BÄde bestÀllning och betalning sköts genom den, men skulle det vara nÄgot kan man tillkalla kypare! Dessutom fÄr man bonus nÀr man betalar som sen kan bytas ut mot olika tapas, hur bra? Personalen dÀr var hur trevliga som helst, kom och förklarade hur allting fungerade och frÄgade under kvÀllens gÄng om vi var nöjda. MatrÀtterna var smÄ vilket passar mig med beslutsÄngest kanon, dÄ kan man smaka mkt mer och dessutom var det sÄ mÀttande och framför allt otroligt gott. Jag tror att alla var nöjda med maten och kommer Äterkomma. Sofia hade ordnat sÄ att dem bjöd pÄ efterÀtten samt kaffe, tyvÀrr var jag alldeles för mÀtt för att smaka men dem andra verkade vÀldigt nöjda och nÀsta gÄng ska jag ha lite plats kvar.

Goodiebagen stod vid ena sidan utav bordet och vĂ€ntade, sĂ„klart var jag super nyfiken! Tror inte att jag var ensam om det, Sofia har verkligen varit sĂ„ hemlighetsfull. Bilder pĂ„ hur dem stod kan ni se, ett separat inlĂ€gg om innehĂ„llet kommer imorgon. Klarar ni vĂ€nta, eller ni Ă€r lika nyfikna som mig? Sponsor lista kommer Ă€ven med i det inlĂ€gget sĂ„ blir ni sugna pĂ„ nĂ„gon utav sakerna kan ni bara klicka er in, och de lĂ€r ni nog bli. Det var sĂ„ otroligt mkt fint, mer avslöjar jag inte nu.

Var en liten tÀvling under kvÀllen och jag vann ett sÄ fint ÀnglahÀnge, ska absolut lÀgga det pÄ mina nycklar sen. Jag blev helt förÀlskad.

KvÀllen var sÄ trevlig och alla tjejer var sÄ fina. Jag Àr tacksam över att jag fick ta del utav den och ett extra stort tack till Sofia som ordnat med allt, du har verkligen gjort ett toppen jobb! Bilderna i mitt inlÀgg Àr lÄnade utav Tosse, jag Àr fortfarande inte överens med min kamera..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments