Sommaren nĂ€rmar sig med stormsteg och det innebĂ€r Ă€ven att vi nĂ€rmar oss ett nytt kapitel. Melvinbus kommer till hösten att börja i förskoleklass, nollan. Min lilla skatt Ă€r inte sĂ„ liten lĂ€ngre! KĂ€nslorna Ă€r lite sĂ„dĂ€r upp och ner, det kĂ€nns som ett stort steg i livet. 

Vi har en trygghet pĂ„ dagis nu och Melvin har Ă€ven sina kompisar dĂ€r, vilket vi snart kommer lĂ€mna. Det Ă€r inte svĂ„rt att fĂ„ nya kompisar, men det mĂ„ste Ă€ndĂ„ vara en sorg att lĂ€mna dem gamla bakom sig? 

Melvin var ivĂ€g pĂ„ utflykt tillsammans med sin blivande klass idag, han hade haft kul men han frĂ„gade om han fick Ă„ka till dagis imorgon och leka med sina kompisar. Det kĂ€nns som det Ă€r en del av han försöker förklara att dem andra kompisarna Ă€r "bĂ€ttre" just för att han kĂ€nner dem. TĂ€nk er sjĂ€lva att en dag fĂ„ veta ni ska sluta pĂ„ ett stĂ€lle dĂ€r ni har alla era vĂ€nner och trygghet för att ge er in pĂ„ nya utmaningar, men ni vet inte nĂ€r och hur det kommer bli. Jag hade tyckt det var otroligt jobbigt, dĂ€rför ska jag försöka göra det bĂ€sta av det möjliga och förberda inför slutet och sen fĂ„r vi hjĂ€lpas Ă„t att finna tryggheten i skolans vĂ€rld, lĂ€ra kĂ€nna pedagogerna och de andra barnen!    

Detta blev ett sĂ„dĂ€r halv rörigt inlĂ€gg, men det Ă€r mina kĂ€nslor ocksĂ„, svĂ„rt att fĂ„ ner i text. Jag har dessutom tappat det hĂ€r med att skriva helt mĂ€rker jag, sĂ„ förhoppningsvis blir det bĂ€ttre. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments